Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 26. týden (25.6.2018 - 1.7.2018)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Ve středu, kdy jste pod vlivem opozice mezi Merkurem a Saturnem, hrozí vztahový průšvih. Partner se vám pokusí vysvětlit, co byste měli podle jeho názoru dělat, a vy se proti němu postavíte. Důvodem není to, že by jeho názory byly nerozumné, nebo že by se vám nelíbily, ale to, že vám přece nikdo nebude vysvětlovat, co máte dělat a čím se máte řídit.

Býk

S partnerem to máte těžké. Máte se sice oba rádi, ale na nervy si lezete víc, než je zdrávo. Možná by bylo lepší, kdybyste se snažili najít kompromis. Na dálkovou plavbu svého miláčka zrovna posílat nemusíte, ale občasná služební cesta by nemusela být tak špatná. Oba byste si oddechli a přiznali, že se vám po tom druhém vlastně stýská a že se na něj těšíte.

Blíženci

Partnera máte moc rádi, ale trpělivost vám přesto dochází. Na nervy vám lezou všichni jeho příbuzní. Ti se kolem vás motají a neustále vám vysvětlují, co máte dělat. Naštěstí jsou jejich neustálé intervence nepříjemné i vašemu životnímu druhovi. Obvykle to sice nedělá, ale tentokrát si je srovná. Zvládne to tak, že i vy přiznáte, že byste to lépe nedokázali.

Rak

Kvůli tomu, že vám dochází trpělivost s rozvernými dětmi vašeho partnera, vás svědomí v žádném případě hryzat nemusí. Přesto by bylo dobré, kdybyste zbytečně nekřičeli. Partnerovi v klidu a stručně vysvětlete, co konkrétně se vám nelíbí. Při výkladu si však držte na uzdě emoce. Jakmile se přestanete ovládat, bude veškerá domluva rázem v háji.

Lev

Od pondělí do středečního odpoledne, kdy Luna prochází Střelcem a tím i vaším sektorem lásek a romantiky, prožíváte skutečný ráj. Najednou je vám jasné, že jste ve svém partnerovi dostali jeden z největších darů, které jste od osudu vůbec dostat mohli. Vy jen přemýšlejte, zda mu to říct máte (abyste mu udělali radost), nebo nemáte (abyste nezvyšovali jeho už tak dost vysoké sebevědomí). Rozhodnutí je jen na vás.

Panna

Když vám miláček začne vysvětlovat, že je něco, co opravdu musí mít, odpusťte si jedovaté komentáře. Když se nad jeho slovy pořádně zamyslíte, zjistíte, že opravdu nechce nic, co by přesahovalo vaše aktuální možnosti. Promluvte si s ním o tom, jak přesně si to představuje. Z rozumného rozhovoru záhy vyplyne dohoda, kterou můžete bez problémů oba akceptovat.

Váhy

To, že některé vztahy končí, patří k životu. Týden tak bude sice poněkud pochmurný, ale to musíte zvládnout. Když vydržíte do víkendu, s údivem zjistíte, že vám nový stav vlastně docela vyhovuje. Můžete si naplánovat společné akce s kamarády. Nemusíte se nikoho ptát, zda s tím souhlasí a zda vás tam doprovodí. Navíc se těšte na ctitele, kteří se objeví v množství větším, než malém.

Štír

V první polovině týdne se budete potýkat s vlivem stacionárního Marse. Váš miláček má najednou spoustu řečí ohledně toho, s čím dosud souhlasil a co se mu i zamlouvalo. Nenechte se vyprovokovat! Když si počkáte a trochu ho rozpovídáte, zjistíte, že za tím vším nejsou jeho vlastní problémy, ale manipulace, které ho podrobil člověk, který vás opravdu nemá rád.

Střelec

V pátek, kdy se Merkur dostává do Lva, začnou vaše přesvědčovací schopnosti stoupat raketovým tempem. Musíte si však velmi dobře uvědomit, k čemu je hodláte použít. Kdybyste usoudily, že se jimi pokusíte znovu vzkřísit vztah, který jste už dávno ukončili, rozumné to nebude. Zjistíte, že důvody, které za vaším rozhodnutím stály, jsou snad ještě intenzivnější, než byly.

Kozoroh

Všechny akce, které se svým miláčkem podniknete, budou skvělé a vám se budou líbit. Je však potřeba, abyste na ně vyrazili sami. Společnost vašich kamarádů vám obvykle nepřekáží, ale tentokrát by to bylo jinak. Kamarádi by se hádali a řešili své partnerské problémy tak, že by vás dva připravili o veškerou příjemnou náladu a pozitivní přístup k lásce i k životu.

Vodnář

Páteční vstup Merkura do vašeho partnerského sektoru vám v tomto směru otevírá zcela nové možnosti. Je však potřeba, abyste nejen mluvili, ale abyste i bedlivě naslouchali tomu, co vám váš partner vysvětluje. Nemusíte s ním souhlasit, ale musíte mu poskytnout čas a prostor, v němž vás může o svých názorech přesvědčovat. Do vašeho vztahu se tak dostane dialog a z něj vyplývající rovnováha.

Ryby

Úplněk, který ve čtvrtek probíhá v Kozorohu, vám dodá sebevědomí. Opravdu nepotřebujete slyšet poznámky o tom, co všechno neumíte, zatímco toho, co umíte, si nikdo nevšimne. Partnerovi v takovém případě vysvětlete, že jeho názory pro vás opravdu nejsou směrodatné. Pokud usoudíte, že bude lepší, když si tento krok odpustíte a rovnou ho pošlete do háje, bude to ještě lepší.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA