Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 08. týden (19.2.2018 - 25.2.2018)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

V tom, co se týká erotiky, to opravdu nemáte lehké. Když své erotické sklony neprojevíte nebo je budete projevovat ve frekvenci, kterou váš životní druh vnímá jako nedostatečnou, dozvíte se, že o něj vůbec nestojíte. Když se naopak budete chtít milovat každý den a v neděli dvakrát, dostanete přednášku o svém sobectví a o tom, že svého partnera vnímáte jen jako erotický objekt. Nehádejte se, protože se stejně nedohodnete.

Býk

Hlavně si nemyslete, že první sex musí být vždycky trapas. S miláčkem se mazlete a nechte věcem volný průběh. S údivem tak zjistíte, že jste si s partnerem sedli tak, že se vám to hned napoprvé zalíbí a k žádnému trapasu nedojde. Když si rozhodující setkání naplánujete na úterý, budete mít krásný, zábavný a oboustranně akceptovatelný program do konce týdne zajištěný.

Blíženci

Hlavně si v tom, co se sexu týká, nenechávejte radit. Stát se to může zejména v neděli, kdy jste pod hodně problematickým vlivem konjunkce mezi Merkurem a Neptunem. V tom, jak se k miláčkovi chovat, byste se neměli nechat ovlivňovat od lidí, jimž do toho, jak to máte v posteli, vůbec nic není. Nechte se vést vlastní intuicí a uvidíte, jak skvělé to nakonec bude!

Rak

V době, kdy Slunce prochází Rybami, si v lásce a erotice vyloženě užíváte. Patříte k těm šťastným, kteří si vychutnávají soulad, jež s partnerem prožíváte. Zvlášť krásná bude v tomto směru neděle, kdy je Luna ve vašem znamení. Kdybyste mohli odložit všechny plány a rozhodli se, že si zase jednou užijete dne, kdy z postele nevylezete, prožijete něco, na co se nezapomíná!

Lev

To, že s jistým člověkem o erotice vůbec nemluvíte a vaše řeč se točí jenom kolem pracovních a odborných záležitostí, ještě neznamená, že to mezi vámi pořádně nejiskří! Nezavírejte před tím oči a neříkejte, že to není pravda, protože váš vztah je naprosto nevinný! Nejpozději v úterý kolem poledne budete muset zkonstatovat, že jde o ryzí erotiku, kterou navíc nedokážete odmítnout.

Panna

Krásná bude zejména středa. Venuše se ve vašem partnerském sektoru setkává s Neptunem a vy jste otevření pro všechny erotické potřeby svého partnera stejně intenzivně, jako je on otevřený pro ty vaše. Zrušte veškerý původně plánovaný program, zapomeňte na to, co je v televizi, vypněte mobil i zvonek u dveří a věnujte se naplno erotice. Litovat nebudete!

Váhy

V tom, co se erotiky týče, se zásadně lišíte od všech kamarádů i známých. Zatímco kamarádi si stěžují, že mají erotiky pořád málo, vy jí máte až nad hlavu. Miláček funguje sice normálně, ale ten druhý, kterého jste si pořídili k rozptýlení, své požadavky stále stupňuje. Navíc začal mluvit o tom, že ho skrývání vašeho vztahu rozčiluje a chce, abyste všechno uvedli co nejrychleji do pořádku. Dejte si pozor, protože to myslí vážně.

Štír

Ve vašem sektoru lásky se odehrává spousta zajímavých jevů, ve vašem erotickém životě rovněž. Těšte se na partnera, který dává každým svým slovem a gestem najevo, že vás má rád a že se mu líbíte. Jeho projevy vám sice zaberou spoustu času, takže během týdne nic jiného neuděláte, ale vy jste spokojení. Váš erotický hlad se konečně utišil a to je to hlavní.

Střelec

Hlavně se zbytečně nerozptylujte. Když si chcete v erotice pořádně užít, musíte se na to soustředit a k soustředění musíte přimět i svého partnera. Může vám sice vysvětlovat, že sex berete až moc vážně, ale vás nesmí přimět ke změně názoru. Milování, kterému budete věnovat veškerou svou pozornost a na něž nebudete šetřit časem, proběhne rozhodně lépe než sex, který provozujete jen proto, že se to o víkendu sluší.

Kozoroh

Přiznejte si, že je pro vás občas plnění erotických přání svého miláčka i naplňování vlastních choutek dost náročné. Dokonce si přiznáte, že vám i vaše nemalá fantazie už dochází a vymýšlení nového vám moc nejde. Zkuste využít Merkura, který se dostal do vašeho sektoru komunikace. Obložte se erotickou literaturou, nalijte si něco dobrého k pití a inspiraci hledejte tam.

Vodnář

Hovory o lásce, která prochází žaludkem, nejsou tak úplně na místě. V případě vašeho miláčka mohou totiž krutě zklamat! Hrozí, že se váš partner s chutí nacpe tím, co mu předložíte, a tím veškerou svou erotickou aktivitu tvrdě zazdí. Vaše kuchařské umění bude chválit, ale o tom, že by uspokojil vaše erotické potřeby, nemůže být řeč.

Ryby

O svých erotických choutkách a prioritách s miláčkem raději nemluvte. Mohli byste se dozvědět, že ho máte jen na sex, zatímco on s vámi chce vytvořit plnohodnotný a hlavně vážně míněný vztah. Vy se mu sice můžete pokusit vysvětlit, že si vztah bez zdařilého erotického života nedovedete představit, ale to mu raději to nedělejte. Jeho současnou náladu by podobné výroky nevylepšily.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA