Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 38. týden (18.9.2017 - 24.9.2017)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Když se váš protějšek rozhodne, že změní kvality vašeho vztahu, bude to pro vás jako blesk z čistého nebe. Zároveň se dozvíte, že mu jde o vážný vztah, v němž jste a hlavně budete jeden za druhého odpovědní. Jeho důvody berete celkem vážně, ale do žádných změn se vám nechce. Je vám jasné, že tak sladké milování, jako je toto nezávazné, už pak nikdy nezažijete.

Býk

Opět se jednou přesvědčíte, že máte podstatně víc štěstí, než si zasloužíte. Hvězdy se o vás postarají zejména ve středu, kdy se na poslední chvíli vyhnete situaci, kdy by vás někdo s vaší tajnou láskou přistihl in flagranti. Naštěstí se Venuše hned ráno dostává do vašeho sektoru romantiky, a zajistí, aby vás s vaším milencem přistihli až ve chvíli, kdy bude po všem a kdy budete jako dobří kamarádi pít kafe.

Blíženci

Se svými divokými erotickými nápady počkejte na víkend. Slunce bude ve Vahách a vy budete své představy ohledně inovace vašeho erotického života navrhovat s takovým nadšením, že se vám nedá odolat. Odměnu za svou snahu získáte v neděli večer, kdy vás příjemně unavený miláček bude prosit, abyste mu dopřáli alespoň chvíli odpočinku. Udělejte to, čas na pokračování se přece ještě najde!

Rak

Smiřte se s tím, že tělo má ve vašem životě daleko důležitější úlohu, než jste si mysleli. Během týdne budete mít nejednou sklon zapomenout na veškeré povinnosti a sliby a vrhnout se do náruče prvnímu přitažlivému člověku, o kterého zakopnete. Když to uděláte, bude to krásné, ale taky byste měli počítat s tím, že se dostanete do vztahu, který bude sice eroticky nesmírně uspokojující, ale ve všech jiných oblastech to bude skutečné peklo.

Lev

Je potřeba, abyste v erotice a v realizaci sexuálního života popřáli slovo i svému partnerovi. Jeho představy se sice na míle liší od toho, co si přejete vy, ale když vám je začne se zářícíma očima popisovat, zjistíte, že jeho nápady vlastně vůbec nejsou špatné. Do realizace se pusťte ve středu. Venuše bude pořád ještě pod vlivem Slunce ve vašem znamení, což zaručí, že všechno dopadne skvěle.

Panna

Představa, že rozjedete další erotický vztah dřív, než rozumně ukončíte ten první, je sice krásná, ale celkem naivní. Přiznejte si, že patříte k lidem, kteří nedokážou ani lhát, ani předstírat. Jakmile začnete spát s jedním člověkem, nedokážete se před tím druhým tvářit, jako by se nic nedělo. Opravdu bude lepší, když veškeré erotické experimenty necháte na dobu, kdy budete volní, svobodní a naprosto nezadaní.

Váhy

To, že váš milenec patří k lidem, kteří nepoví jen to, co neví, pro vás není v žádném případě překvapení. Když se však s vámi, a s tím, jak si spolu užíváte, začne chlubit mezi kamarády, totálně vás naštve. Můžete mu sice vysvětlovat, jak zveřejňováním vašeho erotického života sobě i vám komplikuje život, ale je vám to málo platné. To, že bude mluvit, je pro něj důležitější, než váš klid.

Štír

Patříte k lidem, kteří umí své touhy naznačovat tak rafinovaně, že lidem trochu přímočařejším nemusí ani dojít, co vlastně chcete. Paradoxně pak může dojít k situaci, kdy oba po vzájemném objetí toužíte, ale nikdo z vás nedokáže udělat první krok a jasně říct, o co mu vlastně jde. Kdybyste využili Luny, která je od pátečního až do nedělního večera ve vašem znamení a vyjádřili jste se jasně, měli byste život rázem snazší a jednodušší.

Střelec

Pokud patříte k lidem, kteří i to, co prožívají se svým miláčkem, berou jako investici, měli byste si dát pozor. Když někoho, kdo se vám líbí, pozvete na večeři, bude to zajímavé. Bavit se budete skvěle, ale pak se budete muset smířit s tím, že to večeří taky skončí. Můžete pak přemýšlet, zda to dotyčný dělá proto, abyste o něj intenzivněji usilovali, nebo zda doufá, že ho po skončené večeři chytíte to náruče a odejít ho nenecháte.

Kozoroh

Láska a sex se dostanou do rozporu. Týká se to zejména víkendu, kdy bude už Slunce ve Vahách a kdy se musíte pravdě podívat do očí. Na jedné straně jste rádi, že jste opět šťastní a zamilovaní, na druhou se vám stýská po vaší bývalé lásce, s níž jste si zejména v sexu ladili naprosto bez problémů. Nebuďte však zbytečně pesimističtí! Když svému novému partnerovi dáte šanci, všechno se srovná a sex bude opět probíhat bez problémů.

Vodnář

Když se vám v sexu nedaří zdaleka tak, jako dřív, nepropadejte panice, ale začněte s tím něco dělat. Pro vylepšení kontaktů se dá použít lubrikační gel, pro zkvalitnění rozkoše erotické hračky. Pokud doma nic takového nemáte, využijte sobotního dopoledne a jděte si nějaké koupit. Jako nákup to bude sice značně netypické, ale ani jedné utracené koruny litovat nebudete!

Ryby

Pokud si partner myslí, že patříte ke stydlivým lidem, kteří nedokážou věcem dát pravé jméno, je nejvyšší čas, abyste ho informovali, že se plete. Když potřebujete dojít k uspokojení, musí váš miláček jasně vědět, co má dělat. Když má vědět, co má dělat, musí mít z vaší strany jasné pokyny. Dejte mu je a potom se už jenom těšte z nápaditosti, kterou vaše rady bez zbytečných průtahů mění ve skutek.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA