Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 188. den (8.7.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

To, že něco nevyjde, nebo že se nějaká návštěva neobjeví, berte jako velké plus. Konečně vám zbude trocha času na sebe a na své vlastní záliby.

Býk

Počítejte se zvýšenou touhou ochutnat všechno, co vám přijde pod ruku. Bude toho moc! Při Luně ve vašem znamení všichni vaří a vám to nosí až pod nos.

Blíženci

Vaše nálada se každou chvíli mění. Ráno jste si slibovali, že se budete k dětem a mládeži chovat tolerantně, ale během odpoledne bude všechno jinak.

Rak

Stane se něco, co vám do spousty věcí vnese jasno. Trigon mezi Sluncem a Neptunem z vás sice jasnovidce neudělá, ale máte k němu nebezpečně blízko.

Lev

Na spoustu zajímavých informací narazíte při brouzdání po internetu. Získáte tak témata, o kterých se můžete bavit jak s partnerem, tak s dětmi.

Panna

Nezdá se vám, že byste měli zmírnit pracovní tempo? Když nebudete dávat pozor, hrozí, že si krční páteří pohnete tak, že skončíte na pohotovosti.

Váhy

Při Luně v Býku si konečně vychutnáte volno. Nikdo vás k ničemu nenutí. Můžete se věnovat tomu, co vás baví a na co jste v poslední době neměli čas.

Štír

Trigon mezi Sluncem a Neptunem na vás působí velice inspirativně. Konečně pochopíte, co musíte udělat, abyste mohli své sny co nejdříve uskutečnit.

Střelec

Tomu, co odpoledne uslyšíte, raději moc nevěřte. Jde o informaci, kterou přinesl trigon mezi Sluncem a Neptunem, a která nemá s pravdou moc společného.

Kozoroh

Dopřejte si trochu lenosti! Opravdu není potřeba, abyste pracovali na něčem, co může počkat. Když si místo toho lehnete k bazénu, bude to přínosnější.

Vodnář

Nenechte se opít rohlíkem! Nemovitost, kterou vám nabízí ke koupi, se vám na první pohled líbí, ale přesto byste si měli vyžádat čas na rozmyšlenou.

Ryby

Odpoledne se vám skoro bez námahy plní veškerá vaše přání. Můžete tím být sice překvapení, ale bylo by moc dobré, kdybyste to raději nedali najevo.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA