Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 40. týden (2.10.2017 - 8.10.2017)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Rodinné záležitosti mají zelenou. Hlavně o víkendu byste se jim měli věnovat naplno. Chtít se vám sice nemusí, ale jakmile pochopíte, že se jedná o peníze, váš přístup se změní.

Býk

Dětem z tohoto znamení jejich životní plány nerozmlouvejte. Může vám sice připadat, že odmítají vidět to, co je vám jasné, ale na to musí přijit ony samy.

Blíženci

To, co vám říká, byste měli poslouchat. Váš miláček se sice vyjadřuje hodně ostře a možná u toho i dost křičí, ale vy byste přesto měli nad jeho slovy přemýšlet.

Rak

Má na vás podstatně méně času, než by se mu líbilo. Vám se to ale moc zamlouvá. Poprvé prožíváte chvíle, kdy čas, který trávíte spolu, věnuje opravdu jenom vám...

Lev

Pohled do zákulisí jeho rodiny vám vyrazí dech. Najednou je vám všechno jasné, a vy jen přemýšlíte, jak vycouvat co nejrychleji, a utéct co nejdále.

Panna

Doba, kdy je Slunce ve Vahách, je pro něj opravdu náročná. Snažte se zvládnout zejména čtvrtek, kdy je v jeho znamení úplněk a kdy může jednat velice nepředvídaně.

Váhy

Na zvládání problémů jste skvělá dvojka. Přesto byste si měli dávat pozor, abyste ve čtvrtek, kdy jste oba pod vlivem úplňku jeden druhému neřekli víc, než je zdrávo.

Štír

Vaše životní cesty se opět spojí. Nový vztah vznikne sice na naprosto jiném základě, než ten starý, ale vy dva máte konečně šanci vykročit novým směrem a novou cestou.

Střelec

Když říká, že něco umí, neznamená to, že to umí opravdu dobře. Pokud potřebujete někoho opravdu dobrého, na něj a na to, co o svých vědomostech říká, se raději nespoléhejte.

Kozoroh

Pro oba jde o dost náročný týden. Měli byste si uvědomit, že oba chodíte z práce unavení tak, že vám na vytváření domova moc energie nezbývá - a taky pochopit, že s tím nic nenaděláte.

Vodnář

Když si do vás chce někdo rýpnout, má smůlu. Beran se na vaši stranu postaví a vás podpoří způsobem, který v tom druhém vyvolá děs a ve vás nezadržitelnou vlnu lásky.

Ryby

Opravdu nechápete, co po vás vlastně chce. Možná by bylo lepší, kdybyste zatím nic nedělali a počkali, až se proměnlivé názory vašeho Berana alespoň na chvíli ustálí.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA