Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 28. týden (9.7.2018 - 15.7.2018)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

S láskou problém není a nebude. Problém je jen v tom, že máte na partnera nároky, které přesahují jeho možnosti. Když usoudíte, že pojedete v týdnu na hory, a nerespektujete, že on musí do práce, bude z toho průšvih. Partner vám vyčte sobectví, vy jemu nedostatek lásky. Výsledkem bude hádka, kdy si řeknete mnoho ošklivých slov, ale kdy se na ničem zásadním nedomluvíte.

Býk

Ve svém vztahu nic nového nenajdete. Můžete ale s úspěchem rozvíjet to, co jste spolu dosud vybudovali a co vás baví. Navíc by bylo dobré, abyste s partnerem probrali vlastní budoucnost. Když dokážete najít kompromis, který vám umožní, abyste si rozuměli ještě o trochu víc, bude to skvělé. Kdybyste ale začali uvažovat o svatbě, bude to po všech stránkách ještě lepší.

Blíženci

O to, co se mezi vámi a partnerem děje, se vaše okolí zajímá podstatně víc, než je zdrávo. Pokud nechcete, aby vám to vašeho vztahu mluvil opravdu každý, vybírejte si pečlivě lidi, jimž se budete svěřovat. Předem z nich eliminujte ty, kteří neumí držet jazyk za zuby. To, o čem partner nemusí zrovna vědět, by mu řekli ne proto, že by vám chtěli uškodit, ale proto, že by v jeho přítomnosti mluvili víc, než je zdrávo.

Rak

Konečně štěstí! Postará se o ně Jupiter, který se v úterý točí ve vašem sektoru lásky a erotiky do přímého chodu. Najednou o vás projeví zájem někdo, kdo se dosud tvářil, jako by si ani neuvědomoval vaši existenci. I když jde o ryzí ztělesnění vašich snů, musíte se ovládat. Dotyčnému nepadejte kolem krku. Musí mít pocit, že si uvědomujete svou cenu a že vás zadarmo nezískal.

Lev

Když chcete v citech něco zásadního změnit a vylepšit, nemáte moc času. Poslední šanci máte v pondělí, kdy je Venuše pořád ještě ve vašem znamení. Neotálejte! Zavolejte člověku, kterého chcete už dlouho pozvat na rande. Udělejte to hned ráno. Když bude chtít, je to jeho plus. Když nebude, nezoufejte, ale ještě odpoledne pozvěte někoho dalšího.

Panna

Dělat musíte i to, do čeho se vám ani trochu nechce. Když partner přijde s tím, že musíte o víkendu vyrazit k jeho rodičům nebo příbuzným, nic nenamítejte. Už z ryze praktického hlediska bude lepší, když budete osobně přítomni při všem, co se tam bude dít. V krajním případě můžete do běhu událostí aktivně zasáhnout a obrátit ho ve svůj prospěch.

Váhy

Neustále přemýšlíte, jak partnerovi vysvětlit, že požadavky, které máte vy, jsou stejně důležité jako ty, s nimiž přicházejí jeho rodiče. Promluvte si s ním o tom sice vlídně, ale tak, aby pochopil, že to myslíte vážně. Bude to pro něj hodně překvapivé. Dokonce vám řekne, že jste nějací divní, protože nikdo z jeho předchozích partnerů s podobným požadavkem nepřišel.

Štír

To, že je vám na první pohled někdo sympatický, ještě neznamená, že jde o emoce vzájemné. Než se rozhodnete, že mu dáte své sympatie najevo, měli byste důkladně prozkoumat terén. Vyhnete se tak situaci, kdy byste se mu vy vrhali kolem krku s tím, že jde o sympatii, z níž může být i láska, zatímco on by vám vysvětloval, že je mu líto, ale místo v jeho srdci je už obsazené.

Střelec

Nabídku na skrývaný románek, která padne v úterý, musíte přijmout rozumně. Kdybyste dotyčného odmítli rovnou, mohl by se urazit a ještě vám to i nepříjemně zavařit. Když mu však řeknete, že byste moc rádi, ale netroufáte si, protože nechcete rozbít jeho funkční vztah, házíte míč na jeho stranu hřiště. To, co s tím udělá, je jenom na něm a na jeho rozhodnutí.

Kozoroh

Vůbec se nepoznáváte! Zatímco obvykle dáváte práci přednost s tím, že rozumný člověk emocím nedovolí, aby ho ovládly, tentokrát je to všechno jinak. Uvědomujete si, že pokud nebudete mít v pořádku city, emoce a veškeré srdeční záležitosti, nebude za nic stát ani vaše práce. Využijte Venuše, která v úterý vstupuje do Panny, a učiňte v tomto směru rozhodující krok.

Vodnář

Když nestihnete v lásce to, co jste stihnout chtěli, už v pondělí, můžete mít pocit, že vám v tomto směru život hodně dluží. Venuše se v úterý přesouvá z vašeho partnerského sektoru do Panny, a svět se začne chovat paradoxně. Nestojí o vás člověk, kterého milujete a bez nějž si svůj život nedovedete představit, ale doslova se po vás sápe někdo, koho nemůžete ani vidět.

Ryby

Ke slovu se dostává Venuše, která se v úterý přesouvá do vašeho partnerského sektoru. Její vliv odstartuje čtvrteční trigon, který svírá s Uranem. Najednou usoudíte, že je zbytečné, abyste dodržovali pravidla, která vám nic nedávají a jen vás omezují. Rozhodnete se, že budete klidně flirtovat partnerovi před očima a vůbec vás kvůli tomu nebude hryzat svědomí.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA