Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 34. týden (21.8.2017 - 27.8.2017)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Když vám miláček začne vysvětlovat, jak si představuje váš další společný život, zůstanete dost překvapení. Jeho plány jsou sice velkolepé, ale chybí vám na ně peníze.

Býk

Je protivný, i když se o to vlastně ani nijak nesnaží. Pokud se s ním nechcete zbytečně hádat, mluvte s ním co nejméně a hlavně tak, aby bylo na první poslech jasné, co svými slovy myslíte.

Blíženci

Důvody jeho jednání vám zůstávají skryté. Občas máte dojem, že vám je nesdělí jen proto, abyste se ho neustále vyptávali, a on se vám mohl dobromyslně pochechtávat.

Rak

Jde o hodně náročný týden. Můžete se sice snažit, ale už to, že se víkendu dožijete, aniž byste se pohádali, můžete brát jako partnerskou výhru velkého kalibru.

Lev

O tom, že si spolu užijete, nepochybujte. Zlom nastane ve středu, kdy se Slunce přesune do Panny a kdy vám oběma téměř ve stejnou chvíli dojde, že léto končí a každodenní kolotoč opět začíná.

Panna

Jeho nápady jsou pro vás až moc originální. Napoprvé vás šokují, ale když si je necháte projít hlavou, zjistíte, že vlastně vůbec nejsou špatné.

Váhy

S jeho rodiči vycházíte podstatně lépe než se svým partnerem. Když vám to miláček vyčítá, nerozčilujte se a přemýšlejte, zda náhodou nemá pravdu.

Štír

Hlavně v pondělí toho dělejte a říkejte co nejméně. Vzhledem ke slunečnímu zatmění bude Beran popuzený a mohl by vám říct leccos, co byste mu nikdy neodpustili.

Střelec

Večery s kamarády v sobě skrývají nebezpečí! Zejména o víkendu, kdy je Venuše už ve Lvu, vás Beran obviní, že pořád jen flirtujete - a vy nemůžete zapřít, že má vlastně pravdu.

Kozoroh

Veškeré domácí úpravy si naplánujte na víkend. Díky Luně ve velice akčním Štíru je zvládnete daleko rychleji a kvalitněji, než jste si vůbec dovedli představit.

Vodnář

Narazí na člověka, který ho chce získat. Beran mu však jasně sdělí, že má smůlu, protože chce zůstat s vámi. Vás tím potěší, ale dotyčného spolehlivě naštve...

Ryby

Ve čtvrtek se na něj nezlobte! Zejména odpoledne je pod hodně silným vlivem kvadratury mezi Venuší a Uranem, a může dělat a říkat leccos, čeho pak bude litovat.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA