Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 33. týden (14.8.2017 - 20.8.2017)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Miláček je neobyčejně rozverný a vám je s ním moc dobře. Užíváte si každou chvíli, kdy můžete být spolu. Navíc vás potěší opravdu nečekanou aktivitou! Sám od sebe se domluví s rodiči a požádá je, aby děti vzali na víkend k sobě. Krásný bude zejména sobotní večer. Luna bude ve Lvu a vy prožijete opravdu nezapomenutelné romantické chvíle.

Býk

Úterní opozice mezi Venuší a Plutem vás dostanou do obtížné situace. Doma máte sice jednoho prověřeného a kvalitního partnera, ale musíte si přiznat, že se našel někdo, kdo se vám zamlouvá ještě víc. Naštěstí máte rozum a zatím se nerozhodujete. Dobře víte, že z letních poblouznění málokdy vyplyne něco pozitivního, a raději neriskujete.

Blíženci

V úterý a ve středu večer, kdy je Luna ve vašem znamení, nesmíte v žádném případě sedět doma. Jako single se v těchto večerech bez problémů seznámíte s člověkem, který vám bude po všech stránkách vyhovovat. Jako zadaní zbudíte obdiv i pozornost, což miláčka potěší a navíc ho přesvědčí, že ve vaší osobě do jeho života přišla skutečná výhra.

Rak

Během týdne ztrácíte tempo do té míry, že je tím miláček nepředstíraně překvapený. Když ho však na to přímo neupozorníte, vůbec ho nenapadne, že za tím může vězet docela obyčejná únava. Vzbouříte se až ve chvíli, kdy vám vysvětlí, že by rád na víkend pozval širokou rodinu a pár kamarádů, které už dlouho neviděl, a přidá, že doufá, že se s přípravou pohoštění opravdu předvedete.

Lev

Je vám jasné, že miláček od vás chce slyšet nějaké ujištění o lásce, ale nenapadá vás nic, co by bylo dostatečně originální a přitom něžné. Naštěstí přijde neděle, kdy se Mars ve vašem znamení dostane do sextilu s Jupiterem, a kdy vymyslíte lichotku, která miláčkovi vyrazí dech jak svou kvalitou, tak svou originalitou. Miláček bude nadšený a vy v klidu, protože je vám jasné, že další požadavky hned tak následovat nebudou.

Panna

Když se dozvíte, že vás expartner chodí po vašich společných známých, a všem vysvětluje, jak jste jako partneři nemožní, můžete si vybrat, zda se budete rozčilovat, nebo zda nad tím mávnete rukou. Možnost číslo dvě bude po všech stránkách daleko výhodnější. Zaprvé si ušetříte nervy, a zadruhé mu dáte najevo, že vám na to, co povídá, ani trochu nezáleží.

Váhy

Miláček chce, abyste se mu naplno věnovali, ale vy potřebujete především odpočinek a spánek. Potíž nastane v případě, kdy špatně odhadne situaci a kdy vás v době, kdy budete v polospánku, o něco požádá. To, že to zaspíte, je skoro jisté. Pak si budete dlouho vysvětlovat, kdo za to může. Miláčka ani nenapadne, že vás měl nechat na pokoji a záležitost vyřídit sám!

Štír

Jsou věci, které byste svému bývalému partnerovi odpouštět neměli. Může vám sice slibovat, že to už nikdy neudělá, a ujišťovat, že se opravdu změnil, ale to vám jako záruka nesmí stačit. Uvědomte si, že jde o člověka, v němž jste se už jednou zklamali, a nedovolte, aby vám srdce zlomil podruhé. Odmítání nebude příjemné, ale když ho odmítnout nedokážete, bude to ještě daleko horší.

Střelec

Patříte k těm šťastným, kteří i z toho, co by všichni ostatní vnímali jako nepříjemnost, udělají docela příjemnou akci. Když miláček musí k lékaři, dobrovolně se přihlásíte, že s ním půjdete ve funkci doprovodu. Když už bude po všem, vytáhněte ho buď na oběd nebo alespoň na kávu. Miláček vám plasticky popíše všechno, co prožil, a vy budete rádi, že je všechno v pořádku.

Kozoroh

Opravdu to s vámi není jednoduché! Po lásce sice toužíte, ale představa, že byste ji měli sami aktivně vyrazit hledat, se vám ani trochu nezamlouvá. V úterý, kdy budete pod vlivem opozice mezi Venuší a Plutem, navíc usoudíte, že nebudete zbytečně riskovat a slibně rozpracovaný vztah sami vzdáte. Nedělejte to! Byl by to čin, jehož byste hodně dlouho litovali.

Vodnář

Krásná bude zejména neděle. Pod vlivem sextilu mezi Marsem a Jupiterem máte na rozdávání nejen energii, ale i dobrou vůli. Bez problémů dokážete miláčka přesvědčit o všem, co považujete za důležité. Navíc si na něj dokážete najít čas. Vždycky, kdy to potřebuje, mu poskytnete soustředěnou pozornost. Navenek to vypadá, jako něco naprosto nicotného, ale pro vašeho miláčka to má cenu přímo obrovskou!

Ryby

Hlavně nedejte na lidi, kteří vám říkají, že si svého miláčka musíte hlídat! Stejně tak opatrní buďte na vyslovování jakéhokoliv podezření. Tabu musí být i veškeré žárlivé scény. Všechno, co byste udělali, by mělo naprosto opačný efekt, než byste zamýšleli. Miláček by usoudil, že má doma stejně jen dusno, a rozhodl by se pro zálet, o němž původně vůbec neuvažoval.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA