Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 35. týden (28.8.2017 - 3.9.2017)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

O tom, že mu chybíte, vás nemusí přesvědčovat slovy. Stačí, když se na vás jen podívá, a vám je hned jasné, že vaše láska k těm obyčejným a průměrným opravdu nepatří.

Býk

Když přijde s tím, že byste měli jíst vynalézavěji, zbytečně se nerozčilujte. Po vyslechnutí jeho návrhů zjistíte, že jde o dobrý nápad, který vám ušetří čas i peníze.

Blíženci

Moc rádi byste mu dali novou šanci. Musíte se však smířit s tím, že se v době, kdy jste si dali pauzu, rozhodl otočit svůj život směrem, v němž pro vás není místo.

Rak

Mladí příbuzní z tohoto znamení jsou pro vás skutečným požehnáním! Bleskovou rychlostí udělají to, co by vám dlouho trvalo, a ještě u toho skvěle baví jak sebe, tak vás.

Lev

Ještě jednou zvažte, zda s ním opravdu chcete prožít románek. Zkuste to, ale počítejte s tím, že se Beran s tím, že vás získal, začne všem chlubit.

Panna

Smiřte se s tím, že ho nezměníte. Nebude to zase tak náročné. Stačí, když se podíváte na partnery svých kamarádů, a rychle pochopíte, že jste mohli dopadnout podstatně hůře.

Váhy

A že ho naštvete! Intuitivně si poradíte s technickým problémem, s nímž Beran neví, co dělat - a navíc si vůbec nepamatujete jednotlivé kroky, které vedly k úspěchu.

Štír

S bývalým milencem z tohoto znamení se klidně sejděte. Pár slov ohledně minulosti sice padne, ale oběma je vám jasné, že jde o vzpomínku, která žádný větší význam nemá.

Střelec

Po důvodech toho, proč jste se rozešli, nikomu nic není. Když se najde odvážlivec, který se vás přímo zeptá, sdělte mu, že si nemáte náladu povídat a pošlete ho za Beranem...

Kozoroh

Jeho jednání už dál mlčky přecházet nedokážete. Využijte Merkura, který je až do čtvrtka ve vašem partnerském sektoru, a otevřeně si s ním o tom, co vám vadí, promluvte.

Vodnář

Hlavně ho zbytečně nepodezírejte. Beran zatím žádné myšlenky na zálety nemá, ale když o tom začnete třikrát denně mluvit, napadne ho, že by to vůbec nemuselo být špatné.

Ryby

Máte správný pocit, že vás neustále napíná a ještě se u toho královsky baví. Přijmete jeho hru za svou, nebo mu nahlas řeknete, že se sice snažit může, ale vy mu na to nenaletíte?

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA