Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 36. týden (4.9.2017 - 10.9.2017)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Nelžete si! Když se ve vašem okolí objeví zajímavý člověk, užívejte si jeho společnosti. Hlavně si nenamlouvejte, že vás na něm přitahuje jen jeho intelekt a všeobecný rozhled! Bavíte se spolu znamenitě, ale stejně si musíte přiznat, že si vás dva stále častěji představujete jako vášnivé milence, kteří si vychutnávají jeden druhého a na nic jiného nemyslí.

Býk

Vaše románky se vám začínají stále více zajídat. Váš milenecký partner má pocit, že se vám už omrzel, a vy mu nemáte odvahu říct, že se v zásadě nemýlí. Jde o téma, o kterém se bavit nechcete. Kdybyste byli upřímní, museli byste přiznat, že máte dost práce s tím, abyste uspokojili partnera, kterého máte doma - a na to, abyste se v tomto směru starali o nějakou bokovku, nemáte ani pak ani chuť, ani sílu.

Blíženci

Vzhledem k Marsu, který se v úterý v poledne dostává do Panny, byste si hrátky s láskou měli raději odpustit. Jde o postavení, které v lidech budí žárlivost. Navíc proti sobě staví partnery, rodiče a sourozence. Když se vás začnou příbuzní ptát, co vás s vaším miláčkem drží pohromadě, klidně jim vysvětlete, že postel. Skoro se zajíknou, ale můžete si být jistí, že se vás pak už na nic dalšího nezeptají.

Rak

I když si říkáte, že na trochu nevinného laškování máte právo, raději to nepřehánějte. Váš miláček má skvělý detektivní talent a na úlet by vám velice rychle přišel. Následovalo by velké překvapení. Obvykle totiž tvrdí, že je tolerantní a že mu tělesná nevěra nevadí, ale ve vašem případě by své názory velice rychle opustil a začal kolem toho dělat drama, které by překonalo všechno, co jste spolu dosud zažili.

Lev

Hlavně si neplánujte erotiku na víkend! V sobotu večer se Luna přesouvá do Býka, a vy budete najednou mít tolik práce, že vám na milování nezbude ani čas, ani chuť. Krásný sex si naopak užijete ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna v Beranu. Neobyčejně slibně se v tomto směru rýsuje páteční večer. Luna je v trigonu s Venuší ve vašem znamení, a vy si sex opravdu užíváte.

Panna

Potíže, které při sexu prožíváte, vám náladu naštěstí nezkazí, Když vám vaše plány nevyjdou, nebo když vaše či partnerovo tělo zklame, dokážete to brát s humorem a ani vás nenapadne, abyste se za to styděli. Naštěstí se v sobotu večer Luna dostane do Býka a všechno se srovná. Na své předešlé trable zapomenete a dokážete si, že láska může kvést nejen na jaře, ale i za prvních podzimních mlh...

Váhy

Spolu se svým partnerem patříte přesně k těm protikladům, které se přitahují. Zásadně se od sebe lišíte, ale přesto je vám spolu neskutečně dobře. Zvlášť krásné to bude v úterý, kdy se Merkur ve vašem sektoru přátelství točí do přímého chodu. V posteli se nejen pomilujete, ale zároveň proberete všechno, co se týká vašich dalších životních plánů a co je pro vás oba důležité.

Štír

Když miláček usoudí, že byste měli frekvenci svých intimních vztahů omezit, budete se na něj dívat poněkud nechápavě. Až později vám dojde, že tímto jednáním jen hledá cestu, jak vás ovládat. Když se ho budete vyptávat, co ho k takovému rozhodnutí vede, jeho moc nad sebou tím jen posílíte. Pokud však jen pokrčíte rameny a upozorníte ho, že si zahrává, protože vás sexem nikdo vydírat nebude, situace se dramaticky změní ve váš prospěch.

Střelec

Svádění se vám v tomto týdnu nějak nedaří. Hned v úterý se do vašeho sektoru profesní ctižádosti dostane Mars, který vás zasype úkoly. Budou sice dobře placené, ale seberou vám tolik energie, že vám na erotiku už žádná nezbude. Naštěstí máte partnera, který má jak hodně práce, tak nebývalé pochopení. Spokojí se s pusou na dobrou noc a ani ho nenapadne, že by vám mohl nedostatek erotických tužeb vyčítat. Život je sice složitý, ale na partnera máte štěstí...

Kozoroh

Když se miláček zeptá, zda se před každým milováním musíte pohádat, budete na něj koukat dost překvapeně. Až později vám dojde, že má ve všem, co vám říká, naprostou pravdu. Hádku berete jako afrodisiakum, které rozjede emoce, jež pak v posteli společně vybijete. Kdybyste ale využili soboty, kdy se Slunce dostává do trigonu s Plutem ve vašem znamení, mohli byste prožít krásnou vášnivou noc, která hádkou ani neodstartuje, ani jí neskončí.

Vodnář

Využijte Venuše, která aktuálně prochází vaším partnerským sektorem, a bez obav pusťte z uzdy svou sexuální fantazii. S miláčkem si promluvte o tom, co se vám honí hlavou, a popřemýšlejte, zda byste své touhy nemohli nějakým přiměřeným způsobem uskutečnit. Miláček bude překvapený, protože vás takové nezná, ale nakonec ho vaše nová podoba nepředstíraně nadchne.

Ryby

Hlavně se do ničeho nenuťte! Když budete za silně obsazeného znamení Panny k sexu přistupovat jako k povinnosti, bude to na vašich výkonech znát víc, než si dokážete představit. Kdybyste však vydrželi do pátku, kdy Slunce ve vašem partnerském sektoru trigonuje Pluto, najednou byste získali spoustu inspirace a takovou výdrž, že byste se stěží přinutili vylézt z postele a vzít si něco k jídlu.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA