Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 10. týden (5.3.2018 - 11.3.2018)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Člověk, který se snaží o vašeho miláčka, si prostředky vskutku nevybírá. Bude chvíli trvat, než se v tom, co vašemu partnerovi vnucuje, zorientujete. Pak si promluvte s partnerem. V žádném případě byste však neměli zvedat hlas, nebo na něj nějak zásadně tlačit. Předestřete mu to, co je pravda, srovnejte to s tím, co mu povídá člověk, který ho chce očernit, a pak mu dejte na vybranou.

Býk

Vztahovou improvizaci moc rádi nemáte, ale tentokrát vám nic jiného nezbude. Při Venuši, která se spolu s Merkurem dostává do Berana, hrozí akutní nabídka románku. Ten vás sice na jedné straně láká, ale na druhé si díky svému realistickému přístupu k životu velice dobře uvědomujete, co by to pro vás znamenalo a jaký průšvih by to byl. Dotyčného odmítněte tak, aby se neurazil, ale aby pochopil, že názor nezměníte.

Blíženci

Láska hraje ve vašem životě podstatně větší roli než kdykoliv předtím. Najednou vám dojde, že život beze vztahu by byl neskutečně smutný, a rozhodnete si, že si konečně někoho najdete. Zkuste to v neděli. Mars ve vašem partnerském sektoru bude pod příznivým vlivem Urana, což přináší vztah, který probíhá sice rychle, ale který obě strany vítají s oboustranným nadšením.

Rak

Opravdu nejde o to, abyste nejdříve za každou cenu navazovali vztah a pak přemýšleli, jak se ho co nejrychleji a pokud možno bezbolestně zbavit. Využijte pondělního, úterního a středečního večera, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, a dotyčného si nejdříve pořádně proklepněte. Dbejte jak na to, co vám říká rozum, tak na to, co vám radí intuice. Nezklamete se!

Lev

O vztazích, o nichž se mimochodem a hlavně shodou naprosto nepravděpodobných náhod dozvíte, raději nemluvte. Lidé, o které se jedná, vám za vaše pochopení a diskrétnost budou nepředstíraně vděční. Mluvte s nimi tak, aby jim bylo jasné, že nic neřeknete, a hlavně tak, aby je ani nenapadlo, že jim jejich štěstí upřímně závidíte. Vědět to opravdu nemusí.

Panna

Jsou věci, které byste měli svému bývalému partnerovi říct natvrdo a dokonce i tak trochu bezohledně. Je potřeba, aby pochopil, že cesta k návratu do starých kolejí není. Pokud spolu chcete začít druhé kolo, je potřeba, abyste se domluvili, že začnete znovu a na naprosto jiných základech. Když to pochopí, je to dobře - a když ne, alespoň víte, co máte dělat.

Váhy

Venuše, která se do vašeho partnerského sektoru ve středu dostává, na vás působí vyloženě motivačně. Konečně se rozhodnete, že se přestanete za své city stydět a dáte je najevo. Člověka, kterého se to týká, tím vyloženě překvapíte. Časem se dokonce dozvíte, že vás chtěl oslovit už dávno a jako první, ale neudělal to, protože se bál, jak zareagujete.

Štír

Bylo by dobře, abyste v lásce i v životě poněkud zvolnili. Když člověku, kterého sotva znáte, začnete vyprávět, jak si představujete váš další život a svěřovat se mu se jmény, které jste vybrali pro své budoucí děti, spíše ho tím zděsíte. Když ale necháte všechno pomalu plynout, a v neděli si vyrazíte na nějakou procházku ve dvou, bude to pro další vývoj vztahu podstatně lepší.

Střelec

Když vás miláček pozve na rehabilitační pobyt nebo na nějakou podobnou akci, nedělá to proto, že má pocit, že se pomalu rozpadáte, ale proto, že si je jistý, že intenzivní péči opravdu potřebujete. Kdybyste mu však řekli, že nikam nepojedete, protože ke spokojenosti potřebujete, aby tam byl spolu s vámi i on, svého partnera potěšíte a skoro i dojmete.

Kozoroh

Pro potřeby svého partnera nemáte patřičné pochopení. Když přijde s tím, že chce něco změnit, neberte to ani jako nespokojenost s vámi, ani jako útok na váš vztah. Pokuste se o jeho požadavcích přemýšlet. Když se nad nimi opravdu důkladně zamyslíte, pochopíte, že vám jejich splnění nic neudělá, zatímco jemu zásadně ulehčí život.

Vodnář

To, že se vám vašeho vyvoleného stále nedaří sbalit, berte jako dar shůry. Teprve ve chvíli, kdy se rozhodnete, že to vzdáte, zjistíte, proč je tak dobře, že se vám to nepovedlo. Náhodou se sejdete s člověkem, který ho zná podstatně déle než vy. Když vám o něm začne vyprávět, budete si myslet, že si vymýšlí. Pravý šok přijde až ve chvíli, kdy zjistíte, že má ve všem pravdu.

Ryby

Z toho, že se pohádáte, nedělejte žádné zbytečné drama. Stává se to i v lepších rodinách. Hlavně se nesnažte rozjetou hádku zastavit. Ve dnech, kdy je Merkur spolu s Venuší v ohnivém znamení, by to nemuselo dopadnout dobře. Nechte věcem volný průběh a říkejte si, že jste se právě stali aktivními účastníky bouřky, která spolehlivě vyčistí vzduch.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA