Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 104. den (15.4.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Stacionární Merkur ve vašem znamení vám dává nezvyklé šance. Dnes se rozhodněte, zda je využijete, a už zítra v tomto směru učiňte první kroky.

Býk

Neděle proběhne opravdu netradičně. Ráno se dáte do změn v bydlení s takovým elánem, že budete mít večer hotovo. Budete unavení, ale velice šťastní.

Blíženci

Stacionární Merkur z Berana aktivizuje vaše kamarády. Opět přijdou s nápadem na společnou dovolenou, které jste se dosud dokázaly elegantně vyhýbat.

Rak

Počítejte s tím, že uslyšíte leccos, co se vám nelíbí. Může vás však utěšit, že to není schválnost, ale pouze nezvládnutý vliv stacionárního Merkura.

Lev

Stacionární Merkur vás zbavuje veškerého ostychu a strachu. Konečně si uvědomíte, že máte na víc, než jste si dosud mysleli, a začnete aktivně jednat.

Panna

Srovnat si musíte člověka, který přestupuje veškeré hranice. Myslí si, že mu při Luně v Beranu všechno odpustíte, a pořád nechápe, že to neuděláte.

Váhy

Laxní přístup k životu vám nikdo vyčítat nemůže. Energicky se pouštíte do všeho, včetně toho, s čím nemáte zkušenosti. O to víc se vám v tom daří.

Štír

Vliv stacionárního Merkura v sektoru zdraví nepodceňujte! Jakmile se cítíte hůře, než obvykle, odvolejte veškerý domluvený program a odpočívejte.

Střelec

To, že někomu pomůžete, není ještě zárukou, že to ocení. Je pravděpodobnější, že bude mít spoustu poznámek s tím, že jste mohli udělat daleko víc.

Kozoroh

Při stacionárním Merkuru si musíte hlídat každé slovo. Bude to sice náročné, ale pořád lepší než hádka, po které byste se museli dlouho omlouvat.

Vodnář

To, že jste neměli v plánu žádné návštěvy, nehraje roli. Stacionární Merkur vyvolá mezi vašimi kamarády hádku a vy pojedete hasit vzniklý požár.

Ryby

Stacionární Merkur ve vašem sektoru financí se vám stará o peníze. Když vám někdo slíbí, že vám je dá, odkáže nebo převede, můžete tomu věřit.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA