Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 33. týden (14.8.2017 - 20.8.2017)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Na flirtování vás moc neužije. Jde o hru, která s vaší přímočarou povahou moc neladí a která vás vlastně ani moc nebaví. V tomto týdnu však hrozí, že se doopravdy zamilujete - a to do člověka, který se ve vás liší téměř ve všem, vztahu k sexu nevyjímaje. Sex s ním vám připomíná zkoumání neznámé vzrušující krajiny, kde vás za každou zatáčkou čeká něco nového a dosud nepoznaného.

Býk

Děláte, co můžete, aby se sex s vámi miláčkovi co nejvíce zamlouval - a dlužno říct, že se vám to i daří. K obohacení vašeho erotického života přistupujete skoro vědecky! Na internetu nastudujete, co se partnerovi má podle horoskopu líbit, a pak to vyzkoušíte v praxi. Když navíc k něze, která vás kdysi spojila, přidáte trochu pikantnosti a vášně, bude to naprosto dokonalé!

Blíženci

Váš vládce Merkur se nachází v Panně, což erotice moc nepřeje. Můžete se však opřít o Marse ze Lva. V praxi to dopadne tak, že v práci pojedete na sto procent, a pak se budete unaveně plížit domů. Tam se váš naštěstí zmocní váš miláček, který se postará, aby z vás veškerá pracovní únava spadla a vy se naplno pustili do sexu, který funguje jako ten nejlepší životabudič.

Rak

Ve čtvrtek nebo v pátek, kdy je Luna ve vašem znamení, si najděte čas na svého partnera. Pokud patří k romantickým duším, sledujte s ním zamilovaný film, pokud patří ke sportovně založeným jedincům, vyrazte s ním na večerní běh. Kdybyste však sportovce dokázali přesvědčit, že sex funguje jako cvičení pro tělo i jako úleva pro ducha, užili byste si večera, kdy bude všechno buď krásné nebo ještě lepší.

Lev

Na posilování sexuálních vazeb nesmíte litovat ani energie, ani času. Uvědomte si, že při Slunci ve vašem znamení je erotika všudypřítomná! Když neposkytnete svému miláčkovi dostatečnou pozornost vy, určitě se najde někdo, kdo se o něj v tomto směru velice rád postará. Naštěstí má váš životní souputník rozum a to, že by mu podlehl, opravdu nehrozí.

Panna

Občas máte pocit, že váš miláček nemá nic na práci! Když přijde s tím, že byste spolu mohli vyzkoušet to, co nedávno viděl v erotickém filmu, opravdu si nedělá legraci. Vy se však na celou akci podíváte chladným pohledem a hned mu to rozmluvíte. Vysvětlíte mu, že jde o milování, při kterém by si koledoval o potíže se zády nebo s klouby - a on to pochopí. Možná se mu i trochu uleví!

Váhy

V úterý, kdy se Venuše dostává do opozice s Plutem, se musíte i v sexu chovat rozumně. Máte sice pocit, že byste se mohli milovat až do bílého dne, ale přesto uděláte dobře, když s erotickými hrami skončíte ještě do půlnoci. Předejdete tak ránu, kdy budete vstávat celí rozlámaní a bolaví, a kdy budete oba litovat, že si vzhledem k dovoleným nemůžete vzít v práci dovolenou a všechno dospat.

Štír

Když miláček přijde s esenciálním olejem, který má mezi vás vrátit vášeň, nesmějte se ani nemějte zbytečné ironické poznámky. S údivem zjistíte, že to na miláčka opravdu zabírá! Jeho lhostejnost bude ta tam a vy budete v posteli zase jednou opravdu spokojení. Nepřemýšlejte, jak to funguje, a buďte rádi, že se mezi vás vrátilo něco, co jste oba už považovali za vyčerpané nebo dokonce za ztracené...

Střelec

To, že byste pochybovali o svých erotických talentech, ve vašem případě nehrozí. O to víc váš překvapí miláček, který začne nahlas uvažovat, zda vás vůbec dokáže uspokojit. Hlavně se nezačněte smát! Můžete mít sice na jazyku, že si miláček dělá zbytečné starosti, ale nahlas to raději neříkejte. Obejměte ho a dokažte mu, že o sobě a svých talentech pochybuje zbytečně.

Kozoroh

Problém může přijít ve čtvrtek, který je pod vlivem kvadratury mezi Venuší a Jupiterem. Vy se jen obtížně se vyrovnáváte s člověkem, který nechápe, že své odmítnutí myslíte naprosto vážně. Další kolo odstartujete sami. S trochou obav se připletete do cesty člověku, jehož jste až dosud považovali za nedostupného. O tom, že na něj vaše erotické kouzlo skvěle zabere a že ho záhy dostanete tam, kde ho chcete a potřebujete mít, nepochybujte!

Vodnář

V neděli, kdy je Luna spolu se skvostně aspektovaným Marsem ve vašem partnerském sektoru, se v erotickém slova smyslu ocitnete přímo v oku uragánu! Váš miláček se sice tváří jako ztělesněné pochopení, ale stačilo by, abyste jen jemně dali najevo, že byste své erotické hrátky mohli odložit nebo dokonce vynechat. Vzápětí byste uviděli, jak vypadá skutečné peklo!

Ryby

Erotika vám funguje naprosto skvěle, ale jinak to mezi vámi na žádné růžové chvíle nevypadá. Miláček by byl nejspokojenější, kdyby sex probíhal rychle a důrazně, vy toužíte po romantice a vyžadujete něžné zacházení. Nechcete mu nabídnout kompromis? V pondělí, ve čtvrtek a v pátek byste se milovali něžně a vynalézavě, v úterý, ve středu a o víkendu, byste vynechali zbytečně zdržování a šli rovnou na věc.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA