Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 283. den (11.10.2017)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Vstříc vám vyjde člověk, co kterého byste to nikdy neřekli. Navíc slíbí, že o tom, co pro vás udělal, bude mlčet, což vás potěší ještě daleko víc.

Býk

Představa, že máte pracovní záležitosti pod kontrolou, je silně naivní. Najednou zjistíte, že se děje něco, o čem jste nevěděli a na co nemáte vliv.

Blíženci

Odpoledne jednejte opatrně a v autě se chovejte rozumně. Při kvadratuře mezi Marsem a Saturnem musíte myslet i za všechny ostatní, co za volantem jsou.

Rak

Při Luně ve svém znamení budete unavenější, než obvykle. Když tomu přizpůsobíte svůj rozvrh, není to lenost, ale známka velice zdravého rozumu.

Lev

Když si něčím nejste jistí, s rozhodnutím počkejte. Během odpoledne k vám přijdou informace, které vám pomohou tuto nelehkou situaci rozplést.

Panna

Začněte se psychicky připravovat na víkend, kdy vás čeká větší rodinná akce. Vyzkoušejte si to, co si oblečete, nebo si rovnou pořiďte nové roucho!

Váhy

Peníze? Dnes vám problémy nedělají. I když to vypadá jako zázrak, v poslední chvíli se objeví a umožní vám zaplatit to, co dnes zaplatit potřebujete.12.10 - ČtvrtekKdyž chcete miláčkovi udělat radost, postavte se ke sporáku. Jeho oblíbené jídlo zjemní atmosféru a přinese mezi vás vytouženou pohodu a klid.

Štír

To, že na vás partner nemá čas, vnímejte pozitivně. Těšte se z toho, že konečně povolil ve své neustálé kontrole a nechá sebe i vás volně dýchat.

Střelec

Hlavně odpoledne se do ničeho nežeňte. Při kvadratuře mezi Marsem a Saturnem hrozí, že špatně odhadnete situaci, a naděláte víc škody než užitku.

Kozoroh

Hlavně skryjte spokojený úsměv! Potlačit ho musíte zejména odpoledne, kdy se šéf rozčiluje kvůli něčemu, před čím jste ho už mnohokrát varovali.

Vodnář

Hlídejte si Panny a Střelce. Nejde o to, že by proti vám vystoupili, ale o to, že jednají nepromyšleně a rozjedou něco, co pak nedokážou zastavit.

Ryby

Odpoledne se zbytečně nehádejte. Při kvadratuře mezi Marsem a Saturnem byste se nedomluvili, ale dosavadní rozpory byste naopak jenom prohloubili.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA