Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 15. týden (9.4.2018 - 15.4.2018)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Váš vkus narazí na vkus vašeho nejlepšího kamaráda, což je problém. Líbí se vám stejný člověk, a vy nevíte, co dělat. Na jedné straně nechcete přijít o blízkého člověka, na druhé nevidíte důvod, proč se kvůli němu vzdávat svého štěstí. Možná by bylo nejlepší, kdybyste celou záležitost nechali alespoň prozatím svému vlastnímu vývoji. Dovolte člověku, kterého milujete, aby celou věci rozhodl sám. Jeho rozhodnutí pak respektujte i v případě, kdy to pro vás bude těžké.

Býk

Jde o týden, kdy si v lásce můžete přát to nejlepší, a kdy si taky můžete být jistí, že to dostanete. Příznivá je vám Venuše, Mars a vlastně i Saturn. Vztah, do kterého se pustíte jen proto, abyste se nenudili nebo abyste jaro netrávili sami, se rychle změní v něco, na co jste už skoro zapomněli. Najednou pochopíte, že jste zamilovaní tak, jako by vám bylo - náct. Bude to velice pozitivní zjištění.

Blíženci

To, že vás někdo pozve na kávu, ještě neznamená, že do vás musí být zamilovaný. Velice rychle pochopíte, že jeho důvody byly vyloženě praktické. Dá najevo, že vysoce cení vaší inteligence a doufá v další spolupráci. Jde o šanci, kterou byste měli brát oběma rukama. Je to jedna z cest, jak se k němu dostat blíž a jak se časem propracovat i k jeho srdci.

Rak

Lásce se můžete věnovat od středečního večera do sobotního rána. Luna je ve vašem znamení a postará se, abyste ve vztahu konečně prožili to, co jste od něj čekali. Najednou pochopíte, že je zbytečné, abyste se snažili přizpůsobovat požadavkům, které k vám váš partner vznáší. Nechtějte, aby se měnil, a trvejte na tom, že se nebudete měnit ani vy. Je to docela dobrý start pro začátek nového rovnocenného vztahu.

Lev

V pondělí, v úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem sektoru partnerství, se věnujte svému miláčkovi. Nic jiného vás zajímat nemusí. Váš partner potřebuje, abyste s ním byli v každé volné chvilce. Nahlas to sice nepřizná, ale chce, abyste spolu všechno, co je pro vás dva důležité, nejen prožívali, ale abyste o tom spolu i mluvili. V tomto týdnu opravdu platí, že líná pusa je holé neštěstí...

Panna

Vytáhněte svého miláčka někam, kde jste spolu ještě nebyli. Nedejte na to, že říká, že by na opeře nevydržel, ale rovnou kupte lístky a položte je doma na stůl. Bude překvapený, ale nakonec usoudí, že by bylo škoda, aby lístky propadly. Vyrazte v sobotu, kdy jste pod příznivým vlivem sextilu mezi Jupiterem a Plutem. Jde o aspekt, který se postará, aby všechno dopadlo ještě lépe, než dobře.

Váhy

Když miláček začne mluvit o vzájemné partnerské odpovědnosti a o tom, že jste jeden na druhém závislí, zbystřete. Počítejte s tím, že se jeho řeč záhy stočí na to, že byste se měli vzít. Nahlas přizná, že se pak bude cítit bezpečněji. Vy sice jeho pocit tak úplně nesdílíte, ale nakonec usoudíte, že to je vlastně docela dobrý nápad, který by stál za promyšlení.

Štír

Od středečního večera do sobotního jitra, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, na práci nemyslete, povinnostmi se nezabývejte a odpovědnosti nechtějte ani slyšet. Veškerou vaši pozornost si vyžádá váš partner, který chce, abyste se mu naplno věnovali. Vy to nemáte ve zvyku, protože dosud pro vás byly povinnosti nade vše. Teď však zjišťujete, že vybočení ze zajetých kolejí je občas velice příjemné...

Střelec

Ke komunikaci se svým miláčkem potřebujete především trpělivost. Opravdu není důvod, abyste na sebe štěkali, když se dá mluvit slušně. Hlavně si uvědomte, že je potřeba, abyste před rodinou vystupovali jednotně. Vaši rodiče se rozhodli, že vědí, co je pro vás dobré, a rozhodli se, že vás k tomu přinutí. Vy se musíte projevovat jako pár, který rodiče sice miluje a ctí, ale svůj život si diriguje sám.

Kozoroh

Na to, abyste miláčkovi řekli to, co mu říct chcete a potřebujete, je nutná spousta odvahy. Zároveň je vám však jasné, že dalším odkládáním ničemu neprospějete - a sobě už vůbec ne. Když vás miláček upozorňuje, že svým jednáním ohrožujete váš vztah, jen pokývejte hlavou. Má pravdu, ale vy se už dál nedokážete tvářit, jako by bylo všechno v pořádku, když je vám jasné, že už dávno není...

Vodnář

Naděje na to, že se vaše láska konečně dostane z turbulencí, není sice velká, ale pořád ještě je. Vy se však musíte začít chovat jinak, než jste se chovali dosud. Přestaňte situaci neustále rozebírat, nezabývejte se tím, kde jste udělali chybu. Dejte sobě i partnerovi čas na oddech a správné zhodnocení toho, co bylo. Jen tak se můžete začít těšit na všechno, co bude.

Ryby

Pozor si dávejte zejména ve čtvrtek. Venuše je v sextilu s Neptunem a vy jste se schopní zamilovat tak, jak jste to už dlouho (nebo vůbec) nezažili. Než to však uděláte, alespoň dvakrát se na to vyspěte. Pak možná zjistíte, že by bylo škoda, abyste svůj život spojili s člověkem, který se sice umí krásně usmívat a ještě lépe mluvit, ale životní stabilitu vám neposkytne.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA