Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 38. týden (18.9.2017 - 24.9.2017)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Hlavně neustupujte člověku, který má pocit, že to s vámi umí. Jakmile vám začne vysvětlovat, že ho nemáte rádi, protože kdybyste ho rádi měli, tak mu přece vyhovíte, zbystřete. Kdybyste se rozesmáli a vysvětlili mu, že doby, kdy jste na takové manipulace ještě naletěli, jsou už dávno za vámi. Teď jste starší a moudřejší a víte, že takové řeči nemají s láskou nic společného.

Býk

Krásné dny odstartuje středa. Venuše se dostává do vašeho sektoru romantiky a vy si konečně začínáte užívat trochu opožděného léta. Když se kolem vás začne motat někdo, koho jste dosud jako budoucího partnera v úvahu vůbec nebrali, dejte mu šanci. S údivem zjistíte, že jde o člověka, s nímž se vám zdá život znovu barevný a v jehož náručí se cítíte bezpečně.

Blíženci

Ve středu, kdy jste pod vlivem opozice mezi Merkurem a Neptunem, si dejte pozor, abyste si svůj partnerský život zbytečně nezkomplikovali. To, že se vám někdo líbí, ještě neznamená, že si v jeho společnosti můžete beztrestně vymýšlet. Když ze sebe začnete dělat něco, co nejste, rychle se na to přijde. Vy tím navíc můžete zazdít vztah, který by se jinak slibně rozvíjel.

Rak

Pokud se rozhodnete pro rozchod, není to sice příjemné, ale je to nezbytné. Přesto byste měli využít příznivého Merkura ve svém komunikačním sektoru, a s nyní už bývalým partnerem se rozumně domluvit. Hlavně nedejte na lidi, kteří vám budou říkat, že máte být tvrdší a na svých právech trvat důsledněji. Není to pravda. Ve vašem případě opravdu platí, že špatný mír je lepší, než ta nejlepší válka.

Lev

Než si uvědomíte, že chcete někoho, s kým může být vztah sice vzrušující až dobrodružný, ale který bude zároveň neobyčejně riskantní, budou to docela nervy. Na jedné straně víte, že jde o luxus, který si nemůžete dovolit. Na druhé si říkáte, že konečně máte šanci zažít lásku jako z románu, a je vám vyloženě líto, že byste ji měli kvůli nejistotě odmítat.

Panna

Krásné jsou zejména dny od středy do pátku. Ve vašem znamení je už Venuše a pořád ještě Slunce. V pátek se vám navíc o skvělé nápady postará trigon mezi Merkurem a Plutem. Pokud miláček přijde s tím, že byste měli o své další společné budoucnosti považovat důkladněji, měli byste souhlasit. To, co vám nabídne, je naprosto totožné s tím, co jste dosud považovali jen za svůj neuskutečnitelný sen.

Váhy

Pro další vývoj vašeho vztahu je potřeba společný projekt, na kterém budete pracovat oba a který budete oba vnímat jako něco, na čem vám záleží. Potíž vznikne v případě, kdy vy usoudíte, že tímto projektem má být plán společné cesty do míst, kam byste se jinak nedostali, zatímco miláček usoudí, že tím, o co byste se spolu měli starat, by mohlo být vaše společné dítě.

Štír

To, že máte na svého partnera méně času, než by se vám líbilo, kvalitu vašeho vztahu nijak neohrožuje. Je potřeba, abyste chvíle, kdy na sebe máte čas, trávili intenzivně a hlavně spolu. Když to dokážete, partner vám odpustí všechno včetně večerů, kdy doma seděl sám. Pokud však v řídkých volných chvílích budete mlčet a zírat do neznáma, bude z toho leda tak průšvih.

Střelec

V pondělí, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Venuší a Uranem, nesmíte v žádném případě sedět doma! Seznamovat se budete dopoledne v podmínkách, v nichž byste jindy na lásku ani nepomysleli. O seznámení se postarají zejména trapasy a podobné záležitosti. Když po zvládnutí všech nepříjemností pozvete toho druhého na kávu, navážete vztah, který předčí všechno, co jste dosud prožili.

Kozoroh

Se šéfem je to náročné. Neustále vás kontroluje, hlídá a sleduje. Navíc se můžete těšit na jeho jedovaté poznámky. Podle něj vás mají motivovat, ale vás jimi leda tak srdečně štve. Až kolega vás upozorní, že je všechno ve skutečnosti jinak. Váš nadřízený se do vás tak trochu zamiloval, a to, co dělá, dělá jenom proto, aby mohl ve vaší společnosti být co nejdéle a co nejčastěji.

Vodnář

Hlavně si nenechte namluvit, že nuda je v déletrvajícím vztahu nutná a vyhnout se jí nedá. Využijte Slunce, které se v pátek večer dostává do Vah, a na víkend si naplánujte něco, co by se vám i miláčkovi zamlouvalo a co by vás oba bavilo. Najednou se začnete bavit i o něčem jiném, než o běžných provozních problémech, a veškerá nuda bude rázem pryč.

Ryby

Novoluní, které ve vašem partnerském sektoru ve středu probíhá, vám přináší ve vztazích šance na nové a daleko příjemnější začátky. Pokud chcete za minulostí udělat tlustou čáru a odstartovat další etapu vašeho partnerského života, máte příležitost. Navíc vám i miláček potvrdí, že chce na všechno, co vás dosud dělilo, zapomenout a dát vám dvěma ještě jednu šanci.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA