Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 290. den (18.10.2017)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Šance na dlouhodobé příznivé finanční změny je neobyčejně vysoká. Zastavte se v bance a zjistěte, co by se v tomto směru dalo zásadně vylepšit!

Býk

Šance na vylepšení partnerského života je vysoká. Nejdříve zjistíte, že máte stejná názory na nutné rodinné výdaje, a pak už půjde všechno samo.

Blíženci

Lidi, kteří se vám chlubí svými zážitky na pomezí reality a mystiky, moc vážně neberte. V jejich řečech je totiž daleko více fantazie než skutečnosti.

Rak

Když něco objednáváte, věnujte značnou pozornost přesné specifikaci podmínek včetně peněz, které za to zaplatíte. Zdrží vás to, ale jinak to nejde.

Lev

I když si říkáte, že nebudete zbytečně utrácet, stejně to nezvládnete. Uvidíte něco, čemu neodoláte a pořídíte si trochu předčasný vánoční dárek.

Panna

Konečně si můžete dopřát chvíli pohody. Když trochu protáhnete oběd, na kterém s kolegou proberete nejnovější klepy, nikdo se na vás zlobit nebude.

Váhy

Přiznejte si, že máte v práci zásadní problémy. Dosud jste měli pocit, že je dokážete zvládnout, ale teď o sobě začínáte v tomto směru pochybovat.

Štír

Konjunkce Merkura s Jupiterem, která probíhá ve vašem znamení, vám dává neskutečné šance. Sáhněte po nich rychleji, než je zaregistruje někdo jiný.

Střelec

Nic neskrývejte! Vše, co se snažíte utajit, se dostane na světlo v momentě, kdy se vám to nebude hodit a kdy nebudete mít čas, abyste to vysvětlili.

Kozoroh

Jste v pohodě a pohodu rozdáváte všem kolem. Navíc se můžete těšit na dopoledne, kdy se konečně najde někdo, kdo vás ocení tak, jak zasluhujete.

Vodnář

Na pracovních poradách to lehké mít nebudete. Nakonec sice dokážete svůj názor obhájit, ale vy budete mít pocit, že jste právě vylezli z ringu.

Ryby

Přestáváte se ostýchat a začínáte se prosazovat. Překvapíte tím partnera, který pochopí, že práce s vámi nebude zdaleka tak snadná, jak si myslel.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA