Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 288. den (16.10.2017)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Zatímco vy se řídíte emocemi, miláček upřednostňuje logiku. Vzhledem k Luně v Panně bude lepší, když se stáhnete do pozadí a rozhodovat necháte jeho.

Býk

Moc dobře vám udělá jakékoli fyzické cvičení. Protáhnete si tělo, přijdete na jiné myšlenky a navíc při něm jen tak mimochodem vyřešíte tíživý problém.

Blíženci

Za talenty, které máte, se nestyďte. Můžete se sice dozvědět, že zadarmo dostáváte něco, na čem ostatní musí tvrdě pracovat, ale to vám může být jedno.

Rak

Pozor na aktivitu nejlepších kamarádů! Nahlas sice říkají, že vám chtějí pomoci, ale ve skutečnosti vám jejich jednání život spíše zkomplikuje.

Lev

Nad pracovními nabídkami, které dnes padnou, se zamyslete. I když to tak nevypadá, bude to hodně práce za peníze, které vaši námahu zdaleka nezaplatí.

Panna

Se slibovanou protekcí raději nepočítejte. Když si zachováte chladnou hlavu, dojde vám, že ji vlastně nemáte zapotřebí, protože si dnes stačíte sami.

Váhy

Když do vás někdo začne rýpat, energicky se ozvěte. Pokud si dotyčný myslí, že se při své mírumilovnosti vzdáte bez boje, musí zjistit, že se spletl.

Štír

Máte pocit, že přešlapujete na startu a očekávaný výstřel pořád nepřichází. Naštěstí se dnes stane něco, co vás ujistí, že vaše čekání se už krátí.

Střelec

Je potřeba, abyste dodržovali daná pravidla. Líbit se vám to sice nemusí, ale jste už dost moudří, takže víte, že hlavou se zeď opravdu neprorazí.

Kozoroh

I v práci vás mohou mile překvapit tím, že vám přinesou nový platový výměr. Nebude to sice tolik, kolik jste čekali, ale pořád je to lepší než nic.

Vodnář

V práci si se šéfem hrajete na honěnou. Nahání vás, aby vám dal úkol, do kterého se nikomu nechce, a vy se mu vyhýbáte, abyste ho nemuseli odmítnout.

Ryby

Hlavně nikomu nedovolte, aby vám lezl do vašeho osobního prostoru. Ke spokojenosti potřebujete mít jistotu místa, kde můžete zůstat sami se sebou.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA