Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 189. den (9.7.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Na nové šance nečekejte, ale prostě o ně požádejte. Člověk, na něhož se se svým přáním obrátíte, z něj bude tak perplex, že vám rád a rychle vyhoví.

Býk

Opravdu nevidíte důvod, proč dělat zadarmo to, za co se jiným platí. Můžete se sice dozvědět, že je to pro kamarády, ale to váš názor nijak nezmění.

Blíženci

Na dovolenou si nezapomeňte sbalit náhradní sluneční i dioptrické brýle. Kdybyste je v cizině neměli, mohli byste na silnici platit tučnou pokutu.

Rak

To, co víte, si nenechávejte pro sebe. Lidí, kteří vaše vědomosti ocení a navíc si zapamatují, že jste opravdu dobří, je kolem vás naštěstí dost.

Lev

Nehledejte chyták ani past tam, kde nejsou. Nabídka, se kterou přijde váš šéf, je pro vás sice překvapivě výhodná, ale žádná past se v ní neskrývá.

Panna

Se sliby pomalu! Když kamarádovi slíbíte, že mu seženete nějaké informace, počítejte s tím, že je to daleko náročnější, než jste si dovedli představit.

Váhy

Naštěstí patříte k lidem, kteří si z toho, co slyší, umí vybrat to, co je důležité. Vyhnete se tak zbytečným starostem a z nich vyplývajícím stresům.

Štír

Přijetí nabídek, které padnou kolem poledne, hodně zvažujte. Přináší je kvadratura mezi Merkurem a Jupiterem a mohou přinést víc starostí než radostí.

Střelec

Tím, že budete něco zastírat a předstírat, že to není, nic nedokážete. Když se celé záležitosti postavíte čelem, bude to náročnější, ale taky lepší.

Kozoroh

Dopoledne, kdy je Luna v Býku, se věnujte co nejvíce svému miláčkovi. Týká se to zejména dovolené, na které byste neměli mít oči pro nikoho jiného.

Vodnář

V pracovní části dne, kdy je Luna v Býku, se do ničeho zbytečně nežeňte. Počkejte si na večer. Luna bude v Blížencích a vy na vrcholu blaha.

Ryby

Opravdu není důvod, abyste se s tím, co jste zažili, hned svěřovali. Týká se to zejména vašeho nového partnera. Opravdu nemusí vědět všechno.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA