Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 11. měsíc (1.11.2017 - 30.11.2017)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Staré přísloví praví, že bozi mají člověka chránit před přáteli, protože před nepřáteli se dokáže ochránit sám. O tom, jak moc jsou tato slova pravdivá, se budete v tomto měsíci přesvědčovat dnes a denně. Člověk, který se rozhodne, že vám pomůže, celou vaši situaci spíše zkomplikuje. Nakonec to sice uvedete do pořádku, ale budete s tím mít zbytečně moc práce.

Býk

Většina pracovních záležitostí probíhá ve zmatku, který nesnášíte a který vás jen znervózňuje. Bylo by dobré, abyste v takové chvíli zbrzdili svou pracovitost a v klidu počkali, jak se situace vyvine. Na kolegy, kteří se hádají, se dívejte chápavě, ale do jejich sporů se vtáhnout nenechejte. Zbavilo by vás to klidu a dobrého rozmaru, který budete potřebovat ze všeho nejvíce.

Blíženci

Ve vztazích hleďte na vyváženost. Kromě kamarádů, s nimiž jste skoro každý den, byste si měli udělat čas i na lidi, které jste už dlouho neviděli. Jejich společnost vám udělá moc dobře a jejich myšlenky vás vyloženě obohatí. Stejně tak byste měli věnovat pozornost starším příbuzným. Při jejich návštěvě se dozvíte zajímaví informace z historie vlastní rodiny.

Rak

Pokud se někdo rozhodne, že vám pomůže, měli byste ho v tomto ohledu co nejvíce budit. Hrozí, že do celé akce půjde tak neobratně, že proti vám popudí i lidi, kteří vás osobně neznají a dosud proti vám nic neměli. Kdybyste ho ale přesvědčili, aby celou věc probral nejdříve s vámi, a pak jste se s ním dohodli na společné taktice, byla by pro vás jeho aktivita přínosná!

Lev

Nečekejte na šanci, která bude hodná vaší inteligence a vzdělání, ale sáhněte po tom, co se vám nabízí. Když to neuděláte, riskujete stav, kdy vy budete stát v místě, zatímco vás budou předhánět ti, kteří jsou po všech stránkách méně disponovaní. Jakmile však vezmete první nabídku, přijdou za ní další a lepší. Na konci měsíce budete sice unavení, ale jinak naprosto spokojení.

Panna

Na to, abyste se rychle a dobře zorientovali v tom, co se děje, mnoho nepotřebujete. Velice rychle odhalíte člověka, který sice vypadá nenápadně, ale ve skutečnosti tahá za nitky. Pokud si však usmyslí, že bude dirigovat i vás, musíte mu dát jasně najevo, že se spletl. Budete mu to možná muset zopakovat několikrát, ale nakonec pochopí, stáhne se a ještě se vám i omluví.

Váhy

Když se kolem vás začne točit člověk, který dosud dával najevo, že žádné dlouhodobé vztahy neuznává, bude s tím problém. Vy opravdu nevidíte důvod, proč se stát jeho dalším zářezem na pažbě, zatímco on se odmítá smířit s tím, že jste ho odmítli. I když na vás tlačí, měli byste trvat na svém! Doby, kdy jste se nechali bez odporu vehnat někam, kde jste být nechtěli, jsou naštěstí už dávno za vámi!

Štír

Hlavně si neslibujte, že začnete nový život. Nepodaří se vám to. Můžete si ale vybrat jednu oblast, kde jste se řešení problémů dosud vyhýbali, a do té se pustit. Doma však o svých plánech pro jistotu nemluvte. Kdybyste se opět vzdali, měla by kolem toho rodina zbytečné a hlavně jedovaté komentáře. Když vám vaše záměry naopak vyjdou, budete se před svými blízkými moci svými výsledky právem pochlubit.

Střelec

Když o svém novém kolegovi moc nevíte, snažte se, abyste o něm získali co nejvíce informací. Oslovte kamarády, hledejte společné známé. Vzhledem k tomu, že jde o člověka, s nímž byste měli sdílet pracovní záležitosti, je potřeba, abyste si věřili. Varování, která ohledně něj uslyšíte, berte vážně. Stačí, že se spoluprací s ním spálilo už pár vašich předchůdců.

Kozoroh

Koníčky, s nimiž právě teď začínáte, vás neskutečně baví a naplňují. Chválí si je dokonce i partner, který je rád, že svou energii vybíjíte i někde jinde než doma. Navíc se celkem bez řečí rozhodne, že vám na jejich provozování finančně přispěje. Neptejte se ho, co ho k tak nezvyklé štědrosti vede, ale buďte rádi, že se vaše hobby z jeho strany konečně dočkalo uznání.

Vodnář

Je opravdu zbytečné, abyste znovu objevovali to, co je jinde už notoricky známé. O práci, s níž nemáte zkušenosti, si promluvte s někým, kdo se v dané oblasti vyzná. Prozradí vám spoustu zajímavých vychytávek, na které byste jinak museli klopotně přicházet sami. Kolegům se však způsobem, jímž jste ke svým znalostem přišli, raději nechlubte. Moc chápavě by se neprojevili.

Ryby

Po celý měsíc vás budou provázet malá, ale přesto velice příjemná překvapení. Najdete zatoulané maličkosti, naprostou náhodou objevíte rozebranou knížku. Smíříte se s dosavadním protivníkem a s pomocí kamarádů najdete novou lásku. Navíc se můžete těšit na nějaké peníze navíc. Nebude to sice žádné jmění, ale na to, abyste si udělali radost, to stačit bude.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA