Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 46. týden (13.11.2017 - 19.11.2017)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Momentálně patříte k opravdu šťastným lidem. Díky Marsu, který prochází vaším partnerským sektorem, máte sebevědomí na rozdávání! Člověk, na kterého zaměříte svou pozornost a jemuž dáte najevo zájem, se vám nemá šanci vymanit. Dlužno však zkonstatovat, že ho kouzlo vaší osobnosti spoutalo tak, že se o to nijak zvlášť nesnaží.

Býk

Upřímnost je krásná ctnost, ale vy ji musíte rovnoměrně a uvážlivě dávkovat. Týká se to zejména nově poznaných lidí. Bylo by nepříjemné, kdybyste zjistili, že vy jim na sebe prozradíte v dobré víře skoro všechno, zatímco oni vám sdělí pár pečlivě vybraných informací, v nichž je výmyslů a vlastní stylizace navíc podstatně víc, než objektivní pravdy.

Blíženci

Nezdá se vám, že svému miláčkovi zbytečně ustupujete právě tam, kde byste měli tvrdě trvat na svém? Pokud víte, že podobné sklony máte, měli byste je snažit co nejdříve zvládnout. Ve chvíli, kdy získáte pocit, že váš miláček poroučí, a vy posloucháte, půjde ve vašem vztahu veškerá rovnováha do háje. Snažte se ji zachovat i za cenu toho, že se na miláčka budete muset občas pořádně zamračit!

Rak

Nápady, které máte ohledně vylepšení vašeho vztahu, patří k těm opravdu skvělým. Uplatíte je zejména v pátek a v sobotu. Luna bude ve Štíru a postará se, abyste miláčkovi lehce vysvětlili, že ve vás potkal své životní štěstí, o které by jinak ani nezakopl. Bude sice chvíli trvat, než pochopí, že máte pravdu, ale pak si to zapamatuje důkladně a jednou provždy.

Lev

Svého nynějšího partnera a bývalé lásky držte ve vlastním zájmu co nejdále od sebe. Bude to rozumnější! Když je seznámíte, riskujete stav, kdy si porozumí víc, než je zdrávo. Obvykle moc nežárlíte, protože to považujete za nedůstojné, ale tentokrát by se situace vyvinula jinak. Dotyční by si tak rozuměli a tak dobře se spolu bavili, že byste nevěděli, zda prasknete žárlivostí nebo vzteky.

Panna

Vaše partnerství vystaví nové zkoušce nabídka na další práci, kterou váš miláček dostane. Bude s tím trochu problém. Dobře víte, že peníze potřebujete. Navíc si umíte velice dobře představit, co s těmi, které dostanete navíc, uděláte a kam je investujete. Jen těžko se však smiřujete s tím, že peníze sice přibudou, ale vy za to zaplatíte časem, který dosud miláček trávil s vámi a který teď musí výše uvedené práci věnovat.

Váhy

Jakmile se dozvíte, že by se vám mohl a měl líbit někdo, koho pro vás vybrali vaši kamarádi, můžete se leda tak zasmát. Dotyčný ve vás nebudí vůbec žádné pozitivní emoce, o citech nemluvě. Navíc fungujete naprosto paradoxně! Čím víc se snaží, tím víc je vám protivný, takže nakonec už jen vymýšlíte vhodnou výmluvu, která vám umožní setkání ukončit a vypravit se domů.

Štír

S vaším miláčkem je potíž. Neustále vám mluví do toho, co si oblékáte, a kontroluje, jak se upravujete a jak voníte. Až koncem týdne vám dojde, že to nedělá proto, aby vám pomohl vybrat to, co vám sluší, ale naopak o to, aby vaši přitažlivost stáhl co nejníže. Dobře si uvědomuje, že jste v době, kdy je Slunce ve vašem znamení, opravdu přitažliví, a dělá všechno pro to, aby se kolem vás nemotalo zbytečně moc lidí.

Střelec

Ve vztazích máte sklon dělat to, čemu se říká zásadní chyby. Týká se to hlavně pondělního odpoledne až noci. Pod vlivem kvadratury mezi Merkurem a Neptunem máte nejdříve sklon vyčítat partnerovi něco, za co v žádném případě nemůže. Když pak tvrdě narazíte, začnete všechno otáčet v žert a vysvětlovat mu, že mu chybí smysl pro humor, protože vy jste to tak přece nemysleli.

Kozoroh

Osloví vás člověk a začne se svěřovat. Dozvíte se, že se mu líbíte už dlouho, ale že dosud neměl odvahu, aby promluvil jako první. Vás sice na první pohled nezaujme, ale přesto se rozhodnete, že mu dáte šanci. Pondělní konjunkce Venuše s Jupiterem vás nutí, abyste se ke všem chovali laskavě, a vy si říkáte, že to pro seznámení vůbec není špatný začátek.

Vodnář

V tom, zda milenecký vztah rozjíždět nebo nerozjíždět, vám nikdo neporadí, protože na to nikdo recept nemá. Vy však můžete využít pátečního sextilu mezi Merkurem a Marsem a představit si trapas, který vypukne ve chvíli, kdy vám na to přijdou. Když si k tomu přidáte ještě i jedovaté poznámky, které by na vaši adresu jen pršely, dojde vám, že bude lepší, když se podobného rizika raději vzdáte.

Ryby

Začátek týdne vám přinese v lásce skvělé šance, ale vy byste neměli pospíchat s jejich realizací. Když počkáte do čtvrtka, který ovlivňuje trigon mezi Venuší a Neptunem, užijete si daleko víc. Konečně si vychutnáte pocit člověka, kterého ten druhý naprosto a bezvýhradně zbožňuje a pro kterého by udělal nejen to, co je v jeho sílách, ale ještě i něco navíc...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA