Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Měsíční horoskop lásky - na 12. měsíc (1.12.2016 - 31.12.2016)

Měsíční horoskop lásky vám přináší inspiraci, jak prožít další dny. Chcete vědět, zda na vás někde nečeká láska? Horoskop vám napoví, zda následující měsíc prožijete v rodinném kruhu anebo se budete porozhlížet po něčem “zajímavějším”. Naše horoskopy na měsíc vám napoví jaké jsou vaše naděje, abyste to pozitivní využili k vašemu prospěchu.

Beran

I když vám zpočátku připadá, že vás nic hezkého nečeká, je to omyl. Pokud si však nechcete místo silvestrovských radovánek léčit zlomené srdce, je potřeba, abyste si dávali pozor na člověka, který umí lásku skvěle předstírat, ale ve skutečnosti netuší, co toto slovo znamená. Chovejte se tak, aby dotyčný pochopil, že vás neovládá a ovládat nebude!

Býk

Změny jsou za vámi a vy si zvykáte na nový život. S údivem zjistíte, že i tak realistický člověk, jako jste vy, může prožívat lásku, v níž hraje důležitou roli duchovno. Navíc si vychutnáváte pomalé namlouvání, které vám až dosud bylo cizí. Krásné budou zejména Vánoce, během nichž se ujistíte, že jste tentokrát při volbě partnera vyhráli jackpot!

Blíženci

Pozitivní vztahové změny odstartuje první prosincová dekáda. Venuše se dostává do Vodnáře a vám dojde, že jste sice zamilovaní, ale zároveň odhodlaní respektovat osobní svobodu svého vyvoleného. Chápete, že nikomu nesmíte svou lásku vnucovat, a na své poměry velice trpělivě čekáte, až se ve vašem potenciálním miláčkovi něco zlomí a on to pochopí.

Rak

Hlavně si uvědomte, že jste pro svou rodinu pravé a nefalšované štěstí. Bez vás by si se životem a s úkoly, které na ni klade, přes veškerou snahu neporadila. Přesto je však potřeba, abyste se ve chvíli, kdy po vás chtějí něco, co vás obtěžuje a zdržuje, dokázali vzbouřit. Hlavně se nenechte zahnat do pozice oběti, jež se tím, co se děje, jen trápí.

Lev

Už po přečtení těchto řádků se začněte těšit na Vánoce! Hvězdy slibují, že budou opravdu krásné a vy si je skvěle užijete. Partner vás navíc překvapí dárkem, jímž vám dokáže, že se ve vašich prioritách orientuje daleko lépe, než jste si dosud mysleli. Vynikající bude i Silvestr. Proběhne v přátelském duchu a ani na obvyklé žárlivé scény nedojde.

Panna

O to, abyste si na nedostatek práce nemohli stěžovat, se zodpovědně stará váš vládce Merkur, který po celý měsíc prochází Kozorohem. Posílá vám jeden úkol za druhým a vy je plníte dobře a s nadšením. Když vám však miláček navrhne krátký výlet za hranice, neříkejte, že vás to brzdí v aktivitách, ale jeďte a bez výčitek svědomí si užívejte pohody.

Váhy

Pokud nechcete fungovat jako zdroj a terč jedovatých vtípků všech lidí ze svého okolí, zapomeňte na hovory o krásách samostatného života, a na ujišťování, že žádnou lásku nepotřebuje. Láska totiž ve vašem případě přijde už na konci první prosincové dekády. Bude mít podobu člověka, který je idolem všech vašich kamarádů, a který si přesto vybral vás!

Štír

To, že období proběhne v klidu a ve vyrovnané náladě, je výhradně vaše zásluha. Jen vy dokážete odhalit riskantní nápady, které miláček má, a v pravé chvíli ho zadržet. Život vám však poněkud znepříjemní spory, které vypuknou mezi vámi a jeho kamarády. Vám se nelíbí velký vliv, který na vaši polovičku mají, a děláte, co můžete, abyste to změnili.

Střelec

Připravte se na náročné debaty, které proběhnou mezi vámi a vašimi příbuznými. Po dobrém nebo po zlém jim musíte vysvětlit, že jsou věci, do nichž si od nich nenecháte mluvit. Pokud jste jim chtěli v rámci svátků představit svého životního druha, uděláte dobře, když celou akci ještě odložíte. Nechte představování na jaro, kdy vše proběhne hladce.

Kozoroh

Pracujete naplno a tak dobře, že si za to zasloužíte pochvalu. Přesto byste neměli zapomínat ani na relaxaci a zasloužený odpočinek. Pokud však musíte obrážet firemní předvánoční večírky, na které se - upřímně řečeno - nijak netěšíte, uděláte dobře, když s sebou vezmete svého partnera. Bude sloužit jako hradba a v případě potřeby vás odveze domů.

Vodnář

Až do 3. ledna můžete využít pozitivních stránek Venuše. Pobývá ve vašem znamení a poskytuje vám záviděníhodnou energii. Pokud usoudíte, že byste jejího vlivu měli využít na uspořádání citů, měli byste to udělat. Promluvte si s člověkem, který vám nabízí své city, a vysvětlete mu, že je vám líto, ale to, že byste s ním tvořili pár, v úvahu nepřipadá.

Ryby

Stresy vás míjejí obloukem a vy se upřímně těšíte na to, co vám přinese nový rok. Překvapení přijde až na hranici třetí prosincové dekády, kdy se do vašeho znamení dostává Mars. K vyznání se dostane člověk, jehož už hodně dlouho znáte a kterého jste až dosud považovali za kamaráda. Dává najevo, že chce být něčím víc, a vy moc nevíte, jak zareagovat.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA