Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 23. týden (4.6.2018 - 10.6.2018)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

O tom, co mezi vámi a partnerem vlastně je, se pro jistotu s nikým nebavte. Museli byste přiznat, že v této oblasti sami nemáte tak úplně jasno. Bude lepší, když se budete tvářit pozitivně a předstírat, že je všechno v nejlepším pořádku. Vám podobné jednání spolehlivě zvedne sebevědomí. Váš miláček zase pochopí, že ho sice můžete milovat, ale to ještě neznamená, že mu dovolíte, aby si s vámi pohrával.

Býk

Než se s miláčkem domluvíte na směru, kterým chcete dál vést svůj život, bude to chvíli trvat. Oba máte pocit, že to, co jste vymysleli, je to správné, a jen těžko tolerujete požadavky druhé strany. Naštěstí se v neděli dostane Luna do vašeho znamení a vy se na všem dokážete domluvit. Udělejte to hned ráno, abyste si pak mohli užít krásného, ničím nerušeného a hlavně harmonického volna.

Blíženci

V pondělí a v úterý dopoledne, kdy Luna prochází Vodnářem, se těšte na pocit hluboké blízkosti a totálního souznění, které s miláčkem prožijete. S údivem zjistíte, že spolu vlastně nemusíte ani mluvit. Opět se přesvědčíte, že to, co je ve vztahu opravdu podstatné, se sděluje srdcem. Pokud to stejně intenzivně procítí i miláček, budete patřit mezi opravdu šťastné lidi.

Rak

To, že by váš vztah začal v jiných kulisách a jinak, není zdaleka tak nemožné, jak se to na první pohled zdá. Je jen potřeba, abyste se rozhodli, kam a kdy se chcete přestěhovat. Zároveň byste měli udělat i prověrku svých přátel. Lidé, kteří mají jako koníčka rozbíjení dosud stabilních vztahů svých známých, by mezi ně patřit neměli. Může s nimi být zábava, ale to je asi tak všechno.

Lev

Máte pocit, že si miláček udělá čas na všechno kromě vás. Dejte si však pozor, abyste mu to zbytečně nepřipomínali. Jeho náhled na věc je totiž naprosto odlišný. Hodně zvýšeným hlasem by vám mohl vysvětlit, že on se snaží, aby vám bylo co nejlépe a žili jste co nejpohodlněji, zatímco vy to neumíte ani pochopit, ani ocenit, ani za to náležitě poděkovat.

Panna

Ať učiníte pro vylepšení vašeho vztahu cokoliv, vždycky se najde někdo, kdo usoudí, že to přeháníte. Vy si pak můžete vybrat, zda se s dotyčným pustíte do slovní půtky a budete mu vysvětlovat, že nemá pravdu, nebo zda mávnete rukou a veškeré objasňování vzdáte. Volte možnost číslo dvě! Je podstatně méně namáhavá a navíc si i ušetříte nervy.

Váhy

S projevy lásky nešetřete. Váš miláček na ně sice ze svých předchozích vztahů nemusí být zvyklý, ale vy mu musíte dát najevo, že vy si lásku jinak představit nedokážete. Může to pro něj být překvapení, ale nakonec pochopí, že je to vlastně docela příjemné. Konečně se přestane ostýchat za to, co k vám cítí, a začne o tom mluvit jako o něčem milém a samozřejmém.

Štír

Když sháníte někoho, kdo se vám na první pohled zalíbil, ale s nímž jste se nestihli seznámit, přemýšlejte. To, že se vám dotyčný vizuálně zamlouval, ještě není zárukou, že se vám bude líbit i při osobním setkání. Můžete sice aktivovat sociální sítě a opravdu ho objevit, ale je otázkou, zda svého nynějšího rozhodnutí nebudete velice rychle a upřímně litovat.

Střelec

Svého partnera můžete mít sice moc rádi, ale to ještě neznamená, že mu budete tolerovat všechno, co se rozhodne dělat. Když usoudí, že s někým před vašima očima bude hodně ohnivě flirtovat, protože si myslí, že tím povzbudí vaši žárlivost, nedělejte nedůstojné scény. Popřejte mu hodně štěstí a doporučte, aby se domů vrátil až ve chvíli, kdy dostane rozum.

Kozoroh

Přiznejte si, že to, co se s vámi a s vaším miláčkem děje, vás v klidu nenechává. Události nabraly hodně kvapné tempo a vy nevíte, co dělat, abyste nic neuspěchali, ale všechno stíhali. Naštěstí máte kolem sebe lidi, kteří vám v tomto ohledu dokážou poradit. Když je poslechnete, projdete celým týdnem tak, abyste všechno potřebné zvládli a svůj vztah přitom nenarušili.

Vodnář

Trochu hlídat byste si měli partnerovy kamarády. Mají dojem, že mu mají právo radit i v tom, co se týká pouze a výhradně vás dvou. Když na něco takového přijdete, nehádejte se, protože by to opravdu nemělo cenu. Nenápadně partnera naveďte do vzpomínek na chvíli, kdy mu kamarádi neradili úplně nejlépe, a upozorněte ho, že je to tentokrát úplně stejné.

Ryby

Některé věci probíhají dost rychle. To, že jste se s miláčkem seznámili teprve nedávno, pro něj nic neznamená. Pokud usoudil, že jste jeho ideálním životním druhem, bude vás přesvědčovat tak dlouho, až s ním budete souhlasit a rozhodnete se pro společný život. Těšte se, protože procházíte obdobím, které startuje opravdu zajímavou část vašeho života.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA