Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 192. den (12.7.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Člověku, který je vám nepříjemný, se obloukem vyhýbejte. Opravdu není důvod, abyste si komunikací, která vám nic nepřinese, jenom kazili náladu.

Býk

Není důvod, abyste za každou cenu smiřoval rozhádané kamarády. Nechte je, ať se domluví sami. Zasáhnete jen v případě, kdy by hrozila skutečná rvačka.

Blíženci

Když rodina neposlouchá, musíte se ozvat nahlas a velmi důrazně. Když budete usměvaví, vstřícní a chápaví, bude doma sice pohoda, ale nic se neudělá.

Rak

Ať budete dělat cokoliv, bude to úspěch. Kolem poledne byste však neměli zbytečně energicky prosazovat svůj vůli. Mohli byste nepříjemně narazit.

Lev

Chovejte se sami k sobě alespoň tak, jak se chováte ke svému autu! Když vám není dobře, neříkejte, že to přejde, ale namiřte rovnou cestou k lékaři.

Panna

S přehledem a dokonce i s úsměvem zvládáte to, co by pro ostatní byl nezvládnutelný úkol. Vy při tom ještě zvládnete žertovat na svůj vlastní účet.

Váhy

Opozice mezi Sluncem a Saturnem patří k těm obtížnějším. Musíte zastavit člověka, který má pocit, že vám má právo nejen radit, ale i diktovat.

Štír

Trigon mezi Venuší a Uranem ve vašem znamení je velice příznivý. Konečně pochopíte, jak s parterovými rodiči jednat tak, abyste zbytečně nenarazili.

Střelec

Pořád máte pocit, že se vám štěstí vyhýbá obloukem. Dnes však pochopíte, že to je taky tím, že ho sami odháníte a dáváte mu najevo, že o něj nestojíte.

Kozoroh

Při opozici mezi Sluncem a Plutem byste měli věnovat více pozornosti partnerovi. Jeho názory se vám líbit nemusí, ale jsou stoprocentně pravdivé.

Vodnář

Pospíchejte pomalu! Než vyrazíte na dovolenou, pořádně si zkontrolujte, zda máte všechno, co potřebujete. Týká se to zejména pasu a letenek.

Ryby

Trigon mezi Venuší a Uranem vás rozpovídá. Konečně pochopíte, že se partnerovi nesmíte pasivně poddávat, ale ho musíte donutit, aby vás respektoval!

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA