Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 34. týden (21.8.2017 - 27.8.2017)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Sluneční zatmění, které v pondělí probíhá ve vašem sektoru romantiky, je tak trochu zrádné. Pod jeho vlivem můžete uvěřit někomu, kdo umí sice krásně mluvit, ale jehož slova nemají se skutečností vůbec nic společného. Než mu padnete kolem krku a kromě klíče od bytu mu dáte i hesla k internetovému bankovnictví a čísla všech účtů, alespoň chvíli přemýšlejte.

Býk

Když se miláček rozhodne, že vás překvapí, můžete vzít jed na to, že se mu to taky podaří. Potíž je v tom, že vy nevíte, jak správně zareagovat. Navenek se sice snažíte vypadat vyrovnaně, ale jen vy sami víte, kolik máte s udržením nevzrušeného výrazu práce. Nakonec to zvládnete, ale hned si taky slíbíte, že to miláčkovi při první příležitosti náležitě spočítáte!

Blíženci

Opět budete vděční za svou výmluvnost. Když vám partnerovi rodiče začnou radit v něčem, po čem jim nic není, dokážete je zarazit tak, aby to bylo slušné a korektní, ale aby zároveň bylo jasné, že ani trochu nežertujete. Nejdříve budou vaší reakcí překvapení, ale pak uznají, že máte na svůj názor právo. Ocení to dokonce miláček, který sám přízná, že jste jen udělali to, co on měl udělat už dávno...

Rak

Pozor si dávejte zejména na vztahovačné lidi. Týká se to především víkendu. Když se budete ve společnosti dobře bavit s člověkem, který patří k někomu jinému, dozvíte se, že s ním bezuzdně flirtujete. Když se naopak budete chovat zdrželivě, začne se o vás mluvit jako o náfukovi, který s nikým neumí najít společnou řeč. Nebylo by lepší, kdybyste preventivně zůstali doma?

Lev

Zatmění, které se v pondělí odehrává vašem znamení, není sice příjemné, ale o chuť do života vás nepřipraví. Pozitivně zato využijete Saturna, který se ve vašem sektoru romantických lásek v pátek obrací do přímého chodu. Pod jeho vlivem se můžete rozhodnout, že svůj dosud nevyvážený partnerský život dáte konečně do pořádku. Kdyby se stalo a vy v dálce uslyšeli svatební zvony, nijak se tomu nebraňte...

Panna

Ve středu, kdy se Slunce přesouvá do vašeho znamení, se všechno změní ve váš prospěch. V práci to bude dokonalé, v lásce ještě lepší. Navíc je pravděpodobné, že se k vám opět bude chtít vrátit člověk, který vám během jara zlomil srdce. Otevřete mu náruč, nebo mu vysvětlíte, že o žádné nové začátky nestojíte, protože byste mu stejně už nikdy nedokázali věřit?

Váhy

Testem bude čtvrteční kvadratura mezi Venuší a Uranem. Pod jejím vlivem se máte sklon pustit do vztahu, který je sice vzrušující až spalující, ale nic dobrého vám do života nepřinese. Zamilovat se sice můžete, ale bylo by rozumné, kdybyste si uvědomili, že se s vysokou pravděpodobností jedná o typickou letní fascinaci, která podzim nepřežije...

Štír

Přiznejte si, že vás daleko více než práce a povinnosti zajímá to, co se týká lásky a jiných vzrušujících mezilidských vztahů. Když se však kolem vás začne motat kolega, měli byste zpozorněte. Přísloví o tom, že co je v domě, není pro mě, je staré, ale pořád platí. Vzhledem k tomu, že románek, který v tomto týdnu začnete, bude mít vášnivý průběh a rychlý konec, bude lepší, když kolegu vynecháte.

Střelec

Nezdá se vám, že byste měli trochu zabrzdit? Dejte partnerovi šanci, aby konečně mohl projevit své kvality a ukázat, že bez problémů dokáže fungovat jako vaše opora. Když mu budete stále dokola urovnávat cestu a žádnou odpovědnost mu nedáte, nesmíte se divit, že se na veškeré projevy aktivity vykašle. Nechte část svých povinností na něm a uvidíte, jak se jeho postoj k životu i k vám změní.

Kozoroh

Do 26. srpna, což je doba, kdy vaším partnerským sektorem prochází Venuše, si v lásce nemáte na co stěžovat. Sami se vůbec nemusíte snažit, protože se vždycky najde někdo, kdo vám s chutí a s láskou položí k nohám celý svůj život. Změna nastane v sobotu, kdy se Venuše přesune do Lva. Dosud poddajný partner najednou zásadně zvýší své požadavky a dokonce začne usilovat i o vaši svobodu!

Vodnář

To, že vás miláček spíše štve než baví, je za aktuálních konstelací naprosto normální. Neustále vám radí, co máte dělat, ale ani ho nenapadne, že by trochu aktivity mohl projevit i on. Počkejte na sobotu, kdy se časně ráno Venuše přesunuje do vašeho partnerského sektoru, a jasně mu řekněte, že to tak dál nejde. Budete vypadat tak přesvědčivě, že pochopí, že nežertujete, a rozhodne se, že svůj přístup změní.

Ryby

To, že vám pár vztahů nevyšlo, ještě neznamená, že vás v této oblasti nic dobrého nečeká. Šance na seznámení, které konečně vyjde, vás čeká od středy do pátku. Slunce už bude ve vašem partnerském sektoru, zatímco Venuše je pořád ještě ve vašem sektoru romantiky. Konečně prožijete dny, kdy se nemusíte snažit, a kdy si vás opravdu zajímavý člověk najde sám!.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA