Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 14. týden (2.4.2018 - 8.4.2018)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Počítejte s tím, že pracovní část týdne bude docela náročná. Je to mimo jiné tím, že se do čtyř pracovních dnů musí vecpat to, na co jindy máte dnů pět. V práci to naštěstí zvládnete bez potíží. Po návratu domů však budete unavení až vyčerpaní. Bylo by lepší, kdybyste to partnerovi rovnou přiznali a požádali ho o pochopení. Pokývá hlavou a postará se, abyste doma měli klid. Jako důkaz lásky je to dokonalé!

Býk

Opět se dostanete do situace, kdy budete moc rádi, že máte právě toho miláčka, s nímž sdílíte stůl i lože. Váš partner se ukáže jako nesmírně velkorysá bytost. Když uvidí, jak domů táhnete desátou kuchařku nebo něco podobného, nebude kolem toho dělat zbytečné dusno. Je rád, že jste spokojení. To, že by vás mohl napomínat, nebo vám vaše koníčky vyčítat, ho ani nenapadne.

Blíženci

Od středy do pátku, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, se ve vztahu chovejte rozumně. Když miláčkovi řeknete, že ve vašem životě taky nemusí být, nijak ho to nerozhází. Souhlasí, že to možná bude nejlepší řešení a začne se balit. Vy pak nebudete vědět, zda ho nechat jít, nebo zda ho přemlouvat, aby zůstal. Nechcete si tuto celkem zbytečnou scénu odpustit?

Rak

Zajímavé bude zejména pondělí. Zatímco ostatní mají pocit, že letošní koleda není zdaleka tak veselá, jako ty předešlé, vy se cítíte jako ryba ve vodě. S lidmi, kteří jsou naladění na stejnou vlnu, vedete zajímavé a obohacující řeči. Pozobáváte něco dobrého a uměřeně popíjíte. Těšíte se, až všichni vypadnou, vy budete s miláčkem sami a svobodně proberete všechno, co jste právě slyšeli.

Lev

V pondělí a v úterý, kdy jste pod vlivem Luny ze Štíra, v partnerství raději nic neřešte. Nemuselo by to dopadnout dobře. Váš partner by usoudil, že jenom zbytečně kazíte celkem přívětivou sváteční atmosféru. Situace se navíc rychle mění. To, co vám na začátku týdne připadá jako nezvladatelný partnerský problém, ztratí během dnů na naléhavosti. V sobotu a v neděli už ani nebudete vědět, že jste něco takového vůbec řešili.

Panna

Zatímco týden probíhá celkem v klidu, víkend bude daleko různorodější. Těšte se na ostré partnerské debaty, které se týkají zařízení vašeho bytu. Můžete se k tomu sice vyjadřovat, ale nakonec dopadne všechno jinak. Miláček vás přesvědčí, že si oba zasloužíte změnu a vám nezbude, než jeho názor akceptovat. Nakonec dokonce sami usoudíte, že to u vás bude po proměně vypadat daleko lépe.

Váhy

Všechno probíhá rychleji, než by se vám líbilo. Ke všeobecnému zmatku přispívá i miláček, který má pocit, že byste si měli užívat daleko víc, než si užíváte dosud. Střídavě vás bude lákat na výlety do ciziny, a střídavě vám bude vysvětlovat, že je čas, abyste se konečně usadili. Je jasné, že neví, kudy v životě dál, a rozhodl se, že to máte vyřešit za něj.

Štír

I když jste se bedlivě starali, aby svátky proběhly v klidu, musíte to dotáhnout i v pondělí. Luna je sice ve vašem znamení, ale vy jejímu vlivu podlehnout nesmíte. Veškeré flirty s koledníky nebo s jiným návštěvami si raději odpusťte. Kdyby se o tom dozvěděl váš partner, marně byste mu vysvětlovali, že šlo o jednorázový úlet, který další význam nemá.

Střelec

Spravedlnost v lásce nehledejte. To, že vy milujete někoho, kdo nemiluje vás, se prostě stává. V pondělí, kdy jste pod vlivem konjunkce mezi Marsem a Saturnem, to můžete brát jako projev zásadní nepřízně osudu. Ve středu se však situace zlomí a v pátek zjistíte, že to, že vás dotyčný nechtěl, je vlastně dobře. Kolem vás se pohybuje spousta lidí, kteří jsou zajímavější, než je on.

Kozoroh

To, že toužíte po stabilizaci svého vztahu a tím i života, je naprosto normální a logické. Než si o tom však promluvíte s partnerem, musíte si najít vhodný termín. Ideální by bylo sobotní odpoledne. Venuše se dostává do trigonu se Saturnem a vy dokážete své city vyjádřit tak, aby pochopil, že si z něj neděláte legrácky, ale svůj návrh společného života berete naprosto vážně.

Vodnář

Ve vašem případě se všechno odvíjí od komunikace. Je potřeba, abyste se s partnerem bavili a vyměňovali si zkušenosti. Hlavně nepředpokládejte, že váš partner tuší, co se ve vás děje. Pokud chcete, aby mezi vámi nebyly zbytečné rozpory, musíte mu jasně říct, co od něj chcete. Nebude to sice moc romantické, ale jako prevence možných neshod je to vyloženě účinné.

Ryby

Debaty o tom, zda se hezky oblékáte proto, abyste se líbili partnerovi, nebo proto, abyste se líbili ostatním, nabírají na síle a na kvalitě. Snažte se miláčkovi vysvětlit, že potřebujete vypadat hezky mimo jiné proto, abyste byli v dobré náladě a byla s vámi radost žít. Dá se přepokládat, že to pochopí a že se vám dokonce za svá podezření omluví. Prokažte pochopení a omluvu přijměte s náležitou velkorysostí.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA