Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 11. týden (12.3.2018 - 18.3.2018)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Opravdu není potřeba, abyste šli ve vztahu za každou cenu do konfrontace. Snažte se spolu vycházet co nejlépe. Týká se to zvláště víkendu. Vzhledem k Marsu, který se dostává do Kozoroha, se máte sklon prosazovat víc, než je zdrávo, a ještě se divit, že se to partnerovi nelíbí. Chovejte se k miláčkovi tak, jak byste chtěli, aby se choval on k vám. Hlavně zapomeňte na žárlivost, která vás momentálně opravdu ohrožuje.

Býk

Tím, že se budete své bývalé lásce vyhýbat, nic nezískáte. Chce s vámi mluvit a vy byste jí to měli dopřát. Potřebuje ještě jednou slyšet důvody, pro které jste svůj vztah ukončili. Řekněte jí je tak, aby bylo všechno jasné, ale zároveň tak, aby pochopila, že se nic nedá vrátit zpátky. Zároveň se snažte, aby všechno proběhlo co nejrychleji a nejkorektněji. Ulehčíte tím život vám oběma.

Blíženci

Debaty o tom, co máte dělat pro posílení svého vztahu, jsou totálně k ničemu. Momentálně bude lepší, když své myšlenky nasměrujete jinam. Snažte se, abyste se měli proč těšit domů a aby vám spolu bylo dobře. Tím, že budete dlouze teoreticky přemýšlet nad tím, jak vztah posílit, můžete svého miláčka jen naštvat - a sebe přesvědčit, že to mezi vámi opravdu nemá cenu.

Rak

Úterní kvadratura mezi Venuší a Saturnem patří k těm opravdu náročným. Na jedné straně byste chtěli svému miláčkovi dávat své city najevo, na druhé máte strach, abyste se mu tím zbytečně nevydali na pospas a tím neohrozili svou svobodu. Vypadá to, že se budete muset rozhodnout mezi jedním a druhým. Nebude to lehké, ale jiná cesta prostě není.

Lev

Hlavně nedejte na lidi, kteří by vám rádi mluvili do života. To, že se kolem vás motá člověk, který je generačně někde trochu jinde, než vy, opravdu není důvod, abyste to s ním nezkusili. Dejte mu šanci a uvidíte, zda se z vašeho dosud volného vztahu dá vytvořit něco, co stojí za to. Tím, kdo nakonec bude posuzovat, zda to půjde nebo nepůjde, musíte však být jen a pouze vy!

Panna

Novoluní, které v sobotu probíhá ve vašem partnerském sektoru, patří k těm opravdu zajímavým. Najednou zjistíte, že máte šanci začít vztah, který uspokojuje všechny potřeby, které v tomto směru máte. Zároveň si však uvědomujete, že tím, že natáhnete ruku po novém, se zároveň definitivně odříznete od toho starého. Jde o hlavolam, jehož řešení je náročné. Do ničeho se nenuťte, ale přemýšlejte...

Váhy

To, před čím jste dosud zavírali oči a co jste odmítali řešit, se stejně dostane ke slovu. Je jen potřeba, abyste si to, že se něco děje, připustili. Když partner říká, že si musíte promluvit, neříkejte, že vidí problémy, tam, kde nejsou. Vy je vidíce možná ještě jasněji, ale na rozdíl od něj o nich odmítáte mluvit. Překonejte se a otevřete to, co se dál odkládat stejně nedá.

Štír

Hlavně si nenechte namluvit, že svůj narušený partnerský vztah vylepšíte a posílíte tím, že se k sobě nastěhujete. Z toho, co je teď celkem řešitelným problémem, by se stala totální a naprostá noční můra. Kdybyste využili víkend k tomu, že byste si nejdříve v klidu všechno promysleli, a pak všechno vyřešili chirurgickým řezem, bylo by to podstatně lepší.

Střelec

V první polovině týdne si můžete užívat, ale pak máte utrum. Ve čtvrtek se Luna dostane do Ryb a všechno, co uděláte, se může otočit proti vám. Když miláček usoudí, že si z něj děláte legrácky a tím ničíte váš vztah, budete mu obtížně vysvětlovat, že se plete. Obtížně proto, že vy sami nemáte v tomto ohledu čisté svědomí, a na to, že si z něj neutahujete, byste přísahat nemohli.

Kozoroh

Mars, který se v sobotu odpoledne dostává do vašeho znamení, vás ve všem, co se lásky, vztahů a vlastních projevů týče, zbaví veškerého ostychu a obav. Když se vám někdo líbí, zajdete za ním a klidně mu to řeknete do očí. Pokud to přijme, je všechno v pořádku. Kdyby to náhodou nepřijal, mávnete rukou a půjdete za tím, který je ve vašem seznamu další v pořadí.

Vodnář

Snahy svého miláčka byste měli přijímat laskavě. Způsob, jímž se snaží získat vaše srdce, občas není nejobratnější, ale vy znáte život, a víte, že se v první řadě cení úmysl. Když vás miláček chce během normálního pracovního týdne vytáhnout do kina, berte to z jeho strany jako upřímný pokus o zpestření jinak nudného předjaří - a buďte rádi, že ho máte.

Ryby

Hlavně se nenechte opít rohlíkem! Kolega, který přijde s tím, že si s vámi potřebuje promluvit o pracovních záležitostech, a pozve vás na kávu, ve skutečnosti nic pracovního šeřit nechce. Po první větě pochopíte, že mu jde výhradně o vaši společnost. Vy pak musíte rychle zvážit, zda je pro vás jeho zájem přijatelný, nebo zda bude lepší, když kávu dopijete a co nejrychleji vypadnete.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA