Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 49. týden (4.12.2017 - 10.12.2017)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Je potřeba, abyste si v sexu konečně dokázali vydobýt postavení, které vám náleží! Váš miláček má neustále pocit, že má víc zkušeností a proto vám má právo vnucovat to, co se líbí jemu. Využijte víkendu, kdy se váš starý vládce Mars dostává do svého starého domovského znamení Štíra a dejte mu jasně najevo, že v erotice trváte na rovnoprávnosti. Bude překvapený, ale nakonec to akceptuje.

Býk

Sex, při kterém si páteř masírujete kostkou ledu, může být sice vzrušující, ale v tomto ročním období s ním patrně neuspějete. Kdybyste si však zakoupili čokoládu, která se používá k malování na tělo, mohlo by to mít velmi pozitivní efekt. Nejdříve však musíte dát na postel starší povlečení. Kdybyste zničili nějaké parádní, byli byste sami na sebe opravdu naštvaní.

Blíženci

Hlavně se pořádně soustřeďte na to, co s miláčkem děláte. Vy sice můžete veškeré mazlení považovat za zbytečné zdržování, ale dávat najevo to nesmíte. Když miláčkovi odepřete jeho vytouženou dávku něhy, přestane se cítit přitažlivý a postel bude brát spíše jako úkol než jako zdroj radosti. O tom, že na jeho přístupu proděláte především vy, pak nemáte důvod pochybovat.

Rak

Víkendová Luna ve vašem komunikačním sektoru může váš partnerský život velmi pozitivně ovlivnit. Domluvte si s miláčkem volné odpoledne a slibte si, že ho budete věnovat vzájemnému studování svých erotogenních zón. Zjistíte, že ty, o kterých víte, fungují pořád naprosto bezchybně. Navíc k nim přidáte pár nových, jejichž objevování vám přinese nečekané potěšení.

Lev

I když se Slunce nachází ve vašem sektoru romantických lásek a Mars je až do soboty ve vašem sektoru komunikace, měli byste k lidem, které nově poznáte a kteří se vám začnou na první pohled zamlouvat, přistupovat s rozumem. Uděláte nejlépe, že když je budete spíše pozorovat, než abyste se jim vrhali rovnou do náruče. Nepromyšlený sex by mohl mít hodně negativní následky!

Panna

Přiznejte si, že se sex pro vás i pro miláčka stává svéráznou sportovní disciplínou! Do postele chodíte skoro jako na stadion a oba se snažíte vydržet alespoň o trochu déle, než ten druhý. V sobotu a v neděli, kdy bude Luna ve vašem znamení, by však bylo dobré, kdybyste se alespoň na chvilku uvolnili a začali si vaše milování konečně taky užívat.

Váhy

Problém! Nevíte, jak dát svůj erotický zájem najevo tak, aby bylo jasné, že ho máte a že je hluboký - a přitom tak, aby nikoho ani nenapadlo, že byste se svým projevem přesouvali do alegorie nepříliš úspěšných erotických slídilů. Je potřeba, abyste našli vhodnou rovnováhu mezi přiměřeným projevem svých erotických zájmů a způsobem, kterým to budete dělat. Nebojte se, v tomto týdnu s tím začnete a v příštím se už můžete těšit z pozitivních výsledků.

Štír

Změna je život! Zkuste se zbavit ostychu a miláčkovi navrhnout sex v podobě, kterou jste dosud nezkoušeli. Pro vás to bude krásné a pro vašeho miláčka nezapomenutelné. Sdělí vám, že dosud to s vámi bylo pěkné, ale teď jste spolu trhli veškeré rekordy. Můžete to sice dopadnout tak, že miláček nebude chtít o jiném způsobu milování ani slyšet, ale to už berte jako riziko podnikání.

Střelec

Neztrácejte čas tím, že budete miláčkovi vysvětlovat, co po něm chcete, ale zapojte i ostatní smysly. Když slovní vyjadřování nezabere, vezměte ho za ruku a konkrétně mu ukažte, co má dělat. Nejdříve bude mít pocit, že se k němu chováte jako k mírně zaostalému prvňáčkovi, ale pak sám usoudí, že proměna rolí má něco do sebe. Poprvé vyzkoušel submisivní postavení a velice se mu to líbí.

Kozoroh

Počítejte s tím, že toho jde o týden, kdy opravdu nevíte, kam dříve skočit. V práci toho máte až nad hlavu a pořádně se nebavíte ani na vánočních večírcích. Jejich návštěvu neberete jako příjemnou záležitost, ale jako povinnost. Když pak přijdete domů, není divu, že se po miláčkovi nikterak nesápete. Naštěstí to chápe a ani ho nenapadne, že by po vás měl sex vyžadovat. Dá vám talíř horké polívky a nic po vás nechce.

Vodnář

S jídlem a sexem je to ve vašem případě těžké. Jakmile se pro sex rozhodnete, měli byste jídlo omezit. V opačném případě hrozí, že se vy i miláček pořádně nadlábnete do té míry, že na sex pak už nedojde. Oba se sotva odkutálíte k televizi. Místo reálné erotiky si pustíte romantický film, jehož sledování po vás nevyžaduje žádné úsilí, a v klidu u něj usnete.

Ryby

Zejména v úterý, kdy je Luna v Raku, potřebujete vodu ve všech podobách. Skvělé zážitky vám poskytne zejména sprcha. Může vás nejdříve naladit a pak přivést na vrchol blaha tak, že partnera nebudete vůbec potřebovat. Kdybyste se však chtěli překonat a partnera za sebou do sprchy třeba i s použitím jemného násilí vtáhnout, bylo by to ještě daleko lepší...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA