Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 106. den (17.4.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Tlak, který na vás vyvíjí vaše okolí, je sice nepříjemný, ale dá se zvládnout. Musíte se ozvat tak, aby bylo jasné, že se zlomit ani přemluvit nedáte.

Býk

Jakmile vám někdo začne vysvětlovat, že má na něco právo, měli byste se ozvat. To, že je vaše právo přednostní, bez obav a ostychu zdůrazněte.

Blíženci

Všechno je naprosto jednoduché. S klidným svědomím necháte ostatní, ať řeší to, co se jich netýká. Sami si dělejte to, co je důležité pro vás.

Rak

Dobré rady rozdávejte, ale nečekejte, že se jimi bude někdo řídit. Vaši blízcí je sice zdvořile vyposlechnou, ale ani nezastírají, že je obtěžují.

Lev

S partnery mohou být samé potíže. Při opozici mezi Venuší a Neptunem mají sklon přehánět požadavky, které na vás mají. Zastavte je, dokud je čas!

Panna

Uvažujte nad změnou mobilního operátora. Ten dosavadní není sice špatný, ale podmínky, které vám nabízí konkurence, jsou minimálně o třídu lepší.

Váhy

Cesta k srdci vašeho partnera vede opravdu přes žaludek. S překvapením zjistíte, že po dobré večeři vám odsouhlasí všechno a ještě i něco navíc.

Štír

Svého partnera si nekoupíte! Uvědomte si to dřív, než mu začnete vysvětlovat, jak by se s vámi měl dobře a jakou dělá chybu, když o vás nestojí.

Střelec

Partner od vás chce jistotu, kterou mu neumíte a nedokážete dát. Opravdu nevíte, jak se situace vyvine a kde za zhruba deset let budete či nebudete.

Kozoroh

V lásce se konečně dočkáte toho, co sami označujete jako štěstí. Výbuchy vášní to sice nebudou, ale záviděníhodné spokojenosti budete mít na rozdávání.

Vodnář

Překvapení, o která se vám postará miláček, jsou náročná. Na jedné straně musíte uznat, že se snažil, na druhé je vám jasné, že se moc netrefil.

Ryby

Pusťte se do všeho, zásadní životní rozhodnutí nevyjímaje. Luna v Býku se postará, abyste se rozhodovali tak, abyste toho nikdy nemuseli litovat.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA