Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 37. týden (11.9.2017 - 17.9.2017)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Hlavně nic nežeňte do extrémů! To, že jde miláček do konfliktu i v případě, kdy to není potřeba, ještě neznamená, že vy musíte jeho příkladu následovat a chovat se stejně.

Býk

Když se hádáte, dávejte si pozor na děti! Mohou poslouchat a posléze to, co jste si vy dva řekli, převyprávět babičce způsobem, který jim dá zcela jiné vyznění, než to mělo.

Blíženci

Neustále poletuje mezi různými krajnostmi a neví, co si vybrat. Vy se tak dostáváte do role toho opatrnějšího a rozumnějšího, který má mít rozum. Je to nezvyklé, ale zároveň velice zajímavé.

Rak

Jeho zásluhou u vás není nouze o emoce. Rozčiluje vás tak, že nevíte, zda se máte opravdu naštvat, rozbrečet, nebo zapomenout na veškerou lásku a něco po něm hodit.

Lev

Překvapujete se navzájem. Když přijde na věc, prohodí Beran něco tak překvapivého, že vám tím vyrazí dech do té míry, že se nezmůžete na slovo.

Panna

Představa klidného týdne se záhy rozplyne. Beran přijde s touhou po zásadních životních změnách, a vy byste muset uznat, že je to vlastně docela dobrý nápad.

Váhy

Když vám řekne, že s ním děláte zázraky, má pravdu. Teprve ve vaší společnosti se naučil odlišit podstatné od nepodstatného, a kvůli tomu nepodstatnému se zbytečně nerozčilovat.

Štír

Kolega z tohoto znamení je až příliš aktivní. Potíž je v tom, že on vždycky něco rozvrtá a šéf vás pak požádá, abyste to dotáhli, protože on toho schopný není a nebude.

Střelec

Než ho pošlete do háje, informujte se o jeho rodinném zázemí. Je docela možné, že by pak ve své pomstychtivosti aktivoval rodinné vazby a pěkně by vám to zavařil.

Kozoroh

Vaši společní kamarádi jsou nenahraditelní. V kritické situaci není ani potřeba, abyste je žádali o pomoc. Rychle pochopí, co je potřeba, a pomoc nabídnou sami.

Vodnář

Řeči o jeho záletnosti jsou bohužel do posledního písmenka pravdivé. Začít si s ním můžete, ale počítejte s tím, že si ještě mnohokrát řekněte, že jste to dělat neměli.

Ryby

Když se vám chce s něčím pochlubit, udělejte si na něj čas. Zpočátku vám to může připadat jako malichernost, ale velice rychle zjistíte, že je to celkem důležitá věc.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA