Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 40. týden (2.10.2017 - 8.10.2017)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Počítejte s tím, že se vám do erotiky nijak zvlášť chtít nebude. Ještě víc vás překvapí partner, který na tom bude úplně stejně. V žádném případě nesmíte podlehnout podezíravosti, která vám říká, že to, že partner vaše milostné služby nevyžaduje, není jen tak. Místo projevů žárlivosti si počkejte na páteční večer. Luna se sejde s Uranem a vy si užijete krásné a vášnivé hodiny.

Býk

Když chcete někoho dostat do postele, musíte mu naznačit, že ho s vámi čeká něco, co dosud ještě nezažil - a musíte to udělat tak, aby ani chvíli neváhal a bez rozmýšlení se vám vrhl do náruče. Zvlášť krásný a plný příležitostí bude v tomto směru víkend. Luna je ve vašem znamení a vy se mu předvedete jako milenec, na kterého stálo za to čekat. To, co nabízíte, je opravdu nezapomenutelné.

Blíženci

Jde o týden, kdy byste se v erotice měli chovat spíše klasicky. Místo experimentů a návrhů na zpestření vašeho intimního života vsaďte spíše na romantický projev. Kdybyste využili energii víkendové konjunkce Slunce s Merkurem, dokážete dát miláčkovi svou lásku najevo tak, že ho ani nenapadne, aby o stálosti vašich citů a intenzitě erotického zaujetí třeba jenom na chvíli zapochyboval.

Rak

Uvědomte si, že si s miláčkem věnujete daleko méně času, než byste měli. Kdybyste se ale rozhodli využít Luny, která je od pondělního do středečního večera v Rybách, prožijete něco, co jste už dlouho nezažili. Erotika vás pohltí do té míry, že skoro nebudete muset ani spát. Vzhledem k tomu, že se v dané oblasti bude se stejným nadšením projevovat i miláček, čekejte zajímavé a neobyčejně vášnivé noci...

Lev

S ranním sexem raději nepočítejte. Moc by se vám sice chtělo, ale povinnosti volají a vy je odmítnout nedokážete. Když sex odložíte na večer, bude to daleko lepší. Zvlášť krásné budou večery od středy do pátku. Luna je v ohnivém Beranu a vy se s miláčkem předháníte ve vymýšlení nejrůznějších erotických překvapení. Projevte svou fantazii a vzájemně si dokažte, že ani dlouhodobý vztah nemusí být nudný...

Panna

Neobyčejně zajímavé bude úterý, kdy jste pod vlivem konjunkce Venuše s Plutem. Na rozdíl od svého obvyklého chování, kdy se necháváte spíše dobývat, se projevíte neobyčejně aktivně. Miláčkovi své erotické požadavky předestřete tak, aby nebyl na pochybách, že ho v posteli čeká změna. Bude nadšený a hned vám dá najevo, že se mu proměna, kterou jste do vašeho vztahu právě zavedli, neobyčejně zamlouvá!

Váhy

Partnerovi musíte vysvětlit, že to, že ho máte v posteli, kde si to spolu náramně užíváte, není ještě důvod, aby vám lezl do mobilu a kontroloval poštu. Jde o výbušné téma, kolem kterého vypukne ostrá debata. Váš miláček bude překvapený, protože vaši touhu po soukromí vůbec nechápe, ale vy musíte ve vlastním zájmu trvat na svém.

Štír

Moc dobře vám udělá jakákoliv změna, kterou do svého erotického života zavedete. Když instinktivně vycítíte (a erotické instinkty vás nikdy nezklamaly!), že miláček potřebuje trochu tvrdší a ostřejší přístup, nic mu nenavrhujte, ale bez obav s ním začněte. Partnerova reakce vás svou bouřlivostí nejdříve překvapí a posléze nadchne. Zvlášť krásné to bude ve čtvrtek, kdy je úplněk a kdy v sobě odhalíte erotické talenty, o nichž jste dosud neměli ani tušení.

Střelec

V erotice se klidně pusťte i do toho, co jste dosud nezkoušeli a o čem jste slyšeli jen od kamarádů. Zejména v pátek večer máte dost času na to, abyste to vyzkoušeli a spolu s miláčkem zjistili, že je to pro vás to pravé. Do sobotního rána sice vykročíte uzívaní a s kruhy pod očima, ale zase si potvrdíte, že jsou chvíle, kdy je potřeba vykročit z obvyklého života a jít cestou, která není dosud prošlapaná, ale je o to krásnější.

Kozoroh

Čtvrteční konjunkce Venuše s Marsem vás donutí k úvahám, které jste dosud tvrdě odmítali. Teď se ale musíte podívat pravdě do očí a rozhodnout se, kudy a kam dál. Když máte pocit, že vás to s partnerem nebaví ani v posteli, ani mimo ni, nekonejšete se tím, že to přejde, ale připusťte si, že jde o průšvih, do něhož zabředáte stále hlouběji. Do rozchodu se vám sice nechce, ale zároveň je vám jasná, že se to jinak řešit nedá.

Vodnář

Ke zkvalitnění a osvěžení vašich postelových hrátek stačí i taková maličkost, jakou je ledová kostka. Když s ní miláčkovi budete přejíždět po páteři a po jiných citlivých částech těla, bude nadšený. Posléze můžete led odložit a přejít na klasickou erotickou masáž, v níž se projevíte jako mistr, kterému žádné tajemství lidského těla není cizí...

Ryby

Nenechte si od partnera namluvit, že je vaše touha po mazlení tak trochu dětinská. Když vám začne odpírat předehru, na kterou jste zvyklí a bez níž si milování nedokážete představit, postavte se co nejrozhodněji proti. Možná by pomohlo, kdybyste mu naznačili, že na tom, kdy budete nespokojení, prodělá v první řadě on sám. Naštěstí je dostatečně chápavý, pochopí, že svá slova myslíte vážně a své chování alespoň trochu změní.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA