Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 186. den (6.7.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Dopoledne se do ničeho nežeňte. Slunce se dostává do kvadratury s Lunou, což vytváří stav, kdy se veškerá vaše snaha a námaha obrací proti vám.

Býk

Při Luně v Beranu musíte hlídat lidi, kteří se snaží hnát všechno až příliš rychle kupředu. Když je zabrzdíte, budou vám časem velice vděční.

Blíženci

Delší volno si vyžaduje větší peníze. Pro jistotu vyberte hned ráno příslušnou částku z bankomatu. Tam, kde se budete pohybovat, karty zatím neberou.

Rak

Harmonická Luna v Beranu provokuje vaši ctižádost. Zapomenete na to, že jste se chtěli držet zpátky a začnete uvědoměle pracovat na své kariéře.

Lev

Sváteční den bude velice příjemný. Dokonce dokážete utřít příbuzného, který se vás nevybíravým způsobem snaží vyprovokovat ke zbytečné hádce.

Panna

Co kdybyste tak vyrazili na vodu? Nemusíte rovnou na horní tok divoké řeky! O zajímavé zážitky se postará i půjčené šlapadlo a nejbližší vodní plocha.

Váhy

Než se s partnerem domluvíte, bude to chvíli trvat. Musíte mu trpělivě vysvětlovat, že nemůže dělat jen to, co chce sám, ale že musí myslet i na vás.

Štír

S fyzickou námahou to nepřehánějte. Je opravdu zbytečné, abyste se zničili kvůli něčemu, co byste mohli se stejným úspěchem dodělat i zítra.

Střelec

S chutí vyrazte na nějaké opravdu romantické místo. Procházka po hradní zřícenině a následný piknik ve stínu hradeb vám přinese skvělé zážitky.

Kozoroh

Rodinné záležitosti neřešte. Při dnešních energiích byste mohli udělat něco, co by vaše vtahy nejenže nevyřešilo, ale naopak silně zkomplikovalo.

Vodnář

S partnerem to není jednoduché. Neustále má pocit, že byste se mu měli víc věnovat, a nechápe, že máte nárok na čas, který můžete věnovat sami sobě.

Ryby

Den je trochu bouřlivější, než jste předpokládali. Navíc se můžete těšit na kamarády, kteří k vám odpoledne vtrhnou a obrátí váš spořádaný den naruby!

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA