Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 284. den (12.10.2017)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Nabídku na víkendový pobyt berte všemi desíti. To, že na dva dny vzdáte svůj dosavadní životní rytmus a dopřejete si pohyb, vám udělá moc dobře.

Býk

Svůj vztah můžete lehce a zásadně posunout k lepšímu. Je jen potřeba, abyste miláčkovi dali najevo, že vás jeho potíže zajímají stejně jako ty vaše.

Blíženci

Nabídku domácích vajec a ostatní produktů berte všemi desíti. Vy máte sice pocit, že se s tím zbytečně nadělá, ale váš miláček bude dodávkou nadšený.

Rak

Přes den jeďte naplno, ale na večer si naplánujte procházku. Vyhnete se tak střetům, které by vás doma zbytečně naštvaly a nadlouho vyvedly z míry.

Lev

Hlavně se miláčkovi nehrabte v mobilu! Když máte nepřekonatelnou touhu odhalovat cizí tajemství, vezměte si raději nějakou opravdu dobrou detektivku.

Panna

Kamarádi vás opravdu baví. Nejdříve se vrhnou do nějakého opravdu nepromyšleného dobrodružství, a dnes přijdou žebrat, abyste jim poskytli alibi.

Váhy

Když chcete miláčkovi udělat radost, postavte se ke sporáku. Jeho oblíbené jídlo zjemní atmosféru a přinese mezi vás vytouženou pohodu a klid.

Štír

To, že něco nezvládnete, opravdu není důvod ke ztrátě naděje. Ještě dnes dostanete šanci, která to, co jste měli získat původně, ještě o hodně předčí.

Střelec

Vaše otevřené jednání, na které jste tak pyšní, se může obrátit proti vám. Když před každým slovem napočítáte do desíti, bude to daleko lepší.

Kozoroh

Na vašem vztahu se nic nezmění. Miláček může vrčet, vy můžete nadávat, ale nakonec se domluvíte a slíbíte si, že na svém životě nic měnit nebudete.

Vodnář

Když vám miláček říká, že byste se měli víc věnovat rodině, přemýšlejte, zda náhodou nemá pravdu. Když své jednání změníte, bude to velice prospěšné.

Ryby

Některé lidi opravdu nemusíte brát vážně. A člověka, který vám začne vysvětlovat, že vaše plány vyjít prostě nemohou, pošlete do háje rychle a rovnou!

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA