Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 09. týden (26.2.2018 - 4.3.2018)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Ve vztazích se dějí věci vskutku zajímavé. Týká se to zejména neděle. Hrozí, že si vás vyhlédne někdo, kdo touží po utajeném románku, a kdo zároveň nechápe, že vy jeho chutě rozhodně nesdílíte. Kdybyste správně usoudili, že by podobná akce byla riskantní, dotyčnému se raději vyhýbejte. Chvíle, kdy byste s ním zůstali mezi čtyřma očima, by mohla být osudná.

Býk

Bývalou lásku svého partnera můžete litovat. Její aktuální životní podmínky jsou vskutku obtížné, ale to ještě neznamená, že ji musíte přijmout a taky se o ni starat. Kdyby miláček podobné sklony vzdor zdravému rozumu přece jen měl, musíte mu jasně vysvětlit, že si musí vybrat. Můžete se sice dozvědět, že to přeháníte, ale to na vašem rozhodnutí nesmí nic změnit.

Blíženci

Jeho potřeba, abyste ve vztahu udržovali smysl pro humor. Je to spíše váš úkol, protože na partnera se za současného postavení hvězd v této oblasti moc spolehnout nemůžete. Všechno vidí ve zbytečně temných barvách. Navíc má pocit, že vy si děláte legraci i z toho, co on bere smrtelně vážně. Nakonec však uzná, že je to dobře, protože bez vás se úplně zapomněl smát.

Rak

O štěstí v lásce se bát nemusíte. Venuše v Rybách je pod krásnými aspekty a přináší vám možnosti, o kterých se vám ani nesnilo. Záhy však zjistíte, že je s tím více problémů než radostí. Lidé kolem vás vás berou jako nekalou citovou konkurenci, a nechápou, že vy ničí vztah ohrožovat nehodláte. Vysvětlujete jim to stále dokola, ale oni vám stejně nevěří...

Lev

Jsou věci, které už dál odkládat nemůžete. Váš miláček touží po stabilitě a životní jistotě. Vy proti tomu v zásadě nic nemáte, ale přesto máte pocit, že by podobné závazky mohly ještě chvíli počkat. Než to však řeknete nahlas, dobře se zamyslete. Hrozí, že partner po takovém výroku praští dveřmi a vy budete mít co dělat, abyste ho za pomocí veškeré své lásky vrátili zpátky.

Panna

K poměrně ostrým hovorům může dojít kvůli koníčkům vašim i vašeho partnera. Možná by bylo dobré, abyste trochu povolili v tlaku a přestali ho tak hlídat. Předejdete tak situaci, kdy si vzájemně začnete vypočítávat, čí hobby víc stojí. Pravděpodobně byste sice došli k závěru, že oba utratíte plus mínus stejně, ale přesto by vám to na náladě ani na partnerském souladu nepřidalo.

Váhy

Hlavně nespoléhejte na jeho zdravý rozum a nečekejte, až váš miláček pochopí, že v něm nevidíte nepřítele. Jde o ožehavé téma, do kterého musíte šlápnout, i když se vám ani trochu nechce. Využijte neděle, kdy je Luna ve vašem znamení, a promluvte si s ním na rovinu. Jakmile ho přinutíte, aby vás poslouchal, dokážete ho i přimět, aby pochopil, že vám může a má věřit.

Štír

Daří se vám v práci i v lásce. Navíc můžete čekat peníze, které dostanete navíc a s nimiž jste nepočítali. V takovém případě zkuste štěstí a pro sebe a svého miláčka najděte místo, kam byste mohli spolu jet na Velikonoce. Zdravý rozum vám sice říká, že je všechno vyprodané a vy nemáte šanci, ale ve vašem případě je všechno jinak. Pobyt rychle seženete a můžete se začít těšit.

Střelec

Při výběru partnera nezapomeňte na zdravý selský rozum. Když vám hned na první schůzce začne vysvětlovat, že svět je zlý, jeho bývalý partner skoro zločinec a on nezaslouženě trpí tím, že jsou všichni proti němu, měli byste se zamyslet. Možná má pravdu, ale vám je přesto jasné, že si s tímto člověkem moc radosti ze života neužijete. Opravdu to chcete riskovat?

Kozoroh

Jakmile začnete něco dělat pro vylepšení svého zevnějšku, počítejte s hodně, ale opravdu hodně nepříjemnými pohledy svého partnera. V takovém případě se tvařte, jako byste nic nezaregistrovali. Bude to lepší, než kdybyste mu stále dokola vysvětlovali, že to děláte jen proto, abyste se mu více líbili, a přesto se museli smířit s tím, že vám stejně nevěří.

Vodnář

To, že vás láska nějak míjí, je vlastně vysoce pozitivní. Berte to jako šanci k volnému a svobodnému výběru, na který máte konečně dost času. Když v tomto týdnu půjdete každý den na rande s někým jiným, bude to super zábava a pro vás žádný závazek ani žádné nervy. Když si nikoho nevyberete, nic se neděje. V příštím týdnu můžete v započatém směru opět pokračovat.

Ryby

Venuše ve vašem znamení je pod skvělými aspekty a vy si vyloženě užíváte partnerského souladu. Miláček vás navíc překvapí vynalézavostí, se kterou letos pojedná váš narozeninový dárek. Snad poprvé v životě se neřídí svým přáním, ale pořizuje to, o čem si je jistý, že se to bude líbit vám. Ve vašem vztahu jde o pozitivní posun, na kterém jste tak dlouho a soustředěně pracovali.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA