Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 41. týden (9.10.2017 - 15.10.2017)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

I když je v pátek třináctého, pro vás to zle nevypadá a nic špatného vám to nepřinese. Luna bude ve Lvu a postará se, abyste měli dostatek času i příležitostí ke zkoumání erotogenních zón svých i svého miláčka. Když se jim budete věnovat i v sobotu, kdy bude Venuše ve vašem partnerském sektoru, bez problémů si osvěžíte ty, co znáte, a navíc najdete spoustu těch, o nichž jste dosud neměli ani tušení.

Býk

K lidem, kteří se snaží vecpat do vašeho života, přistupujte opatrně. Kdybyste Venuši, která je až do sobotního poledne ve vašem sektoru lásek a romantiky, využili ke zpestření svého erotického života, mělo by to vynikající výsledky. Pozor si však dávejte v pátek večer, kdy je Luna v ohnivém Lvu, a kdy zejména pánové mohou vybuchnout a shořet daleko dříve, než vůbec pořádně začali.

Blíženci

S potěšením zjišťujete, že váš miláček je v sexu daleko vynalézavější, než obvykle, a že se opravdu snaží, aby se vám to s ním v posteli líbilo. Skvělé výsledky můžete čekat zejména v sobotu a v neděli. Venuše se dostává do Vah a jeho fantazie je ve všech směrech nevyčerpatelná. Když mu řeknete, že jste něco takového ještě nezažili, jeho to potěší. Vy navíc neřeknete nic, co by nebyla pravda.

Rak

Zkuste překonat ostych a víkendové Venuše z Vah využijte k prohloubení svých erotických dovedností. To, že jste se v posledních pěti letech milovali jediným způsobem, ještě neznamená, že v tom musíte pokračovat i nadále. Když miláčka něžně přinutíte, aby se zespoda přesunul nahoru, nebo mu vysvětlíte, že dole to bude tentokrát daleko lepší, bude sobota a neděle po erotické stránce naprosto dokonalá.

Lev

S miláčkem můžete v posteli samozřejmě mluvit, ale daleko lepší bude, když zapojíte i ostatní smysly. Když vezmete partnera za ruku a budete ji směrovat přesně tam, kde vám jeho dotyky způsobí největší rozkoš, bude to vynikající. Pozor si však dávejte v neděli ráno, kdy jste pod vlivem opozice mezi Merkurem a Uranem, a kdy mohou být vaše erotické projevy bouřlivější, než by se miláčkovi zamlouvalo.

Panna

Zásadní životní ani erotické změny neočekávejte. Velmi příjemné to bude zejména ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna v mateřském Raku. Žádné divočiny se očekávat nedají, ale to je to poslední, co vám vadí. Oba od sebe nechcete ani tak vášeň, jako spíše něhu a vzájemné pochopení. Naštěstí jste s miláčkem oba dost moudří, abyste věděli, že jsou chvíle, kdy je trocha něhy lepší, než plný džber vášně.

Váhy

Hned na začátku roku využijte Luny, která se nachází v Blížencích, a která pro vás bude v erotice i v normálním životě maximálně inspirativní. Vzpomeňte si na mladší léta, kdy jste chodili do školy a měli přísného pana učitele (nebo paní učitelku). Hra na zlobivého žáka a přísného pedagoga vám přinese daleko víc uspokojení, než jste považovali za možné.

Štír

V rámci obohacení svých erotických her zkuste občas partnera před milováním potřít džemem nebo šlehačkou, a pak si ho důkladně olízat. Chuť jeho těla a vašeho oblíbeného ovoce vytvoří neobyčejně chutný a navíc vzrušující koktejl, který ve vás probudí intenzivní vášně. Musíte si však dávat pozor, abyste na posteli měli povlečení, které ani marmeládou ani šlehačkou neutrpí. Jako šetrní lidé byste podobné jednání nesli velice nelibě.

Střelec

Moc dobře vám udělá společný pobyt ve sprše. Musíte se však hlídat, abyste neuklouzli a nerozbili si kolena nebo si nepohnuli zády. Další nebezpečí však hrozí z toho, že se vám hrátky se sprchou a horkou vodou tak zalíbí, že partnera už nebudete ani potřebovat. Kdybyste se však s miláčkem domluvili, že tentokrát využijete sprchu místo postele, byl by to pro vás zážitek, na který byste hned tak nezapomněli.

Kozoroh

I když jsou ústřice všeobecně považovány za pokrm, který zvyšuje chuť na sex, vy s nimi raději neexperimentujte. Sex bude stejně krásný jako jindy, ale zažívací potíže, které by vám plody moře mohly vyvolat, by byly neobyčejně nepříjemné. Když si místo exotických pochoutek otevřete s miláčkem láhev sektu nebo jiného lehkého vína, bude efekt daleko lepší, a nebezpečí, že vám to nesedne, se bude blížit nule.

Vodnář

Hlavně neodkládejte erotiku na víkend s tím, že během týdne nemáte na další fyzickou námahu ani energii, ani čas! Od sobotního rána do nedělního poledne je sice Luna ve vašem partnerském sektoru, ale Venuše v sobotu ráno přechází z Panny do Vah. Miláček sice snese pohlazení, ale jinak bude chtít spíše mluvit o vznosných citech, které byste podle jeho názoru erotickým kontaktem jen pošpinili.

Ryby

Jupiter, který se dostal do Štíra, odhalí vaše erotické talenty a učiní z vás partnera snů. Odložíte ostych a miláčkovi předvedete i to, o čem dosud v souvislosti s vámi jen snil. Potíž bude v tom, že od něj budete chtít stejné nasazení a stejné nadšení! Nakonec to dokáže, ale sám přizná, že neví, jak po celý příští rok, kdy Jupiter ve Štíru bude, s vámi dokáže udržet krok.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA