Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 35. týden (28.8.2017 - 3.9.2017)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

O to, že byste si v lásce neužili, se bát nemusíte. Pozitivní zlom přijde ve čtvrtek později odpoledne. Merkur se přesunuje do Lva a vy se konečně ohledně citů dokážete vyjadřovat tak, aby si váš vyvolený nemyslel, že si z něj děláte legraci. Kdybyste ho ale náhodou chtěli přesvědčovat o nutnosti co nejdřívější svatby, raději zbrzděte. Na to je ještě brzy.

Býk

Vztahy nejsou zdaleka tak komplikované, jak se vám zdá. Když budete jen trochu chtít, podaří se vám do nich vnést naprosto dokonalý systém. Je jenom potřeba, abyste dokázali oddělit lásku od přátelství. Když si někdo, koho považujete za kamaráda, usmyslí, že je od toho k lásce jen krok, musíte mu vysvětlit, že vy to tak nevnímáte a vnímat nebudete.

Blíženci

Zajímavá je zejména neděle, kdy jste pod vlivem konjunkce mezi Merkurem a Marsem. To, že máte někoho rádi, však ještě neznamená, že ho můžete beztrestně provokovat. Hádka, ke které by došlo, by nebyla sice dlouhá, ale její důsledky by byly naprosto fatální. Když se v kritické chvíli kousnete do jazyka a rozhodnete se, že mluvit raději nebudete, bude to lepší.

Rak

Když má miláček v práci trable, budete první, s kým si o tom půjde popovídat. Vy pak musíte být naprosto v klidu a zbytečně mu neskákat do řeči. Když skončí, uvědomíte si, kolik sebepřemáhání ho taková zpověď stála. Když pak všechno, co vám řekl, zanalyzujete, spojenými silami určitě vymyslíte způsob, jak si s potížemi poradit a jejich negativní dopad eliminovat.

Lev

Přiznejte si, že jste v podstatě rádi, že máte přes city alespoň trochu přehled a v emocích konečně klid! S miláčkem se bez problémů na všem důležitém domluvíte a nad to nedůležité se spojenými silami dokážete povznést. Zvlášť krásná bude neděle. Luna prochází vaším sektorem partnerství a vy jste si zase jednou naprosto jistí, že jste na tom správném místě s tím správným člověkem.

Panna

Pocit, že miláček nedokáže odmítnout lidi, kteří mu něco vnucují, se po zkušenostech z tohoto týdne mění v tvrdou realitu. Neustále vám domů nosí něco, co jeho kamarádi vyhazují a ještě chce, abyste tím byli nadšení. Zatím mu však nic neříkejte! Pravděpodobnost, že přinese domů něco, co bude opravdu stát za to, je zejména koncem týdne značně vysoká.

Váhy

Když usoudíte, že miláček kolem vás chodí jako kolem horké kaše, neotálejte a přímo se ho zeptejte, co chce. S údivem zjistíte, že usoudil, že váš dosavadní život je neskutečně nudný, a rozhodl se, že ho od základů změníte. To, co vám navrhne, se vám sice líbí, ale přesto si na rozdíl od vás uvědomuje, že jeho nápad má kromě jasných kladů i svá nepochybná úskalí.

Štír

Hlavně se nenechte přesvědčit, že jste sobečtí a myslíte jen na sebe! Jde o názor, který vám vnucuje zejména partner. Navíc chce, abyste dali přednost jeho zájmům před tím, co považujete za důležité vy. Když s takovým nápadem v pondělí přijde, zarazte ho dřív, než vám řekne, že si život s vámi představoval jinak, a než mu vy sdělíte, že vás zklamal na celé čáře.

Střelec

Hlavně se projevujte tak, jak je vám vlastní. V žádném případě nesmíte ani ve stavu nejvyšší zamilovanosti dělat něco, co je vám bytostně cizí. Když po vás miláček chce, abyste se fyzicky co nejvíce podobali jeho bývalé lásce, pošlete ho rychle a energicky do háje. Můžete mu vysvětlit, že v žádném případě nehodláte fungovat jako něčí fyzická a možná i psychická kopie.

Kozoroh

Konečně jste se dožili dnů, kdy vaše názory bere vážně nejen váš miláček, ale i jeho rodinná větev. Když zavolají a ohlásí se na dříve neplánovanou návštěvu, můžete vzít jed na to, že se s vámi chtějí o něčem závažném poradit. Protože jde o důležitou záležitost, měli byste je přemluvit, aby přišli až ve čtvrtek nebo pátek. Luna bude ve vašem znamení, což zaručí, že vymyslíte něco, co jim opravdu pomůže.

Vodnář

Přiznejte si, že potřebujete, aby vás miláček neustále ujišťoval, že vás má rád. Je to pro vás opravdu překvapení, protože v dřívějších dobách vás něco podobného ani nenapadlo. Můžete přemýšlet, zda je to tím, že jste v něm konečně narazili na skutečnou lásku svého života, nebo tím, že si příliš dobře uvědomujete jeho atraktivitu a upřímně se bojíte, že ho někdo odtáhne.

Ryby

To, co chcete v citech a s city měnit, musíte zvládnout do čtvrtečního odpoledne. Merkur bude v Raku a vy dokážete s miláčkem bez problémů najít společnou řeč. Když se pak Merkur přesune do Lva, najednou ztratíte potřebnou průraznost a do žádného zásadního rozhodnutí se vám chtít nebude. Seberte veškerou odvahu a lámejte chleba dřív, než bude pozdě.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA