Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 291. den (19.10.2017)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Novoluní v partnerském sektoru aktivizuje vaše pracovní partnery. Nutně se odpoledne potřebují sejít, a nechápou, že vám se to ani trochu nehodí.

Býk

Hlavně nechoďte za šéfem! Zavalil by vás dlouhým povídáním o tom, jak to má těžké, ale na otázky, s nimiž jste za ním přišli, by stejně neodpověděl.

Blíženci

Hlavně se zbytečně nevztekejte! Večerní opozice mezi Sluncem a Uranem k tomu vybízí, ale když její energii podlehnete, naděláte víc škody než užitku.

Rak

Večer čekejte zajímavé telefonáty. Pokud jste si dosud mysleli, že si vás někdo nevšímá, teď zjišťujete, že za jeho zdrženlivostí byl jen ostych.

Lev

Své záležitosti si musíte řešit zásadně sami. Když je svěříte někomu jinému, utratíte spoustu peněz a stejně to podle vašich představ nedopadne.

Panna

Novoluní ve vašem sektoru majetku vám přinese příjemné zprávy. Zjistíte, že domácí opravy, které jste měli v plánu, vyjdou levněji, než jste čekali.

Váhy

Při opozici mezi Sluncem a Uranem si musíte dávat pozor na každé slovo. Máte totiž sklon podporovat člověka, který si to ani trochu nezaslouží.

Štír

Novoluní ve vašem sektoru tajemství vám přinese zážitky na pomezí reality. Nepochybujte o tom, co jste viděli, ale přemýšlejte, co vám to má sdělit.

Střelec

Novoluní ve Vahách vám přinese spoustu zajímavých šancí. Je jen potřeba, abyste zareagovali vstřícně a nepředstírali, že si můžete z nabídek vybírat.

Kozoroh

Konečně se máte šanci naučit něco, na co jste dosud neměli čas. Po prvním pokusu vám bude jasné, že jste právě objevili novou vášeň svého života.

Vodnář

Drobné maličkosti hrají větší roli než velké věci. Obvykle sice detaily nehlídáte, neboť to považujete na nepodstatné, ale dnes musíte přístup změnit.

Ryby

Hlavně nejednejte na základě nepodložených domněnek. To, že se vám něco zdá jako jasná skutečnost, ještě neznamená, že to tak opravdu je a hlavně bude.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA