Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 6. měsíc (1.6.2018 - 30.6.2018)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Ať se snažíte sebevíc, počítejte s tím, že se v práci vždycky najde někdo, komu to stačit nebude. Vy si pak můžete vybrat, zda budete dokazovat, že jedete naplno, nebo zda mávnete rukou, pojedete svým tempem a lidi necháte, ať si mluví. Druhý přístup je rozhodně lepší. Už i babička Boženy Němcové věděla, že všem lidem se člověk nikdy nezavděčí.

Býk

Lidi, kteří vám přikazují a chovají se k vám autoritativně, rádi nemáte. V tomto měsíci se však s nimi musíte srovnat a smířit se s tím, že je musíte vzít vážně. Využijte však každé šance, kdy jim můžete dát najevo, že jsou obory, ve kterých se zase lépe vyznáte vy. Nakonec váš vztah dovedete do podoby ozbrojeného příměří, což je to nejlepší, co se aktuálně dosáhnout dá...

Blíženci

Potíže můžete mít s rodinnými příslušníky. Mají pocit, že si žijete až moc svobodně. Byli by moc rádi, kdybyste se jim více podřizovali, a jejich potřeby respektovali. Vy jim pak vysvětlujete, že život bez svobody pro vás nemá cenu. Než dojdete k nějakému oboustranně přijatelnému závěru, bude to dost dlouho trvat. S tím, k čemu pak dospějete, však můžete být oba spokojení.

Rak

Značné problémy můžete mít s daněmi. Nejde o to, že byste je neměli z čeho zaplatit, ale o to, že člověk, který vám je počítá, na to momentálně dost kašle. Vašim záležitostem se nevěnuje zdaleka s takovým nasazením, jak by se věnovat měl. Pokud nechcete mít v blízké budoucnosti zcela zbytečné průšvihy, bude lepší, když si to necháte ještě jednou přepočítat od někoho spolehlivějšího.

Lev

Oslavy, na které jste v tomto měsíci hojně zváni, vám pěkně zkomplikují život. Oslavenci doufají, že jim přinesete nějaký hezký dárek - a vy musíte přiznat, že vám v tomto směru docházejí nápady. Naštěstí vedle sebe máte partnera, kterému se se svým problémem můžete svěřit. Když dáte hlavy dohromady, určitě přijdete na něco, co je nápadité, vkusné a přitom vás to finančně nezruinuje.

Panna

Úspěch v podnikání vám nikdo nezaručí. Můžete ale najít lidi, kteří se z dobré vůle rozhodnou, že vám pomůžou. Nepůjčí vám sice kapitál, ale sami se nabídnou, že vám půjdou ručit. Než se ale rozhodnete, že do banky vyrazíte, dobře si všechno rozmyslete. Je potřeba, aby ani jedna strana zbytečně neriskovala. Dá to sice trochu práce, ale nakonec vymyslíte systém, který riziko omezí a bude prospěšný vám oběma.

Váhy

Neztrácejte čas na nepodstatné záležitosti. Hned na začátku měsíce si vyberte tři nejdůležitější věci, jimž se budete věnovat. Ty pak ale dotáhněte do konce. Nebojte se, podaří se vám to! Opatrní buďte ve vztahu k lidem, kteří hodně slibují, ale s plněním slibů si velké starosti nedělají. Od těch vyžadujte podepsanou dohodu s detailně vypsanými sankcemi pro případ neplnění. Možná se dozvíte, že až příliš lpíte na detailech, ale to vám může být jedno.

Štír

Pro radost svých rodičů jste schopni udělat naprosto cokoliv. Přesto můžete mít občas pocit, že vy se sice snažíte, ale není vám to nic platné. Možná by bylo dobře, kdybyste si s nimi naplno promluvili. Zpočátku sice mluvit chtít nebudou, ale vy je posléze rozpovídáte. Jejich argumenty vás sice do konce nepřesvědčí, ale přesto je budete chápat víc, než jste se chápali dosud.

Střelec

Místo cvičení, do kterého vás vaše okolí nutí (a moc se mu to nedaří), si vymyslete svou vlastní relaxaci. Potíž je v tom, že vy momentálně potřebujete pro odpočinek samotu. Když ale doma nahlásíte, že se půjdete sami projít, dozvíte se, že je to stejně jen záminka pro nějakou avantýru. Když miláčkovi začnete vysvětlovat, že chcete jít sami proto, abyste s nikým včetně něj nemuseli mluvit, nebude vám věřit už vůbec.

Kozoroh

Než se kolegovi v práci začnete svěřovat se svými soukromými plány, dobře přemýšlejte. Za aktuálních konstelací je docela možné, že vám je pokazí ne proto, že byste mu v něčem překáželi, ale proto, že se bojí, že byste mu mohli velice rychle přerůst přes hlavu. Vy byste mu sice vysvětlovali, že něco takového nehrozí, ale bylo by vám to málo platné. Stejně by vám nevěřil.

Vodnář

Nostalgie po světě, kdy bylo všechno jasné a vztahy přehledné, ve vás vyloženě sílí. Momentálně se nevyznáte vůbec v ničem, své pracovní úkoly nevyjímaje. Hlavně si nemyslete, že jste tak neschopní, že si s nimi neumíte poradit. Když si nevíte rady, zajděte s nimi ke svému nadřízenému. Chvíle, kdy zjistíte, že jim nerozumí ani on, pro vás bude dokonalou satisfakcí.

Ryby

Úvahy o vztahu, který byste navázali na pracovišti, byste měli nechat v rovině úvah. Člověk, kterého jste si vybrali, by pro vás nebyl zdaleka takovým štěstím, jak si myslíte. Klepy obvykle nesháníte, ale tentokrát byste se měli zajímat o průběh jeho předchozích známostí. Když zjistíte, na čem ztroskotaly, pochopíte, proč byste s ním nic dobrého nezažili ani vy.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA