Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 32. týden (7.8.2017 - 13.8.2017)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Erotice se věnujete s chutí a s nadšením. Změna může nastat o víkendu, kdy je Luna ve vašem znamení, a kdy začnete uvažovat, jak chvíle vašeho sblížení prožívá partner. Hlavně si nemyslete, že ho vaše prožitky nezajímají. O tom, co k vám cítí, a co ve chvílích, kdy s vámi je, prožívá, nahlas nemluví, ale svým jednáním dává jasně najevo, že mu na vaší spokojenosti opravdu záleží.

Býk

Hlavně ve středu a ve čtvrtek, kdy jste pod vlivem Luny v Rybách, se můžete sice snažit, ale na nic jiného než na sex stejně myslet nedokážete. Nesmíte se tedy divit, že se vám doslova pod nohy vrhají nejrůznější typy, které ve vás vidí snadnou sexuální kořist. V tom se však zásadně spletli. Milujete se sice rádi, ale o tom, že byste šli do postele s kýmkoliv, nemůže být řeč.

Blíženci

Obvykle si s tím, co váš miláček říká, hlavu v žádném směru neděláte, ale tentokrát je to jinak. Když vás začne srovnávat se svou bývalou láskou, a začne vám vysvětlovat, jak skvělá v posteli byla, upřímně vás tím naštve. Budete se chovat kultivovaně, nebo i vy začnete vzpomínat na svého bývalého partnera a ohnivý sex, který jste s ním prožívali?

Rak

Miláčka v tomto týdnu vnímáte nejen jako svého životního druha, s nímž se rovnoměrně dělíte jak o radosti, tak o starosti, ale především jako zdroj klidu, duševní vyrovnanosti a všestranné pohody. Přiznejte si, že se do postele chodíte mimo jiné odreagovávat po náročné práci, které máte v tomto týdnu až nad hlavu. Buďte rádi, že vám poskytne útočiště a postará se, aby přes noc veškeré stresy zmizely.

Lev

To, jak bude probíhat váš erotický život, se odvíjí od toho, jak jste všímaví a chápaví. Když na stole, v botách nebo v kapse najdete lístek s neznámým telefonním číslem, nesmíte ho vyhodit. Nasaďte lhostejný tón a bez zbytečného otálení na něj zavolejte. Je docela možné, že se vám tím otevře nejpozoruhodnější dobrodružství, které vám letošní léto přineslo.

Panna

Zatmění, které v pondělí probíhá ve vašem sektoru tajemných záležitostí a skrývaných lásek, vám vnuká opravdu nezvyklé nápady. Doma vytvoříte romantickou atmosféru včetně svíček a vonných tyčinek. Miláček, který přijde z práce, bude z této změny naprosto perplex. Když vám na závěr řekne, že větší erotické překvapení ještě nezažil, můžete si být jistí, že vám říká pravdu.

Váhy

Opět se ukáže, že sex funguje jako bezpečný lék skoro na všechno. Když se v práci rozčilíte, najdete v náručí svého miláčka bezpečné útočiště, ventil pro své stresy a navíc jistotu, že vám s ním bude opravdu dobře. Miláček sice může vrčet, že kdybyste neměli nepříjemnosti, ani byste si ho nevšimli, ale vám je jasné, že je s vámi spokojený stejně, jako vy s ním, a vážně to nemyslí.

Štír

Nad zmeškanými příležitostmi nepoplakávejte, ale místo toho si slibte, že něco takového už nikdy nedopustíte. Ve středu a ve čtvrtek můžete v tomto směru velice úspěšně využít Lunu, která prochází romantickými Rybami. Když se s jejich pomocí na někoho zaměříte, nebudete mít problém s tím, jak ho do postele dostat, ale naopak s tím, jak mu vysvětlit, že noc skončila a on musí jít domů.

Střelec

Opatrnosti není nikdy dost! I když jsou vaše eroticky laděné zprávičky skutečně mistrovským dílem, měli byste se mírnit a miláčkovi je neposílat ani na pracovní mobil, ani na pracovní mail. Náhoda je zejména koncem týdne dost zlomyslná, takže by se lehce mohlo stát, že by přišly do rukou někomu, komu zrovna nemusí, a v němž by vzbudily vyloženě nezdravé fantazie.

Kozoroh

Problémy se zády, které vás aktuálně mohou trápit, sex sice nevyřeší, ale tím, že se mu budete intenzivně věnovat, alespoň převedete své myšlenky na jinou kolej. S pomocí svého nápaditého miláčka navíc dokážete zvolit polohu, která vás nebude zbytečně ničit. Nakonec nezapomeňte svého partnera pochválit a poděkovat mu za zpestření jinak nudných dnů na lůžko upoutaného nemocného.

Vodnář

Jedovaté poznámky, které na svou adresu uslyšíte, si moc k srdci neberte. Zatímco všichni ostatní chodí do práce naštvaní a otrávení, vy přicházíte ve skvělé náladě a v dokonalém outfitu. Nesmíte se tedy divit, že se všichni zajímají o to, kde a s kým jste strávili noc - a vůbec je nenapadne, že by vaše skvělá nálada mohla mít i nějaký jiný důvod, než je právě zálet.

Ryby

Konflikty, které mezi vámi a miláčkem byly, najednou nepříjemně nabývají na intenzitě. Není to náhodou tím, že jste je dosud důsledně řešili v posteli, což teď už nejde? Potenciál se vyčerpal a vy najednou zjišťujete, že jsou věci, které musíte zvládat stejně jako všichni ostatní u stolu, a sex si maximálně dopřát jako odměnu, když se vám to podaří. Není to sice jednoduché, ale jinak to nejde.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA