Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 47. týden (20.11.2017 - 26.11.2017)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Slunce je ve Střelci, předvánoční večírky začínají a nebezpečí průšvihu houstne. Když miláček řekne, že na váš firemní večírek půjde s vámi, nenadávejte, že vás jen sleduje, ale buďte naopak rádi, že máte svého osobního bodyguarda. Před nepříjemnými ctiteli z řad kolegů, kteří vás chtějí ulovit, vás spolehlivě ochrání a postará se, abyste skončili v té správné posteli s tím správným člověkem (tedy s ním).

Býk

Představa vyrovnaného erotického života narazí na realitu. Na začátku týdne chcete vy a nechce miláček, po středě si to prohodíte. Váš erotický harmonogram se sladí až v neděli. Luna bude v Rybách, což se postará o mazlivou a velice něžnou atmosféru. Oba bez velkých řečí a zbytečného vysvětlování pochopíte, co ten druhý potřebuje, a oba se o to začnete snažit.

Blíženci

Neustálým zdrojem malých hádek i větších sporů bude teplota, kterou byste měli mít v ložnici a na níž se nedokážete dohodnout. Zatímco vy tvrdíte, že chládek je na spaní zdravý a že se v případě potřeby zahřejete sexem, miláček vám vysvětluje, že se v takové ledárně milovat nechce a nebude. Smiřte se s tím, že partner má v tomto směru pevnější vůli a jeho požadavkům se podřiďte.

Rak

Krásné bude zejména pondělí a úterý. Slunce je pořád ještě ve Štíru, což zaručí, že se v posteli nudit rozhodně nenudíte. Dalším zdrojem planetární erotické energie se pak stává stacionární Neptun z Ryb. Díky němu dokážete zapojit svou sexuální fantazii tak, že z vaší dosud naprosto normální ložnice stane to, co by se dalo bez přehánění nazvat doupětem krásných hříchů...

Lev

Váš erotický život se rýsuje neobyčejně slibně. Postará se o to sextil mezi Venuší a Saturnem. Pod jeho vlivem se chováte neskutečně velkoryse. Dokonce se rozhodnete, že miláčkovi splníte jeho zásadní erotické přání. Skvělý bude v tomto směru zejména pátek a začátek víkendu. Bez výčitek svědomí odložíte veškeré plánované práce do blíže neurčené budoucnosti a budete se věnovat erotice...

Panna

Hlavně si nemyslete, že miláčka naladíte společným sledováním svých oblíbených filmů. Vám se možná líbí, ale on o nich bude odmítat přemýšlet. Kdybyste se překonali a místo toho, co se líbí vám, pustili nějaké jemnější porno, mělo by to na něj vyloženě povzbuzující efekt. Navíc by se společné sledování takovéhoto filmu líbilo i vám, což by vás překvapilo ještě víc.

Váhy

Nevnucujte v posteli miláčkovi ani to, co podle vašeho názoru potřebuje. V tomto směru jste sice na dobré cestě, ale k dokonalosti vám ještě kousek chybí. Když mu dovolíte, aby před vámi jasně vyjádřil svá přání, bude to daleko lepší. On řekne, co chce, a hned vám taky vysvětlí, co požaduje od vás. Bude to překvapivé, protože chce daleko méně, než jste mu hodlali nabídnout vy.

Štír

Hlavně si nenechte namluvit, že v déletrvajícím vztahu musí být erotika nuda. Ještě horší by bylo, kdybyste usoudili, že jde o nudu, se kterou se nedá nic dělat. Zkuste na neděli vymyslet něco, co by se vám líbilo a čím byste miláčka překvapili. Toho, že by se vám to nepodařilo, se bát nemusíte. Luna je ve vašem sektoru romantiky a vy se v odhadu miláčkova vkusu trefíte přímo do černého!

Střelec

Vzhledem ke stacionárnímu a tedy velmi silnému Neptunu je pravděpodobnost, že s vámi někdo v sexu sehraje levou, poměrně vysoká. Když vás někdo začne lákat na mejdan, kde si to podle něj pořádně užijete, všechno bude naprosto jinak! V pátek i v sobotu večer je Luna ve Vodnáři, takže hrozí, že k sexu nedojde. Místo toho budete sloužit jako vrba lidem, kteří právě prožili nějaký erotický karambol a potřebují se z toho vypovídat.

Kozoroh

Představa polední přestávky, kterou místo konzumace nějakého pokrmu věnujete sexu, je sice nesmírně příjemná, ale taky neobyčejně zrádná. Do svých propočtů toho, jak by to šlo, musíte zahrnout Merkura, který aktuálně pobývá v povídavém Střelci. Člověk, s nímž byste si užívali, by sice přísahal na smrt vlastní babičky, že nic neprozradí, ale nakonec by to stejně nevydržel.

Vodnář

Hlavně si nemyslete, že vaše tajná láska skončí na tom, že se nemáte kde scházet. Na netu si najdete celé seznamy penziónků, která jsou k tomuto účelu vyloženě určené. Než tam ale miláčka vytáhnete, měli byste si tam preventivně zajet sami a zmapovat terén. Vyhnete se tak nepříjemnému překvapení, kdy byste zjistili, že šéfem tohoto zařízení je váš bývalý spolužák ze střední, který byl navíc známý tím, že už tehdy mlčet nedokázal.

Ryby

Díky stacionárnímu Neptunu se z vás stává partner snů! Ať váš miláček předvede v posteli cokoliv (tedy i to, co byste jindy sami bez přehánění označili jako slabý průměr), najdete na tom pokaždé něco, co budete moci pochválit. Dejte si však pozor, abyste to s projevy pochopení nepřehnali! Váš miláček by usoudil, že je vlastně naprosto skvělý a přestal by se snažit už úplně.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA