Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 39. týden (25.9.2017 - 1.10.2017)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Láskyplné ovzduší, které kolem vás aktuálně vládne, je opravdu výjimečné, a vy byste měli dělat všechno pro to, aby se nepokazilo. Týká se to hlavně čtvrtka, kdy je Uran ve vašem znamení pod vlivem opozice Jupitera z vašeho partnerského sektoru. Pokud chcete pro svého miláčka něco udělat, nebo mu pomáhat, měli byste se s ním na tom předem domluvit a zeptat se ho, zda s tím souhlasí.

Býk

Pokud si chcete a potřebujete s partnerem promluvit o něčem opravdu vážném, využijte svátečního volna. Ve čtvrtek je Merkur pořád ještě v Panně a navíc i Luna v Kozorohu. Máte velkou šanci, že vy dokážete dát dohromady ta správná slova, která bude váš miláček ochoten poslouchat. Výsledkem může být dohoda, o kterou jste zatím usilovali marně.

Blíženci

Ohledně lásky se drže na uzdě zejména v sobotu. Jste pod vlivem opozice mezi Venuší a Neptunem - a ta vás nutí, abyste okolní svět viděli v daleko zářivějších barvách, než jaký skutečně je. Když si navíc z vlastní vůle nasadíte růžové brýle, hrozí, že dáte důvěru člověku, který by se vám jindy ani náhodou nezamlouval, a jemuž byste se moudře vyhýbali obloukem.

Rak

Když se v sobotu dostane Merkur do vašeho sektoru rodiny, může nastat problém. Starší generace má pocit, že se jí věnujte málo, děti a mladší příbuzní naopak vrčí, protože mají pocit, že se jim věnujete až moc. Navíc se do toho přidá miláček, který má pocit, že se mu sice věnujete, ale právě ve chvíli, kdy on by chtěl dělat něco jiného. Pokud tento rébus dokážete vyřešit, zasloužíte si Nobelovu cenu!

Lev

Od pondělí do středečního večera, kdy vaším sektorem romantiky prochází Luna, máte v lásce zelenou. Miláček změnil zásadně přístup a místo o práci se s vámi baví o tom, co podniknete ve volném čase. Pro vaše zájmy a potřeby navíc prokazuje takové pochopení, až máte pocit, že žijete jako v pohádce. Navíc se nemusíte bát, že jeho vstřícnost je jen předehra k novým požadavkům. Nic takového v úmyslu nemá.

Panna

V pondělí, které je pod vlivem kvadratury mezi Merkurem a Saturnem, se připravte na náročné chvíle a hlavně na střet s autoritami. Ani v případě, kdy je váš miláček starší, se nesmíte dát a nechat si od něj poroučet. Když dokáže požadavky, které na vás má, logicky zdůvodnit tak, abyste sami uznali, že má pravdu, můžete o nich přemýšlet. Pokud to nedokáže, má prostě smůlu...

Váhy

Náročné budou zejména dny, na které se všichni těší, protože mají volno. Ve čtvrtek jste totiž jak pod vlivem opozice mezi Jupiterem ve svém znamení, a Uranem, tak pod vlivem stacionárního Pluta. Počítejte s miláčkem, který se rozhodne, že bude řešit problém, který mezi vámi je už od počátku vašeho vztahu. V takovém případě musíte zapomenout na obvyklou vstřícnost a držet se svého tak, aby pochopil, že názor nezměníte.

Štír

Pokud chcete prožít spokojený týden, kdy si budete společnost svého miláčka vychutnávat a užívat, naordinujte si především klid. Po partnerovi nic nechtějte, a taky mu nenápadně naznačte, že byste byli moc rádi, kdyby ani on nechtěl nic po vás. Nadšení, s nímž se setkáte, bude upřímné a nepředstírané, a jistota, že se miláček těší na prodloužený víkend stejně jako vy, stoprocentní.

Střelec

Když se rozhodnete, že atmosféru ve vztahu vylepšíte tím, že miláčkovi splníte nějaké jeho vroucí přání, nemusíte se ani moc snažit. O tom, co si přeje, mluví v poslední době tak důrazně a tak často, že je vám všechno už dávno jasné. Navíc nejde o věc, která se musí kupovat za peníze, ale o něco, co záleží jen na vaší dobré vůli - a té máte naštěstí dostatek.

Kozoroh

Především je potřeba, abyste si na svého miláčka udělali dost času. Bude rozumné, když se hned od začátku týdne nebudete bavit o tom, co je přes prodloužený víkend potřeba doma udělat, ale spíše naplánujete program, který vás bude oba bavit. Svou činnost berte jako prevenci, kterou poskytujete svému vztahu a jíž ho bráníte před partnerovým ctitelem, který je už už na startu.

Vodnář

Představa, že si bez problémů dokážete rozumět s bývalým partnerem svého miláčka, narazí na realitu. Nejdříve ho nedůvěřivě pozorujete, a pak usoudíte, že bude bezpečnější, když se k němu budete chovat jako ke každému jinému cizímu člověkovi. Váš partner bude poněkud zklamaný, protože si už maloval život v jedné velké harmonii, ale nějak to bude muset zvládnout.

Ryby

Od pondělí do středečního odpoledne, kdy je Luna ve Střelci, si dávejte pozor na partnera a na to, co vám povídá. Jeho role v průšvizích, do kterých zabřednul, nemusí být zdaleka tak nevinná, jak se vám snaží namluvit. Než mu slíbíte další společný život, měli byste se ho přímo zeptat, jak to tehdy bylo, a chtít po něm relevantní a po všech stránkách rozumnou odpověď.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA