Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 20. týden (14.5.2018 - 20.5.2018)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Když budete jen trochu chtít, můžete v lásce a ve zkvalitnění mezilidských vztahů vůbec učinit značný krok dopředu. Je jen potřeba, abyste to v pondělí a v úterý, kdy je Uran ještě ve vašem znamení, nerozhodovali zbytečně zbrkle. Když nové začátky necháte až na druhou polovinu týdne, bude to daleko lepší start s podstatně pozitivnějším výsledkem.

Býk

Na to, abyste spolu s miláčkem nezávazně laškovali, není vhodný čas ani nálada. Naopak je potřeba, abyste přemýšleli o dlouhodobých společných plánech. Týkají se sice povětšině praktických záležitostí, ale to vám ani trochu nevadí. Jak vy tak miláček víte, že všechno má svůj čas. Teď je čas na zásadní životní rozhodnutí. Doba lásky a erotiky přijde o něco později.

Blíženci

Ve středu, kdy se Mars dostává do Vodnáře, si konečně trochu oddechnete. Přestanete mít pocit, že jste jen hračkou v rukou člověka, který to s vámi vážně nemyslí. Konečně si zase vychutnáváte pocit, že si svůj (nejen) citový život řídíte sami a že je to dobře. Když se vám někdo nezamlouvá, zbytečné drama kolem toho neděláte. Dotyčného odmítnete a jedete dál!

Rak

To, že partner usoudí, že může volně disponovat vaším časem, vás neskutečně naštve. Aniž by se s vámi poradil, slíbí, že někomu z jeho kamarádů pomůžete. Navíc vám sdělí, že je to přece pro kamaráda, což znamená, že za to nedostanete ani korunu. Obvykle se kvůli miláčkovi zbytečně nerozčilujete, protože víte, že to nemá smysl, ale tentokrát neodoláte a vybuchnete.

Lev

Úterý, kdy současně probíhá v Býku novoluní a Uran do stejného znamení vstupuje, je pro vás opravdu náročné. Na jedné straně se chcete před partnerem předvádět v tom nejlepším světle, na druhé si uvědomujete, že i vy máte své limity. Možná by bylo lepší, kdybyste vládu nad vaším vztahem předali jemu, a sami pak couvli do role člověka, který se jím rád a s chutí nechá vést.

Panna

V sobotu, kdy Venuše vstupuje do Raka, si dávejte pozor na to, jak se ke komu chováte. Pokud potenciální partner usoudí, že mu po vašem boku kyne bezstarostný život, kdy se o všechno postaráte vy, už se ho nezbavíte. Dotyčnému je naprosto jasné, že má své limity, zatímco vaše schopnosti ty jeho po všech stránkách přesahují. Bude se vás držet, ale rovnocenného partnera z něj nevytvoříte...

Váhy

Hádat byste se s miláčkem měli jen kvůli tomu, co za to opravdu stojí. Přesto by bylo optimální, kdybyste i v takové náročné chvíli nechali zvítězit zdravý rozum. Když necháte partnera domluvit a vyjádřit svůj názor, bude vám to jedině prospěšné. Jen tak máte šanci zjistit, že si oba myslíte totéž. Jediný problém je v tom, že to každý říkáte jinými slovy.

Štír

S na lásku si najděte čas v pátek a v sobotu. Luna bude v Raku a vy se budete ke svému partnerovi chovat velkoryseji, než obvykle. O trochu obtížnější může být komunikace se starší generací. Té musíte vysvětlit, že tím, že jedete se svým partnerem na víkend, ji rozhodně neodstavujete na vedlejší kolej. Dá vám to sice trochu práce, ale nakonec to přece jen pochopí.

Střelec

Když vám miláček některé z vašich životních plánů důtklivě rozmlouvá, nedělá to proto, že by vás neměl dostatečně rád, ale naopak proto, že vás rád má. Poslouchejte to, co vám skutečně říká. Když vám něco není jasné, klidně se zeptejte na podrobnosti. Bude z toho sice dlouhá a náročná komunikace, ale jedině tak pochopíte, že jsou chvíle, kdy byste svého partnera opravdu měli poslouchat.

Kozoroh

Odpovědi na otázky najdete přesně ve chvíli, kdy usoudíte, že vás vlastně nezajímají. O víkendu se konečně dozvíte, proč váš bývalý vztah skončil. Budete překvapení, ale sami pochopíte, že to není důvod ke smutku. S člověkem, který se dokázal zachovat tak, jako vaše bývalá láska, by vás stejně nic dobrého nečekalo. Když budete upřímní, přiznáte, že jste docela rádi, že je fuč.

Vodnář

Ohledně vašich partnerských sporů se vám dá poradit jen jedno: ať se děje cokoliv, nenechte situaci dojít do krajnosti. Když jeden druhému začnete vyčítat to, co jste pro sebe udělali, nemůže to skončit dobře. Dříve či později hrozí, že jeden z vás práskne dveřmi a půjde za někým, kdo pro něj sice tak usilovně nepracuje, ale taky mu to pořád nepřipomíná.

Ryby

Představa vylepšeného partnerského života je uskutečnitelnější, než se vám zdá. Budete si ale muset chvíli počkat. Krásné bude zejména sobotní odpoledne. Venuše vstupuje do Raka, tvoří sextil s Uranem, a vy se konečně můžete těšit na lásku, která vás zachvátí jako prudká jarní bouře. Moc dlouho to sice nevydrží, ale alespoň budete mít na co vzpomínat...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA