Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 23. týden (4.6.2018 - 10.6.2018)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Během týdne si na erotiku moc času nenajdete. Práce je hodně a vy nemáte na nic jiného čas. Pokud si však myslíte, že si víkendový sex s partnerem užijete, je to rovněž tak omyl. Do postele se vám vženou děti nebo domácí zvířata. S miláčkem se budete sice smát a předstírat, že vám to ani trochu nevadí, ale oběma je vám jasné, že právě děláte z nouze ctnost....

Býk

Eroticky laděný víkend, který vám miláček slibuje, nakonec dojde svého naplnění. Vzhledem k Luně ve svém znamení nemůžete sice čekat žádné ohňostroje, ale i to, co si navzájem s miláčkem poskytnete, hodnotíte jako něco neskutečně krásného. Zároveň sice riskujete, že se z postele nedostanete až do poledne a navíc v ní zůstanete bez snídaně, ale to je to poslední, co by vám dvěma vadilo.

Blíženci

Váš miláček si konečně uvědomil, že vás miluje, a začal vám to dávat najevo. Vám sice jeho romantické projevy moc nesedí, ale nakonec sami uznáte, že je to vlastně docela příjemné. Chvil, kdy jste spolu v posteli, navíc začne využívat pro rozhovory o vaší další společné budoucnosti. Jindy byste měli pocit, že všechno jen uspěchává, ale tentokrát si je vyloženě užijete.

Rak

Erotiku si nejlépe vychutnáte ve středu. Venuše ve vašem znamení je v opozici s Plutem a vy s projevy citů ani vášní nešetříte. Když zároveň dokážete využít vysoce empatické Luny v Rybách, bude noc naprosto dokonalá. Čtvrteční ráno, kdy oba musíte vstávat do práce, ve vás sice takové nadšení nevzbudí, ale to vnímáte jako daň za krásnou a všestranně příjemnou noc.

Lev

Nemáte to jednoduché. V pátek nebo v sobotu, kdy je Luna v Beranu, po sobě sice toužíte, ale taky si uvědomujete, že kromě erotiky máte i spoustu jiné práce. Nesmíte však dopustit stav, kdy by vědomí povinnosti převládlo nad společným prožíváním radosti ze života. Opravdu bude lepší, když zanedbáte práci a takto získaný čas věnujete uspokojování sebe i svého miláčka.

Panna

V neděli čekejte od svého miláčka pozitivní překvapení. Chápe, že jako nevyspalí nemáte na erotiku patřičnou náladu, a rozhodl se, že s tím konečně něco udělá. Ráno vyleze opatrně z postele a nechá vás, abyste se v klidu dospali. Když vás pak přijde probudit s tácem se snídaní v rukou, bude vám jasné, že se o další průběh dopoledne obávat nemusíte.

Váhy

Erotické problémy nastanou hned v pondělí. Luna je ve vašem sektoru romantiky a vy si oba uvědomujete, jak moc je vám spolu dobře. Chmura na vás padne v momentě, kdy si uvědomíte, že jste na večer slíbili návštěvu, na kterou byste měli vyrazit. Nakonec se rozhodnete, že bude lepší, když si vymyslíte věrohodně znějící výmluvu a návštěvu s omluvou odvoláte.

Štír

Potíže se svou vlastní žárlivostí máte už dávno vyřešené, ale to neznamená, že s touto vlastností další starosti nemáte. V neděli, kdy jste pod vlivem Luny ve svém partnerském sektoru, riskujete, že na vás začne žárlit dlouhodobý a lety prověřený kamarád. Má pocit, že mu jedete po jeho novém objevu. Vy mu sice vysvětlujete, že se plete, ale on vám stejně nevěří.

Střelec

V pátek a v sobotu, kdy prochází Luna Beranem, si na sebe musíte s partnerem udělat čas, i kdybyste nechtěli. Oba budete v neskutečně tvůrčím rozmaru a oba dokážete z lásky udělat vyloženě umělecké dílo. Kdybyste se ještě domluvili na malování na tělo čokoládou, šlehačkou nebo džemem, ujistili byste se, že máte miláčka doslova a do písmene k sežrání....

Kozoroh

Uvědomte si, že máte sklon tlačit na partnera víc, než je zdrávo. Vy máte sice dojem, že nejlépe víte, co je pro něj dobré, ale způsob, kterým to prosazujete, má k rozumnému přístupu daleko. Nesmíte se divit, když vám partner začne vysvětlovat, že podobné jednání nesnáší. To, že byste se jeho nepříjemnou náladu snažili řešit sexem, vás nesmí ani napadnout. Pak by to bylo ještě horší.

Vodnář

Jde o krásný týden, kdy si můžete sexu užívat v každé volné chvíli a kdy se vám to oběma bude moc líbit. Úvahy, které budou pak následovat, jsou víc než logické. Vy pochopíte, že ve svém miláčkovi máte partnera tak dokonalého, že si ho nesmíte nechat utéct. On zase pochopí, že člověka, s nímž mu to klape jak v posteli, tak ve všem ostatním, hned tak nepotká...

Ryby

Od úterního poledne do čtvrtka, kdy se Luna pohybuje vaším znamením, si budete život vychutnávat ve všech směrech. Pozor si však dejte na negativně aspektovaného Neptuna ve svém znamení. Pod jeho vlivem můžete zavírat oči před tím, že jste si do postele vzali člověka, který sice umí o umění milovat krásně mluvit, ale praxe za tím zásadně pokulhává.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA