Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 41. týden (9.10.2017 - 15.10.2017)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Svému miláčkovi se musíte věnovat i v případě, kdy vám bude tvrdit, že o nic takového ani trochu nestojí. Využijte Luny, která je na začátku týdne v komunikativních Blížencích a snažte se ho rozpovídat. Když s vámi začne mluvit nejen o tom, co ho baví, ale i o tom, čeho se bojí, máte vyhráno. První kroky k důvěře jste udělali - a teď je jen na vás, jak v nich budete pokračovat.

Býk

Pokud chcete s miláčkem probrat něco, na čem vám opravdu záleží, musíte se ovládnout a nechat to až na nedělní odpoledne. Luna bude v Panně, což zaručí, že dokážete promluvit tak, abyste partnera zbytečně nerozčilovali. To, že je ve vašem vztahu potřeba spoustu věcí zlepšit, je sice pravda, ale vy mu to musíte podat tak, aby pochopil, že změna je i v jeho zájmu.

Blíženci

O tom, že by vám něco chybělo, nemůže být řeč. Občas můžete mít dokonce pocit, že se o vás partner stará podstatně víc, než je zdrávo. Potíž je v tom, že on svou starostlivost vnímá jako projev lásky, zatímco vy máte pocit, že vás tím jen připravuje o svobodu. Kdybyste si ale sami sebe představili na jeho místě, pochopili byste, že jeho jednání je logické a vy se s ním musíte smířit.

Rak

Když se v úterý Jupiter po dlouhém roce, kdy pobýval ve Vahách, konečně propracuje do vašeho sektoru romantiky a lásky, pocítíte rázem až fyzickou úlevu. Konečně pochopíte, že není důvod, abyste stále usilovali o člověka, který o vás nestojí, a přesunete pozornost na toho, jemuž se už dlouho líbíte. Pocit, že jste konečně milovaní tak, jak si zasloužíte, bude k nezaplacení!

Lev

Mezi vámi a miláčkem vypukne velice ostrá polemika, která se týká tak příjemné věci, jako je dovolená. Zatímco vy si myslíte, že byste se měli na Vánoce v české kotlině vykašlat a místo dárků si koupit zájezd někam, kde bude teplo a kde se o vás postarají, má miláček pocit, že chcete něco, co se prostě nedělá. Když však budete své požadavky neustále v nejrůznějších mutacích opakovat, jeho odpor zeslábne a on připustí, že je to vlastně docela dobrý nápad.

Panna

Když se v úterý přesune Jupiter do vašeho komunikačního sektoru, máte se na co těšit. Rozpovídáte se tak, že miláček bude jenom koukat. S údivem zjistí, že jsou chvíle, kdy i vy umíte mluvit o lásce a o tom, co k němu cítíte. Pro vás to bude v jistém slova smyslu stejná premiéra, ale rychle pochopíte, že stav, kdy své city a emoce dokážete vyjadřovat, je vlastně docela příjemný...

Váhy

V pondělí a v úterý, kdy je Luna v Blížencích, se s miláčkem musíte bavit, i kdybyste nechtěli. Oba budete mít chuť mluvit o věcech, kterým se jindy vyhýbáte, protože je považujete za příliš vznešené. Pohovořte si o nejen o své lásce, ale i o svém duchovním životě a o tom, kam chcete směřovat a jak se tam hodláte dostat. Bude to poučné a vlastně i docela milé, protože zjistíte, že jdete sice odlišnými cestami, ale stejným směrem.

Štír

Představa, že vaše věrnost není v ohrožení, je opravdu naivní. Uvědomte si, že Slunce prochází vaším sektorem tajemství, a aktivuje všechny ty, kteří o vás stáli a na něž se dosud nedostalo. Naštěstí máte miláčka, jehož instinkty fungují bezvadně. Ten vás projevy svého zájmu utahá tak, že vás ani nenapadne, že byste se se zalíbením mohli na někoho jiného byť jen podívat.

Střelec

Když váš miláček provede něco, co se vám nezamlouvá, nebo co se vám zdá nepromyšlené, musíte zareagovat rozumně. Tím, že spustíte vodopád výčitek a upozorňování na to, co váš životní druh udělal špatně, nic nevylepšíte a jeho jen naštvete. Kdybyste si však zachovali chladnou hlavu a snažili se i v tom špatném najít něco dobrého, mohlo by to dopadnout lépe, než to na první pohled vypadá.

Kozoroh

V sobotu se Venuše přesune do Vah, což pro vás podle klasické astrologie znamená nápadníka z vyšších vrstev. Ve vašem případě byste si měli v tomto směru dávat pozor na šéfa. Když víte, že to doma nemá tak úplně akorát, začněte se chovat jako dobrý kamarád, který mu jeho problémy pomůže zvládnout a navíc o nich nebude mluvit. Šéf rychle pochopí, že milenců může mít, kolik chce, zatímco kamarádů zdaleka tolik není, a své chování změní.

Vodnář

Hlavně si dejte pozor, aby vám vzpomínky nepřerostly přes hlavu! V jejich oparu můžete totiž na leccos zapomenout, a to, co vás silně otravovalo život, vnímat jako nepříjemnost, která je sice nemilá, ale dá se zvládnout. Pokud byste v pondělí pod vlivem vzpomínek usoudili, že dáte šanci své bývalé lásce, nedělejte to. Potíží byste z toho měli víc než radosti.

Ryby

Jupiter vstupuje v úterý do Štíra a vy se můžete těšit na nové podněty i nové lásky. Pokud ale novou lásku nechcete, vůbec to nevadí. Velmi dobře se vám zúročí i energie, kterou věnujete svému nynějšímu vztahu. V tomto případě využijte Venuše, která je až do pátku ve vašem partnerském sektoru, a všemi možnými způsoby dávejte miláčkovi najevo, že ho vnímáte jako svou životní výhru.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA