Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 105. den (16.4.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Novoluní ve vašem znamení je pro vás velice příznivé. Konečně si máte šanci udělat jasno v tom, co chcete, a v prostředcích, jimiž toho dosáhnete.

Býk

Je potřeba, abyste byli trpěliví. Stačí, když počkáte do jedenácti dopoledne. Luna se dostane do vašeho znamení a situace se konečně vyjasní a srovná.

Blíženci

Svého miláčka nehlídejte ani nekontrolujte. Nic zajímavého byste neobjevili. Navíc byste se za svou nezvládnutou podezíravost museli zastydět.

Rak

Novoluní v Beranu vám přinese zajímavé možnosti. Hlavně si nenechte namluvit, že jsou věci, kterým nemůžete rozumět, protože jste už moc staří.

Lev

Novoluní v Beranu vás nutí k úvahám o dovolené a prázdninových cestách vůbec. Rozhodněte se, kam vyrazíte, a pak začněte uvažovat, kdy tam pojedete.

Panna

Všechno, k čemu potřebujete sousedy, se potáhne. Neustále váhají. Vám je jasné, že chtějí,a byste je přemlouvali, ale právě tato představa vás neláká.

Váhy

Novoluní ve vašem partnerském sektoru vás nutí, abyste se na sebe a své vztahy podívali jinak. Ustoupíte, nebo budete dál a důsledně trvat na svém?

Štír

Odpoledne, kdy už bude Luna ve vašem partnerském sektoru, se vás miláček projeví nezvykle romanticky. Kdybyste se dokázali nesmát, bude to super.

Střelec

Ráno slibný rozjezd, ale pak se všechno zklidní - na váš vkus až moc. Naštěstí se domluvíte s partnerem, že si po pracovním dni užijete krásný večer.

Kozoroh

Ráno si dejte kávu a počkejte, jak se situace vyvine. To, co byste po osmé rvali všemi silami, se vám kolem jedenácté podaří bez nejmenší námahy samo.

Vodnář

Ranní novoluní ve vašem komunikačním sektoru vám posílá spoustu nápadů. Je ale potřeba, abyste neotáleli a bez váhání je začali uvádět do života.

Ryby

Za zvědavost se nestyďte. To, že chcete přijít všemu na kloub, je dobře. Pro správné rozhodnutí potřebujete znát jasná fakta a ta jinak nedostanete.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA