Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 22. týden (28.5.2018 - 3.6.2018)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Zatímco se všichni ostatní na víkend těší s tím, že si po erotické stránce konečně pořádně dopřejí, vy to vnímáte jinak. Vzhledem k Luně v Kozorohu, která ovládá pátek i sobotu, je erotika to poslední, na co budete myslet. V neděli, kdy se Luna přesune do Vodnáře, se pak budete věnovat spíše kamarádkům, než partnerovi. Naštěstí mu to nebude ani trochu vadit.

Býk

V lásce vsaďte na klasiku. Týká se to zejména pondělí, kdy jste pod vlivem Luny v žárlivém znamení Štíra. Miláček si sice veškeré inovace, které do partnerské ložnice vnesete, náležitě vychutná, ale tím jeho pozitivní přístup taky skončí. Hned po vás začne vyslýchat, kde jste na to přišli a jak vás to napadlo. Na to, zda vás neinspiroval někdo jiný, se sice nezeptá, ale daleko k tomu nebude.

Blíženci

Sex je pro vás velice příjemná relaxace. Navíc umíte využít Merkura, který se ve středu dostává do vašeho znamení, a s miláčkem si o svých potřebách nahlas a jasně promluvíte. Chvíli sice potrvá, než to zpracuje, ale vaše snaha bude nakonec korunována úspěchem. To, že jdete po správné cestě, si potvrdíte v neděli, kdy zažijete sex přesně podle svých představ.

Rak

Nezdá se vám, že byste měli být v sexu soustředění víc na to, co dělá radost vám, než na to, abyste potěšili partnera? Využijte pátečního trigonu mezi Venuší a Jupiterem, a s jeho pomocí předestřete miláčkovi své požadavky jasně a jednoznačně. Bude překvapený, protože od romantika vašeho formátu takový postoj nečekal a ani si ho nedovedl představit.

Lev

Hlavně nad láskyplnými projevy svého miláčka moc nepřemýšlejte! Když bude vynalézavý, usoudíte, že někde bere v sexu soukromé lekce. Když se bude naopak chovat stejně, jako se choval dosud, naznáte, že mu na vás nezáleží, protože mu nestojíte za to, aby kvůli vám vymýšlel něco nového. V každém případě tím veškeré erotické jiskření spolehlivě zazdíte a veškerou vášeň zdusíte.

Panna

I vy se můžete dostat do situace, kdy začnete přemýšlet, zda byste přece jen neměli vyzkoušet nezávazný vztah, založený pouze na sexu. Můžete se pro něj sice rozhodnout, ale přesto to dopadne jinak, než byste čekali. Nakonec sami přiznáte, že pro podobný typ vztahů nejste disponovaní. Pochopíte, že sex bez lásky ve vašem případě jednoduše nefunguje.

Váhy

Láska vám do života vnáší samé komplikace - bohužel přesně takové, bez nichž byste se velice rádi obešli. Aktuálně hrozí, že se o vás ucházejí dva, kterým se velice líbíte, zatímco vy jste zamilovaní do někoho třetího. Budete si vybírat z těch dvou, nebo usoudíte, že budete bojovat o toho třetího, který vám do života konečně vnese vytoužené štěstí? Lehké to v žádném případě nebude...

Štír

Váš miláček o tom, co si od vás, od sexu a v nejširším slova smyslu od života přeje, nahlas nemluví, ale to neznamená, že podobné potřeby nemá. Zkuste se alespoň trochu vžít do jeho postavení a sami sebe si představte na jeho místě. Možná pak přestanete čekat, až se začne svěřovat, ale vytvoříte atmosféru, ve které budete oba komunikovat volně a bez problémů.

Střelec

Miláček by mohl fungovat jako příslovečná slibotechna. Když je v práci, píše vám jednu zamilovanou zprávičku za druhou, a neustále vám slibuje, co všechno s vámi podnikne, až vás bude mít v náruči. Když se však konečně oba sejdete doma, zjistíte, že je najednou potřeba udělat spoustu důležitějších věcí, takže se uspokojení vašich erotických potřeb zase odkládá.

Kozoroh

Když sex, tak v sobotu! Slunce, které prochází vaším sektorem lásky a romantiky, je v trigonu s Neptunem, takže zařídí, abyste se bez problémů naladili na potřeby svého partnera. Vy s jeho pomocí dokážete partnerovi nabídnout široký sortiment erotických lahůdek. On si je pak vychutná tak, abyste se oba cítili skvěle. Půjde prostě o den, který se vám dá jen závidět.

Vodnář

Pokud si chcete pořádně užít sex, je potřeba, abyste si ho dobře načasovali. Využijte úterního úplňku ve Střelci a toho, že při úplňku obvykle nedokážete pořádně spát. Kdybyste navíc patřili k těm šťastným lidem, kterým měsíční světlo ozařuje postel, bude váš erotický život skvělý. Miláček bude v jeho světle vypadat naprosto dokonale. Vy si pak sex užijete zcela jinak, než obvykle.

Ryby

Patříte k těm šťastným, kteří umí lásku se sexem nejen harmonicky spojit, ale taky si ji náležitě vychutnat. Užíváte si zejména v pondělí, kdy jste pod pozitivním vlivem Luny ze Štíra. Když to jen trochu půjde, omezte co nejvíce svůj pracovní program a ušetřený čas věnujte miláčkovi. Z dlouhodobého hlediska se to ukáže jako opravdu skvělá investice!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA