Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 25. týden (18.6.2018 - 24.6.2018)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Jakmile se dozvíte, že váš miláček kromě vás randí i s někým jiným, musíte se ozvat důrazně a nahlas. Nedovolte, aby se začalo mluvit o tom, kdo vám to řekl a jak jste se to vůbec dozvěděli. Trvejte na rozumné odpovědi. Partner vám sice může sdělit, že je to úplně nevinné a že vlastně o nic nejde, ale vy byste přesto měli zůstat ve střehu - i když jen pro jistotu.

Býk

Váš vztah posiluje a upevňuje veškerá společná práce, kterou s partnerem podnikáte. Všechno jde překvapivě dobře! Miláček usoudí, že bude lepší, když vás nechá šéfovat. Sám bude s chutí plnit všechny vaše pokyny. Navíc se tím, co jste dokázali, budete bez zábran chlubit mezi kamarády. Vám až může připadat, že pochvaly, kterou na vás sype, je až příliš.

Blíženci

Čekejte rozpory! Hlavně v první polovině týdne u vás bude docela dusno. Vy máte spoustu práce, což znamená, že budete domů chodit podstatně později, než jste zvyklí. Potíž je s vaším životním druhem. Ten nechápe, že jste byli opravdu v práci, a má spoustu jedovatých poznámek. Vy se mu sice snažíte vysvětlit, že k žárlivosti nemá důvod, ale ani to ho nepřesvědčí.

Rak

Hlavně si uvědomte, že váš partner je vaším rovnocenným životním druhem. V žádném případě to není vaše dítě! Chovejte se k němu nejen s rozumem, ale i s úctou. Jakmile začnete rozhodovat za něj s tím, že to, co jste vymysleli vy, je přece lepší, než to, co vymyslel on, půjde váš vztah do háje. Dejte mu prostor, v němž může fungovat sám za sebe!

Lev

Opatrnost je doporučeníhodná zvláště ve čtvrtek. Jste pod vlivem opozice mezi Venuší a Marsem, což věští průšvih. Ve čtvrtek by bylo lepší, kdybyste se vyhýbali větším společnostem. Když už tam jít chcete nebo musíte, měli byste se obloukem vyhnout alkoholu. Hrozí, že by se vám pod jeho vlivem do života brutálně vecpal někdo, bez koho se klidně obejdete.

Panna

Kombinace kamaráda, jeho nového objevu a vás je sice vzrušující, ale taky dost nebezpečná. Kamarádův nový objev vám dává jasně najevo, že on by proti malému dobrodružství nebyl. Když mu začnete vysvětlovat, že to svému přiteli přece udělat nemůžete, dozvíte se, že nikdy nic zajímavého neprožijete, protože vám totálně chybí smysl pro dobrodružství.

Váhy

Nalijte sami sobě čistého vína. Uvědomte si, že aktuálně nehledáte novou lásku ani nový vztah, ale že chcete někoho, po jehož boku byste dokázali zapomenout na člověka, který ve vašem životě byl a který z něj zmizel. Pokud si uvědomíte, že ten, kterého byste chtěli do této role pasovat, vás opravdu miluje, včas vycouvejte. Byla by škoda, kdybyste ublížili člověku, který se neprovinil ničím jiným než tím, že vás miluje.

Štír

Víkend, kdy je Luna ve vašem znamení, můžete věnovat lásce a všemu, co s ní souvisí. Vymyslete pro sebe i pro svého miláčka odpovídající program. Zároveň byste si měli uvědomit, že byste kromě nejrůznějších aktivit měli i odpočívat. Neděle, kdy byste dělali jen to, co se vám líbí, a zapomněli na to, co jste měli v plánu, by vám oběma neskutečně prospěla.

Střelec

Rozhovor, který už dlouho visi ve vzduchu, neodkládejte. Je logické, že se vám do něj nechce, ale měli byste si uvědomit, že čím déle ho budete odkládat, tím to bude horší. Kdybyste k němu sebrali odvahu hned v pondělí ráno, kdy bude Luna ještě ve Lvu, bylo by to vynikající. Partner by pochopil, kolik síly vás to stálo, a upřímně by vaši snahu ocenil.

Kozoroh

Diskuse, které vedete s miláčkem, jsou až komické. Zatímco on se pořád snaží, abyste byli po všech stránkách spokojení, vy jeho snahu skoro až bojkotujete. Když vám navrhne, že byste si mohli koupit něco na sebe, hned se dozví, že je to zbytečné utrácení. Nabídku na společný víkend ohodnotíte jako ztrátu času. Opravdu si neuvědomujete, jak moc tímto přístupem riskujete?

Vodnář

Ve čtvrtek, kdy jste pod vlivem opozice mezi Venuší a Marsem, si dávejte pozor na to, co a hlavně komu říkáte. Všechno, co pronesete na adresu svého miláčka, se k němu dostane v podobě, kterou jste vy ani nevyslovili, ani tak nemysleli. Pokud byste se chtěli vyhnout zbytečným problémům, bude lepší, když se o partnerovi, vašem vztahu a jeho rodině nebudete bavit vůbec.

Ryby

Vstup Slunce do Raka a tedy i do vašeho sektoru lásky a romantiky totálně změní váš náhled na svět. Zatímco dosud jste přemýšleli jen o starostech, teď přepnete na radostnější režim. Začnete se těšit na všechno, co další týdny přinesou. S chutí vymyslíte pro sebe i pro svého miláčka víkendový program. Bezchybně vyberete takový, který vám udělá dobře na duši i na těle...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA