Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 3. měsíc (1.3.2017 - 31.3.2017)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Dosud jste si mysleli, že pro vás život nemá žádné neřešitelné záhady, a že v tom, před co vás postaví, umíte chodit. Teď ale nastává situace, kdy se divíte i ušima. Hlavním důvodem je pracovní kolega, který vám neustále dává najevo, jak vás obdivuje a jakým jste pro něj vzorem. Zpočátku jeho slova berete jako legraci, ale pravý šok nastane až ve chvíli, kdy zjistíte, že to myslí naprosto vážně.

Býk

Uvědomte si, že je zbytečné, abyste se ještě jednou spálili o stejná kamna, o která jste se spálili už několikrát. Pokud se kolem vás začne lstivě točit člověk, který vás už několikrát podrazil, a ujišťovat o tom, že se změnil, a že tedy nemáte důvod, abyste mu nevěřili, řekněte mu přesně to, co chce slyšet, ale své další plány s ním v žádném případě nespojujte.

Blíženci

Užijte si měsíce, kdy najednou máte spoustu volného času! Staré úkoly jste s úspěchem odevzdali, a nové vám ještě na stole nepřistály. Bude dobré, když zvednete oči a pozorně si prohlédnete to, v čem žijete. Pokud usoudíte, že to u vás doma potřebuje vymalovat a celkově vylepšit, nestojí vám nic v cestě. Energie máte na rozdávání a výsledek vaší snahy bude víc než skvělý.

Rak

Jste nejspokojenější, když můžete sedět doma a v klidu si číst, dívat se na televizi nebo komunikovat na sociálních sítích? Zapomeňte! Momentálně je potřeba, abyste vyrazili ze své poustevny a začali si s lidmi povídat z očí do očí. Z podobné komunikace vzejdou zajímavé nabídky nejen pracovního, ale i soukromého charakteru - a vy byste je ve vlastním zájmu měli plně využít.

Lev

I když se obecně má za to, že život není pohádka a sny se většinou neplní, ve vašem případě to funguje jinak. Ať si v tomto měsíci vymyslíte cokoliv, složí se okolnosti tak, aby se vám podařilo i to, co všichni ostatní považují za naprosto nesplnitelné. Nepřemýšlejte, zda a čím jste si takovou přízeň hvězd zasloužili, a spokojte se s tím, že se vám konečně začalo dařit.

Panna

Jedovaté poznámky, které vám adresují vaše vlastní děti, berte jako něco, co se stává. Kdybyste se urazili a dali svou nelibost najevo, ničemu byste tím neprospěli. Když místo přímého střetu budete hrát na čas, dopadne to podstatně lépe. Během měsíce se situace zásadně změní a i vaše sebevědomé ratolesti uznají, že jsou chvíle, kdy i starší generace může mít pravdu.

Váhy

Opravdu nezbude, než abyste se pořádně naučili hospodařit s časem! Když se dokážete soustředit, s údivem zjistíte, že vám k tomu, abyste podali skvělý a opravdu nenapadnutelný výsledek, stačí polovina doby, kterou tomu obvykle věnujete. Uspořený čas pak můžete věnovat třeba hraní adventure her. Kdybyste se ale rozhodli, že je věnujte zdokonalování v cizím jazyce, bude to přece jenom lepší.

Štír

Pracovní průšvihy ještě nekončí, ale vás se to naštěstí ani v nejmenším netýká. Přesto počítejte s tím, že v případě, kdy všem ostatním budou docházet síly, nálada i nápady, povolají vás a požádají, abyste kolegům vrátili pracovní morálku a chuť do života. Než to uděláte, měli byste si předem vyjednat odměnu, kterou za to dostanete. Vaše práce bude náročná a peníze si zasloužíte!

Střelec

Jako jedni z mála dokážete bezchybně odlišit to, co je pravda, od toho, o čem se vás ostatní jako o pravdě snaží přesvědčit. Ve chvíli, kdy zjistíte, že se vám někdo pokouší namluvit něco, čemu od počátku nevěříte (a taky pro to máte důkazy), bez obav se ho zeptejte, co svým jednáním sleduje. Vysvětlení se nedočkáte, ale taky se nebudete cítit jako někdo, komu ostatní lžou a ani se u toho nezačervenají.

Kozoroh

Pokud všechno probíhá dobře a taky vám to vyhovuje, není důvod, abyste cokoliv měnili. Je sice pravda, že energie roku vás ke změnám nutí, ale vy byste jí měli dokázat odolat. Pokud máte dojem, že se toho kolem vás děje málo, vzpomeňte na své staré pracovní sny. Když jeden z nich oprášíte a pokusíte se ho převést do reality, přinese vám to úspěch opravdu nevídaný.

Vodnář

Potíže s kolegy sice jsou, ale vy jste se je naučili zvládat tak, aby kvalita vaší práce neutrpěla a vaše nervy nepřicházely zbytečně k úhoně. V tomto měsíci to však vypadá na ráznou změnu k lepšímu. Kolegové sami od sebe pochopí, že vaši trpělivost napínají přes míru a sami přijdou s nápadem, jehož realizace vám všem ulehčí život. Neváhejte a nabídku přijměte!

Ryby

Nezdá se vám, že je čas, abyste začali přemýšlet o změně práce? Tam, kde nyní jste, patříte ke spolehlivému personálu, který skvěle plní své úkoly, ale nad nímž nikdo nepřemýšlí. Když zjistíte, že nový kolega, který zdaleka nemá vaše znalosti ani zkušenosti, dostal vyšší plat než vy, přestanete doufat, že by se situace mohla změnit, a rozhodnete se, že půjdete jinam.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA