Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 12. týden (19.3.2018 - 25.3.2018)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Když erotika, tak hned v pondělí. Luna je ve vašem znamení a dává vám spoustu energie. Vy ji dokážete využít tak, aby se to líbilo jak vašemu miláčkovi, tak vám. Když miláček hned ráno řekne, že byste měli odbourat veškerý večerní program a věnovat se jen sami sobě, berte to jako skvělý nápad. Tím, že spolu budete doma, navíc ušetříte velice příjemnou částku...

Býk

To, že se miláčkovi do erotiky nechce, není ani důkazem jeho špatného zdraví, ani vaší snížené erotické přitažlivosti. Berte to tak, že má všeho v práci až nad hlavu a doma se mu tedy nechce dělat vůbec nic. Pak je jen na vás, abyste ho přesvědčili, že erotika, do které se spolu s vámi pustí, funguje jako skvělá relaxace, která ho srovná a možná i posílí.

Blíženci

Miláček se moc rád mazlí. Kdyby bylo na něm, strávíte něžnými dotyky celou dlouhou noc. Vy mu však musíte vysvětlit, že ho sice máte rádi, ale taky se potřebujete vyspat. Kdybyste se však rozhodli, že sex odložíte na páteční večer, mohli byste mu vyhovět. Pak byste si mohli trochu škodolibě užívat situaci, kdy vy jste pořád při chuti a on vám bezmála usíná v náručí.

Rak

Ve vašem případě se všechno odvíjí od správného načasování. Týká se to zejména víkendu, kdy musíte předvést erotickou logistiku na neobyčejně vysoké úrovni. Musíte zabavit děti, zneškodnit rodiče a teprve ve chvíli, kdy si budete jistí, že je doma opravdu klid, se věnovat sami sobě. Co kdybyste děti hned v pátek večer vyexpedovali k rodičům a pak si začali užívat?

Lev

Představa, že vám sex půjde sám od sebe, je celkem uskutečnitelná. Je však potřeba, abyste si počkali do středy. Slunce se dostane do Berana a vy pochopíte, že zanedbávání, kterého jste se v této oblasti v poslední době oba dopouštěli, je přímo trestuhodné. Miláčkovi se s tím však raději nesvěřujte. Usoudil by, že musíte mít na svědomí nějaký zvlášť šťavnatý hřích, protože jinak byste přece vlastní pomýlení nepřiznali.

Panna

Úvahy o tom, že se k vám vaše bývalá láska vrátí, jsou jen zbytečnou ztrátou energie a času. I kdyby dotyčný přišel a zaklepal, vy musíte mít dost rozumu a jeho návrhy odmítnout. Rychle byste pochopili, že problémy, které vás kdysi k rozvodu vedly, nejenže nevyvanuly, ale lety ještě nabyly na síle. Navíc by nefungovala ani erotika, která váš předchozí vztah držela tak dlouho pohromadě. Je tedy jasné, že byste si v žádném směru nepomohli...

Váhy

Hlavně se nebavte o tom, kdo vás eroticky formoval. Hovory o předchozích erotických zkušenostech jsou totálně k ničemu. Pokud je miláček plný komplexů, získal by pocit, že jsou veškeré jeho snahy k ničemu, protože by s vámi stejně nedokázal držet krok. Pokud je sebevědomý, usoudil by, že je zbytečné, aby se snažil o někoho, kdo ho pořád jen srovnává s ostatními. Pak bude už jen logické, že půjde dál svou vlastní cestou...

Štír

To, že se vám někdo kdysi dávno líbil, ještě neznamená, že vás bude přitahovat i teď. S bývalým miláčkem si klidně dejte schůzku, ale pro jistotu od toho nic zásadního nečekejte. Když to půjde dobře, můžete skončit v posteli - a když to nepůjde, proberete to, co vás v poslední době potkalo, ukážete si rodinné fotografie a rozejdete se stejně v pohodě, jako jste se sešli.

Střelec

O tom, že byste se s miláčkem naplno věnovali tantrickému sexu, jste sice neuvažovali, ale teď můžete zásadně změnit názor. Využijte doby, kdy je ve vašem sektoru romantiky a lásky jak Slunce, tak Venuše spolu s Merkurem, a spolu to důkladně proberte. S údivem zjistíte, že miláček po něčem takovém už hodně dlouho touží, ale zatím se o tom před vámi stydět přemýšlet, natož to říct nahlas...

Kozoroh

Váš miláček má o sexu představy, které byste měli co nejrychleji uvést na pravou míru. Je však potřeba říct, že si za své potíže můžete především vy sami. Zatím jste se mu předváděli jako lidé, kteří zvládnou naprosto všechno, a kteří jsou po celodenním pracovním nasazení schopni erotických výkonů, který vy vám i odpočatý Casanova záviděl. Teď se však situace změnila a váš miláček si musí uvědomit, že pokud chce sex, musí občas přiložit ruku k dílu i on.

Vodnář

Žerty stranou! Jakmile začnete před miláčkem o erotice žertovat, usoudí, že ho neberete dostatečně vážně a spolehlivě se na vás naštve. Vy mu pak budete marně vysvětlovat, že jste to nemysleli nijak zle. Vy si totiž na rozdíl od svého miláčka dovedete žertíky v posteli vychutnat stejně jako všechno ostatní, co spolu v ložnici provádíte. Je to sice nezvyklé, ale opravdu to není chyba...

Ryby

Zejména o víkendu, kdy je Luna v Raku, je vám sex příjemný a dokážete si ho vychutnat. Navíc si dokážete pořádně užít i to, o čem jste dosud nechtěli ani slyšet. Vypadá to, že jste díky svému miláčkovi a jeho požadavkům zařadili do svého erotického repertoáru něco, čemu jste konečně přišli na chuť. O tom, že bude váš miláček nejdříve překvapený a potom nadšený, nepochybujte.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA