Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 5. měsíc (1.5.2018 - 31.5.2018)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Počítejte s tím, že v práci budete neustále pod dohledem. Ať děláte cokoliv, vždycky se najde někdo, kdo vás sleduje a kdo o tom, co uděláte, referuje člověku, jemuž ani po vaší práci ani pro vás nic není. Útočiště a svatý klid naštěstí najdete doma. Opět vám dojde, jak důležitou roli hraje ve vašem životě partner, který vás podpoří ve chvíli, kdy toho máte venku opravdu tak akorát.

Býk

Využijte šance a se svým dlužníkem si popovídejte o tom, kdy a jak vám peníze vrátí. Počítejte však s tím, že místo udání data začne vysvětlovat, proč vám peníze vrátit nemůže. Dejte si pozor, abyste mu nepodlehli a nezačali ho litovat. Záhy byste zjistili, že dotyčný o tom, že by vám něco v dohledné době vracel, ve skutečnosti ani neuvažuje.

Blíženci

To, že se v práci nezastavíte, je v současné době naprosto normální. Přesto byste si však měli vyčlenit dostatek času na relaxaci. V práci šéfovi vysvětlete, že vás bez masáže budou bolet záda, což vaši pracovní výkonnost zbytečně sníží a přesnost vaší práce ohrozí. Doma zase seberte partnera a přesvědčte ho, aby si šel v rámci péče o zdraví zaplavat spolu s vámi. Udělá vám to oběma moc dobře.

Rak

Představa, že vám někdo začne vnucovat svůj životní styl a vy si ho vnutit necháte, se ukáže jako neprůchozí. Dotyčný se o to sice může pokusit, ale vy se už postaráte, aby se vrátil tam, kam patří. Můžete se sice dozvědět, že s vámi není rozumná řeč, ale to vám může být jedno. Osobní integritu, která je pro vás momentálně důležitá, jste si přes všechno uhájit dokázali!

Lev

Jedovaté poznámky, které se týkají kvality vaší práce, berte s rezervou. Kdybyste se dokázali překonat natolik, že byste se jimi nezabývali vůbec, bylo by to ještě lepší. Dělejte si svoje a na názory lidí kolem sebe se vykašlete. Na rozdíl od většiny z nich máte zázemí, o které se můžete opřít a které vám dá sílu, díky níž dokážete zvládnout všechno, co zvládnout musíte.

Panna

Je potřeba, abyste zásadně změnili svůj přístup k životu. Odložte svou obvyklou noblesu a velkorysost. Momentálně je potřeba, abyste se překonali a své zájmy začali aktivně prosazovat. Stejně tak je potřeba, abyste se nenechali vydírat od svého zaměstnavatele. Při dnešním stavu na trhu práce opravdu není potřeba, abyste zůstávali někde, kde se vám nelíbí.

Váhy

To, že se vám některé věci nechce řešit, ještě neznamená, že to nemusíte udělat. Zatím byste sice mohli nechat probíhat dvě životní cesty paralelně, ale dlouho to nevydrží. Je jen otázkou času, než se o sobě vaši dva nynější partneři dozví a než dospějí k rozhodnutí. Důsledkem by mohl být stav, kdy by se na vás vykašlali oba a vy byste zůstali stát s prázdnýma rukama.

Štír

I trpělivost vašeho dosud dokonalého partnera má své meze. Pokud po něm něco chcete a on to odmítá, netrvejte na svém, ale spíše se zamyslete nad jeho důvody. Momentálně by bylo dobré, abyste se vzdali své legendární tvrdohlavosti a vyšli mu vstříc. Záhy budete potřebovat nejenom jeho lásku, ale i pomoc v něčem, co on umí dokonale a co vy tak moc nezvládáte.

Střelec

Utrácet jste sice nehodlali, ale to neznamená, že se to nestane. Nabídka na nákup auta, která splňuje většinu požadavků, jenž na nový vůz máte, přijde znenadání. Vy na ni musíte zareagovat rychle a operativně. Ukáže se, že fungujete jako děti štěstěny. Díky akčnímu přístupu k věci získáte zajímavou slevu. Ta srazí částku, kterou po vás prodejce chce, do velice příjemných hodnot.

Kozoroh

Do rodinných záležitostí svých příbuzných raději nestrkejte nos. Vám je sice naprosto jasné, co by měli dělat, ale oni vás poslouchat nebudou. Možná by pomohlo, kdybyste si našli člověka, který je zná a který by jim vaše rady a doporučení převyprávěl. Vyhnete se tak situaci, kdy by zazdili velice rozumný nápad pouze proto, že jste s ním přišli právě vy.

Vodnář

Měli byste zvážit, zda, kdy a komu máte zůstat věrní a kdy je naopak potřebná změna. V práci se po vás chce, abyste si zvykali na nové pracovní postupy, doma byste se pak měli seznámit a navíc i dobře vycházet s novým členem rodiny. Naštěstí všechno zvládnete na výbornou. V práci si získáte pověst vynikajícího pracovníka a doma vás pasují na nejmilovanějšího příbuzného.

Ryby

I když se obvykle rozhodujete až po zralé úvaze a zejména po tom, kdy zvážíte všechna pro a proti, tentokrát to stačit nebude. Je potřeba, abyste dali větší prostor své intuici. Pokud vás před někým varuje, neříkejte si, že je to nesmysl, ani se nesnažte své antipatie logicky vysvětlit. Vezměte je na vědomí a taky se jimi řiďte. O tom, že se to vyplatí, nepochybujte.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA